Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
登录或注册
Q&A
Question Center →

Web İçerik Kazıyıcı: Web'den Veri Almak İçin En İyi Yola Var mı? - Semalt Cevap Verir

Web'den veri almak her zaman kolay bir iş değildir. Muhtemelen istediğiniz verileri içeren bir siteyi bulmak için her şeyi denediniz, ancak içeriğini indiremediniz veya kopyalayıp yapıştırabilirsiniz. Ancak, vazgeçme! Verileri daha fazla manipülasyona uygun bir biçimde elde etmek için bazı gelişmiş yollar vardır:

  • Web tabanlı API'lardan (uygulama programlama arabirimleri) veri alabilirsiniz. Facebook ve Twitter gibi birçok web uygulaması, verilerine kolay erişime izin veren arayüzler sağlar. Bu gibi arabirimleri kullanarak ticari ve hatta hükümet verilerini elde etmek oldukça kolaydır.
  • Ayrıca PDF'lerden veri ayıklayabilirsiniz. Bununla birlikte, PDF, yazıcılar için uygun bir format olduğundan kolay olmayabilir. Bir PDF'den indirirken gerekli verilerin yapısını kaybedebileceğiniz ihtimali var.
  • Web verilerini ayıklamak için ileri bir yol var - bir web sitesi içerik kazıyıcı kullanarak veri ayıklamak.

Neden bir Web Sitesi Kazıyıcı Kullanmalıyım?

Çevrimiçi içeriğin değişen doğası ve web tabanlı platformların karmaşıklığı göz önünde bulundurulduğunda, ihtiyacınız olan bilgiye ulaşmak için bir web sitesi kazıyıcı kullanmayı düşünmenizin birçok büyük nedeni vardır. İşte bu nedenlerin kısa bir özeti:

  • Bir siteyi aksatmadan hurdaya çıkarma

Hız sınırlaması, veri almak için bir yöntem seçerken göz önüne almanız gereken bir özelliktir netten Uygulamada, bir ziyaretçinin bir siteye DDoS (dağıtılmış hizmet reddi) saldırısı olarak düşünülmeden erişebileceği sayısına bir sınır koymak anlamına gelir. Veri çıkarma deneyiminizden en iyi sonucu almak istiyorsanız, uygun bir web içeriği kazıyıcı kullanın. Sitelerin çoğu, içeriğini herhangi bir sorun yaşamadan skreyperlerden savunmazlar.

  • Kazıma esnasında isimsiz kalın

Bir web'den kişisel olarak veri almak istiyorsanız web kazıma bu konuda en iyi yol olacaktır. Web içerik kazıyıcı, kayıt olmadan basit HTTP istekleri oluşturmanıza olanak tanır. Çerezleriniz ve IP adresinizin yanı sıra, bir sitenin yöneticisini size yönlendirecek başka bir şey de yok.

  • Web kazıma, hazır bulunan verileri size ulaştırır

Web kazıma bir roket bilimi değildir. Kuruluştaki herhangi biriyle bağlantı kurmaya veya bir API açmak için bir siteyi beklemeye gerek yoktur. Bazı temel erişim kalıplarını anlayın ve web içeriğinizin kazıyıcı çalışmanın geri kalanını yapacaktır.
Neredeyse her siteden hemen hemen her türlü veri almak için web kazıyıcı kullanabilirsiniz. Bu nedenle, diğer veri çıkarma tekniklerine kıyasla web'den veri almak için en iyi yol budur. Web'den herhangi bir veri almak istediğinizde, bir web içeriği kazıyıcı kullanın ve eseriniz her zamankinden çok daha kolay ve ilginç olacaktır.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

WeChat

AlexSemalt

Telegram

Semaltsupport