Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
登录或注册
Q&A
Question Center →

Backlink oluşturma stratejileri için kaynaklar nelerdir?

Bağlantı kurma stratejisinin bir tanımıyla başlayalım. Bu dönem için Google'daysanız, bağlantıları güvenle kurmanıza yardımcı olabilecek taktiklerin bir listesini alacaksınız, ancak sizi genel bir bağlantı kurma stratejisine yönlendirmeyeceksiniz.

Genel olarak, bu stratejiler, diğer web kaynaklarını sizinkine bağlamak için değerli içerik oluşturma kavramını tanımlamaktadır. Bağlantı oluşturma sürecine katkıda bulunabilecek bir diğer kavram da şunları içermektedir: - çevrimiçi ilişkiler kurma ve ortaklıklar kurma; müşterileri bağlamaya teşvik edin; Topluluğunuzda kaynak paylaşın; çevrimiçi ve topluluk etkinliklerine katılmak.

backlink building strategies

Tüm bu kavramlar, backlink building stratejileri için geçerli ve değerlidir. Bununla birlikte, yalnızca diğer web kaynaklarının alan adınıza bağlanmasının olası nedenlerini bize gösteriyorlar. Sorunuza tam bir cevap vermezler, yalnızca stratejinin yarısını sağlarlar.

Bağlantı kurma stratejisi, mevcut web kaynakları vasıtasıyla iş hedeflerine ulaşma sürecidir. Bağlantı kurma süreci bir taktik sayıyor çünkü burada nihai hedefiniz doğrudan yürütmeye bağlı. Bununla birlikte, doğru yaklaşım olmadan bir sonuca ulaşmak imkansızdır. Aksi takdirde, güvence altına aldığınız bağlantılar gerçek iş hedefleriniz olarak kullanılabilir veya olmayabilir.

Bu yazı bir SEO bağlantı kurma stratejilerine doğru yaklaşıma ayrılmıştır. Birincil bağlantı kurma kampanyanızın hedefinin nasıl olması gerektiği ile başlayalım.

Sitenizin backlink oluşturma stratejileri gerektiren nedenleri

  • Kaliteli web kaynakları arasında bağlantılar oluşturma

Her web sitesinin yönlendirmesine ve yönüne rağmen boyutun geri bağlantıları gerekir. İnternet yapısının temel bir parçası var..Bununla birlikte, neden dış linklere ihtiyacımız var?

Geri dönüşüme ihtiyaç duymanın başlıca iki nedeni vardır:

  1. Sektörünüzdeki yetkili çevrimiçi topluluklar, web siteleri ve platformlarla bağlantıya geçmek;
  2. Alakalı ve yüksek hacimli arama terimlerini sıralamak.

Google, PageRank algoritması ile web sitelerini değerlendirir. Bu Google algoritması, web sayfası popülerliğini, yetkisini ve alaka düzeyini belirlemek için diğer yetkili kaynaklardan gelen geri bağlantıları kullanır. Bu algoritma, arama sonuçları sayfasındaki web sitesinin konumunu doğrudan etkiler ve Google gözünde web kaynağının itibarını artırır.

backlink building seo

  • Hedeflenen trafiği al

Açık bir strateji, bağlantı kurma yatırımında bulunanlar için önemlidir. Her geri dönüşün ötesinde bir hedefe rehberlik etmelisiniz. Aksi takdirde, tüm bu kampanya ve sizin koyduğunuz çabalar işe yaramaz olacak. Peki, size hangi amaçla bir bağa ihtiyaç duyduğunuz hakkında bir soru sormak ister misiniz? Bu sorunun en yaygın ve makul yanıtı trafik kazandırmaktır. Trafik, daha potansiyel müşterilerin sitenizi tıklaması ve muhtemelen ödeme yapan müşterilere dönüşmesi anlamına gelir. Amacınızın tanımlanması bir fırsat araştırmasıyla başlamalıdır. Nişinizde hangi fırsatların var olduğunu ve bunlardan nasıl yararlanılabileceğini araştırmanız gerekir.

Mevcut site performansınızı, sizin için mevcut web kaynaklarını analiz etmek ve geliştirmek için bir plan hazırlamak. Bunu yaparak, bağlantı kurma stratejinizi geliştirebileceksiniz.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

WeChat

AlexSemalt

Telegram

Semaltsupport