Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
登录或注册
Q&A
Question Center →

Beoordeling van semalt - een eenvoudige URL-scraper

We zijn het er allemaal over eens dat verkeer de belangrijkste motor is voor de groei van een website, meer te verwerven verkeer stelt uw site bloot aan een prominentere populatie. Om te investeren in het verkrijgen van dergelijk verkeer, hebt u een gedetailleerd plan nodig dat het uitvoeren van CPV-verkeerscampagnes omvat. Het enige probleem: u moet honderden, zo niet duizenden URL's van de beste zoekmachines verzamelen.

Hoewel het mogelijk is om deze links handmatig te kopiëren, zou dit veel tijd en energie kosten. Hier komt Easy URL Scraper in beeld. Deze tool die te vinden is in de High Traffic Academy 2.0-suite zal uw werk aanzienlijk vereenvoudigen.

Wat doet het?

Easy URL Scraper werkt net als elk ander scraping-instrument: het kruipt door het web en verzamelt specifieke gegevens. Maar voor het ophalen van URL's uit een zoekmachine zijn veel vermeldingen nodig. Om dit probleem op te lossen, vertrouwt het hulpprogramma op zoekwoorden om websites met vergelijkbare zoekwoorden op te zoeken en deze voor u op te sommen.

Waarom heb ik Easy URL Scraper nodig?

Wel, het bespaart u honderden uren plus de stress van het handmatig moeten surfen op de zoekmachines. Het hulpprogramma analyseert automatisch de URL's en voert alleen de zoekwoorden uit die relevant zijn voor het zoekwoord.

Hoe gebruik je de Easy URL Scraper

Bij het openen van de interface ziet u een "sleutelwoord" venster waarin u het sleutelwoord kunt typen voor de specifieke webpagina's waarnaar u wilt zoeken. Daaronder is er nog een kolom voor het selecteren van de zoekmachines waarvan u URL's wilt verzamelen. Houd er rekening mee dat als u geïnteresseerd bent in de beste resultaten altijd alle topzoekmachines moeten worden gemarkeerd. In het derde deelvenster kunt u het aantal URL's selecteren dat u wilt verzamelen. Dit aantal is handig, afhankelijk van de grootte van uw verkeerscampagne.

Als u klaar bent met het configureren van de drie bovenstaande stappen, klikt u op "Grab URL's". De tool voert de zoekopdracht automatisch uit en begint met het weergeven van de URL's in de De resultaten zullen in tekstvorm zijn om eenvoudig te kopiëren en elders te plakken.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van de Easy URL-scraper?

1. Als u een internet marketeer bent, dan is dit is de tool voor u, het vereenvoudigt de taak om links te verkrijgen die in CP worden gebruikt V-campagnes.

2. Als u HTA 2.0 penny-verkeer implementeert, kunt u hiermee gericht verkeer ontvangen.

3. In tegenstelling tot andere hulpmiddelen, heeft deze geen codeerkennis nodig omdat deze eenvoudig te gebruiken is; je zult geen moeite hebben om door het menu te bewegen vanwege de eenvoudige build.

4. De tool geeft u betrouwbare resultaten, u hoeft niet meer te raden wanneer u handmatig zoekt naar URL's en deze tool haalt automatisch de best passende resultaten voor u op.

5. Vanwege het feit dat de scraper resultaten verzamelt van alle topzoekmachines, zullen er talloze duplicaten zijn. Hoewel dit enigszins vervelend kan zijn om mee om te gaan, zijn er online hulpmiddelen die dergelijke duplicaten kunnen identificeren en verwijderen van uw definitieve resultaten.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

WeChat

AlexSemalt

Telegram

Semaltsupport