Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
登录或注册
Q&A
Question Center →

İlerlemeyi sıralamak için Amazon.com'daki ürün listemle ne yapabilirim?

 Amazon.com'da  yenilmemiş bir para kazanma avantajından yararlanmaya ve uzun süren ilerlemelerle liderlik etme konusuna gelince, başarının gizli formülü canlı müşteri ürünü aramasında ele alınmıştır. Yani, pazar merdiveninin en üstünde görülecek sıralamayla  Amazon.com'da  oyunun üzerinde kalmak demek - tek ihtiyacınız olan şey, ürün listelemelerinizi tam olarak optimize etmektir. Fakat hüner, her şeyi hazır hale getirmek için, liste ayarlamasını yaparken ne yaptığınızı tam olarak ve nerede bulacağınızı bilmelisiniz. İşte bunu yapabilirsiniz - değerli zamanınızı veya en ufak bir gayretinizi bir dakika bile harcamanıza gerek kalmadan baştan itibaren doğru odaklanmaya yönelik aşağıdaki kısa kılavuzu kullanın. Amazon.com'da Listeleme Optimizasyonu.

Amazon'da Listeleme Optimizasyonu

Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) ile zaten iyi bir oyun oynuyorsanız, bunu kabul etmeniz gerekir - as olarak en yetenekli SEO'lar içerik her zaman kral olduğunu söylüyor. Yani, Web'de bulabileceğiniz herhangi bir metin içeriği, muhtemelen daha iyi çevrimiçi görülebilirlik için başarılı bir optimizasyon yapan şeydir. Ve düzgün bir şekilde optimize edilmiş içerik sırayla ana hedef anahtar kelimelerin bilgece kullanımı ve doğru yerleşiminden kaynaklanmaktadır. Bu nedenle,  Amazon.com'da  en iyi duruma getirilmiş listelerinizi ve gümüş bir kaşıkla doğan sıralama kazanımlarınızı görmek istiyorsanız - kapsamlı bir anahtar kelime araştırması yapmak, adım adım bir numara olmalıdır.

Anahtar Kelime Araştırma

Öyleyse karşımıza bakalım - iyi biçimlendirilmiş bir anahtar kelime seçimi yapmak, ürün listelemelerinizi kayda değer hale getirmek için önemlidir  Amazon.com'da  her zaman canlı alışveriş yapanların başında. Bu nedenle, çok fazla zaman harcamadan gerçekten faydalı bir anahtar kelime araştırması yürütmek için şu arama araçlarından birini kullanmanızı öneririm: Google Anahtar Kelime Planlayıcı (ücretsiz eski gelen klasiklerle güzel başlangıç ve bir sonraki Ödeme Başına için oldukça iyi ihtimalli) Tıklama kampanyası) yanı sıra Tüccar Kelimeler, AMZ Tracker, Kapsam ve  KeywordTool.io  (sadece en iyisini seçtiğiniz her aracı seçin, çünkü belirtilen her araç güvenilir ve kanıtlanmış bir araçtır ).

Herhangi bir fark?

Neden özellikle Anahtar Kelime Planlayıcı Aracı ile dünyanın arama devi tarafından başlanmalıyım?  Amazon.com  ve sıralama algoritması söz konusu olduğunda, asıl anahtar kelimeleri ve gizli anahtar kelimeleri onaylayan iki farklı türde anahtar kelime var çünkü - daha özel olarak özelleştirilmiş bir anahtar kelime yardımcıcısı almaya devam edin.

  •  Birincil Anahtar Kelimeler  - doğrudan görme imkânı içinde, örneğin ürün başlıklarında, açıklamalarda, ürünle ilgili mermi noktalarında vb.  
  • Gizli Anahtar Kelimeler  - Bu kategori anahtar kelimelerin Amazon pazarının arka planında yaşadığı çok zahmetsizdir.Gerçek alışveriş yapan kişiler ve arama motorları için görünmez olsalar da gizli anahtar kelimeler hala sözlerini tutar ve ürün listelemelerinizin sıralamasında iyi yardımcı olur.Örneğin, bunlar arasında tipik eş anlamlılar, satılık çeşitli örnekler bu yüzden argo ve bazen kasıtlı yanlış yazılmış sözcükler, sanayi jargonu olarak yaygın bir şekilde kullanılmıştır. Bu nedenle, bu kategorideki anahtar kelimelerin, örneğin resmi başlıklarda bulunması pek olası değildir.

Anatomiyi Listeleme  Amazon.com'da  Sıralamanızı Sürmek için

Seçilen anahtar kelimelerin ana havuz hazır olduğunda, her şeyin sizinle birlikte olması için zamanı ürün ayrıntı sayfası. Optimize edeceğimiz ürün sayfası listesinin temel yapısı daima aynı temel unsurlardan oluşur. Onların ana hedef anahtar kelimelerle doymuş olması gerektiği düşünüldüğünde, her şeyden önce burada hassas dikkat çekmeniz gereken şey var.

  • Listeleme Başlığı, satış anlaşmasının ana konusunu kapsar.
  • Ürün Açıklamaları Temiz ve Açık Ürün Açıklamaları ve Kullanım Önerileri Bullet Points.
  • Ürün Açıklaması Bullet Points'in daha ayrıntılı bir versiyonunu ifade eder.
  • Canlı alışverişler için yararlı bir görsel anlatım sağlamak için her ürünü destekleyen Ana Görüntüler.

En iyi duruma getirme ipuçları  Amazon.com  Sıralama Promosyon

Başlık

Bunu söylemeye gerek yok ürün listelemenizin başlığı büyük olasılıkla orada mümkün olan en fazla birincil anahtar kelimelerle gömülmesi gereken en önemli noktadır. Bununla birlikte, ürün listelemelerinizin hiçbir zaman anahtar kelimelerle dolup taşması gerektiğini unutmayın..Bu nedenle ürününüzün başlığının mantıklı olduğundan emin olmak için aşağıdaki kriterlere göre her şeyi yerine getirmesi için bir kez daha kontrol edin:

  • Ana anahtar kelimeleri, önem sırasına göre başa daha yakın yerleştirin.
  • Ürünün başlık uzunluğunun 200 karaktere kadar çıkmasına izin verilir. Böylece ne kadar olacağına karar vermek yalnızca size kalmış.
  • Her başlığın her harfinin daima büyük harfle yazılması gerekir.
  • Sayılar rakamlarla hecelenmelidir (örneğin, 100 iyi, 100 - hiç değil).
  • Sevkıyat ölçümleriyle ilgili standart veriler genellikle varsayılan olarak gelirken, ürün boyutu asla bir gereklilik olmamalıdır (tabii ki gerçekten çok önemli ve vazgeçilmez bir özellik değilse).
  • Hemen hemen aynı şey, rengin belirlenmesiyle ilgilidir - tüm ürünler için listelenmesine gerek yoktur, sadece bu öğeler için.

Bullet Points

Bunu zaten biliyorsun, fakat yine de kısa bir tavsiyede bulunacağım - en azından bütünlüğü uğruna. Dolayısıyla, o kalabalık pazarda herhangi bir ürün listesine tıkladıktan sonra, doğrudan mermi puanlarıyla birlikte web sayfası bölümüne inersiniz.  Amazon.com  sıralama kurallarına dayanarak, hangi mermi puanlarının size en uygun yiyeceğini seçerken aşağıdaki tavsiyelere dikkat edin:

  • Madde işareti listesi, top-useful pratik veriler ve başka bir şey.
  • İçerdiği tanımlayıcı bilgilerin geri kalanı, sadece yalnızca temel öneme sahip olmalıdır ZORUNLU.
  • Başlıca ürün özelliklerini ve avantajlarını kısa, temiz ve özlü bir şekilde listeleyin. Ürün Açıklamaları & Resimler.

Ürün Tanımı ve Resimleri

Ürün açıklaması ve görüntü optimizasyonu hakkındaki neredeyse her şey açıklayıcıdır. Bu nedenle size en tutarlı bulguların kısa bir özetini göstereceğim ve ZORUNLU noktalara sahip olmalıyım:

  •  Ürün Açıklaması  - anahtar kelimelerle zengin, bu anlam ifade ediyor benzersiz olmak. Müşterilerin ana acı noktalarını ele alan ideal ürün açıklaması, eksiksiz ve eksiksiz olarak listelenen tüm verileri kapsamalıdır.
  •  Ürün Görselleri  - tek kısıtlama, Amazon'un her ürün listelemesinde en fazla dokuz fotoğraf eklenmesine izin vermesidir. Muhtemelen hayır-beyin bir şey değil, ama yine de özellikle paketleme, yaşam tarzı ve gündelik ürün çekimleri - yapmayı düşünmeni öneririm.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2024, Semalt.com. All rights reserved

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

WeChat

AlexSemalt

Telegram

Semaltsupport