Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Hoe domineren zoekopdrachten op Amazon en houden mijn kopers steeds weer terug?

Tegenwoordig is het vanzelfsprekend dat het onbetwistbaar is dat elk online bedrijf nu draait om draaien rond de doelklanten, hun behoeften, intenties, voorkeuren en winkelgewoontes. Simpel gezegd, elke ondernemer die verstandig genoeg is om altijd de zeer speciale zorg te dragen voor zijn uiteindelijke consumenten of eindgebruikers, heeft in de allereerste plaats de juiste prioriteit gekozen die de hele onderneming de weg van solide groei en ontwikkeling drijft - niet alleen voor het handhaven van een korte-termijnvoortgang in de nabije toekomst, maar voor het creëren van een solide basis die op de lange termijn nog succesvoller moet zijn. Simpel gezegd, er is waarschijnlijk maar één ding zeker over het moderne concept van winstgevende online zaken. Ik bedoel dat als je in de eerste plaats de nadruk legt op de klanten, de dingen er gewoon zo moeten uitzien - hoe meer mensen tevreden zijn met je bedrijf, hoe meer geld het voor je maakt. Dat is het.

Zoeken op Amazon domineren - Beginnen bij de voorhoede

Dat gezegd hebbende, laten we eindelijk eens ter zake komen. Hoe domineren zoekopdrachten op Amazon en word je een van de toonaangevende verkopers in jouw niche of productcategorie? Ik geloof dat je jezelf al een goede hint hebt gegeven - om mee te doen met de vraag die je hier hebt gesteld. Uw kopers steeds weer terug laten komen (anders een hoog niveau van klanttevredenheid en retentie behouden) is de sleutel tot de financiële overleving van elke verkoper, met name in termen van een echte moordenaar-achtige snelheid van hevige concurrentie op de Amazon-markt. Dus, aangezien het moderne rijk van e-commerce sterk afhankelijk is van dezelfde hoofddoelen, zou 's werelds top populaire drop-shipping online bedrijfsplatform nooit een uitsluiting zijn in deze eenvoudige regel van het spel. En zelfs nog meer: de basisrichtlijnen voor verkopers die bij elke verkopersaccount komen, hebben al een waardevolle aanbeveling over het domineren van zoekopdrachten op Amazon.

Simpel gezegd, verklaart Amazon duidelijk dat Klanttevredenheid & Retentie geobserveerd is door zijn A9-algoritme voor zoekrangschikking als de op twee na belangrijkste factor van groot belang die wordt gebruikt om relevante rangordeposities te bepalen voor elk gegeven item vermeld op Amazon-verkoop. En het betekent dat iedereen die een e-commerce-bedrijf heeft daar verwacht wordt al goed geïnformeerd te zijn over het domineren van de zoekactie op Amazon, of op zijn minst enig licht op de zaak te werpen. Dat is waarom hieronder ik een overzicht zal geven van alle algemene middelen om een goed klantenbehoud op Amazon te behouden. Uiteindelijk - om altijd op de hoogte te blijven van uw productvermelding en te profiteren van het feit dat meer artikelen rechtstreeks worden weergegeven in de best verkochte aanbiedingen, prominent zichtbaar worden weergegeven in de Buy Box en voortdurend worden getoond aan een steeds groter publiek van potentiële kopers die precies wat u hen als een succesvolle Amazon-verkoper aanbiedt. Dus, hier is een kort actieplan met gebruik-bewezen suggesties om u te helpen het beste te maken van de loyale klanten die voornamelijk met u kopen, in plaats van hun bestellingen elders in te dienen.

Manieren om loyale klanten te behouden en potentiële kopers te trekken

Dat gezegd hebbende, wil ik het nogmaals benadrukken - loyale klanten die af en toe terugkomen van tijd tot tijd op staande basis is misschien wel het meest waardevolle bezit voor u als een succesvolle ondernemer. Uiteindelijk - om een echte groot-time Amazon-verkoper te worden, bekend en vertrouwd door veel mensen die daar regelmatig winkelen. En het maakt niet uit hoeveel items je hebt genoteerd, of hoe lang je tot nu toe op de Amazon-markt hebt verkocht. Dus, hier komt de basis voor u om te weten hoe u de zoekopdracht op Amazon domineert - denk aan de volgende eenvoudige ideeën en praktische suggesties die mensen echt kunnen aanmoedigen om meer dan één keer met u te kopen.

Focus op de maximale RPC - Eerst en vooral

Laten we het vooral voor ogen houden - ongeacht of u al ervaring hebt in het veld, of zich er waarschijnlijk helemaal fris bij voelt - uw ultieme doel als een echt ambitieuze verkoper is om het hoogste bedrag van de daadwerkelijke verkoop te bereiken, daarnaast moeten ze worden uitgevoerd door de meest recente periode. Simpel gezegd, u moet uw bestverkopende voortgang laten zien en het is eigenlijk veel belangrijker, het binnen de kortste tijdkloof laten gebeuren. Met zulke uitdagende omstandigheden in het achterhoofd heb je een betere kans om Amazon het hoogste niveau van RPC (Revenue Per Customer) te geven. Op die manier wordt het nog duidelijker en duidelijker: de juiste prioriteit geven aan grote klantentevredenheid en effectief klantenbehoud moet uw belangrijkste actiepunten worden, ze moeten altijd bovenal in overweging worden genomen - hier is hoe u het zoeken naar winkelen kunt winnen op Amazon.

Maak een dubbel-check op uw productpagina Volledigheid

Beknibbel niet uw tijd en moeite voor het hebben van een volledig complete productpagina, die moet zijn volledig voldoende met zijn elke sectie. Zorg voor een gedetailleerde en overzichtelijke productbeschrijving, probeer het zo boeiend en overtuigend mogelijk te maken vanuit het oogpunt van de live shoppers. Merk echter op dat u sterk wordt aanbevolen om voldoende productinformatie samen te stellen om een duidelijk begrip van de belangrijkste functies en voordelen te hebben. Als je dat doet, kun je alleen de meest kritieke details behandelen, zonder over te lopen met onnodige of niet al te relevante delen van de hoofdprestaties. Als het klaar is, let dan goed op je producttitel - het punt is dat je het maximale uit een beperkte lengte van het personage moet halen, dus wees verstandig bij het invullen van je producttitel en vergeet niet je beste zoekwoorden en merknaam te plaatsen het item (indien nodig) dichter bij het begin van de titel. Daarom betekent dit dat u wordt aanbevolen om alles met betrekking tot uw producttitel duidelijk in de dalende volgorde van belangrijkheid te schetsen.

Pools uw aanbieding met verleidelijke blik - laat het oproepen tot actie

Tot slot, hier is de rest van diverse dingen die u met de productvermelding kunt doen - houd er echter rekening mee dat de de volgende gebieden zijn nog steeds van het grootste belang voor uw meetbare vooruitgang met klanttevredenheid en retentie. En zelfs ondanks het feit dat sommigen van hen net zo goed als een complete no-brainer kunnen lijken - tenminste voor die kerels die het geluk hadden om een bepaalde ervaring op het gebied van digitale marketing en drop-shipping e-commerce te krijgen - hoe dan ook, je kunt beter betalen nauwkeurige aandacht voor de volgende lijst met opsommingspunten.

Hoewel de volgende dingen bekend zijn als echt bepalend voor het genereren van verdere conversies, lijkt het om een of andere reden nog steeds gedeeltelijk te worden onderschat door te veel nieuwelingen, niet om te zeggen dat iets eenvoudig onvoorzien kan zijn - zelfs door actieve verkopers die al teveel zijn gegroeid in hun eigen zelfvertrouwen. Serieus, het zou naïef zijn om te suggereren dat je alle bouten en moeren weet over het domineren van zoekopdrachten op Amazon - het is nog steeds een absoluut dubbelzinnige vraag, elke geschikte Amazon-verkoper met veel ervaring kan dat toegeven.

De dingen inpakken

Eindelijk, hier is een korte lijst met opsommingspunten voor u om bij uw aanbieding te komen. Overweeg de volgende verklaringen om te profiteren van het steeds opnieuw converteren van uw kopers, in overeenstemming met het hebben van betere kansen om uw verwachte niveau van RPC (Revenue Per Customer) naar de maximale uitvoering te brengen.

  • Productafbeeldingen spreken altijd op een veel overtuigende manier - ongeacht hoe goed elke honingachtige woorden of luid gespeelde toespraken kunnen zijn. Aarzel niet om snel een aantal uitgebreide handleidingen door te nemen over goed gemaakte fotoshoots voor Amazon-producten om vrij duidelijke en overtuigende beelden te maken die ervoor zorgen dat uw vermelding vaker wordt omgezet.
  • Grafiekgids voor catalogi met meer productafbeeldingen wordt soms gebruikt als een puur optionele manier om productvisualisatie te ondersteunen, het aantrekkelijker te maken om de belangrijkste kenmerken / voordelen te laten zien of om bijvoorbeeld de meest voorkomende elementen van het dagelijks gebruik in meer detail. Maar als u in de modecategorie verkoopt, is een goed gemaakte fotocatalogus uw MUST. Mocht dit toch gebeuren, vergeet dan niet om ook een maatgrafiek aan te maken.

  • Speciale deals moeten op een organische manier worden geïmplementeerd met uw productaanbiedingen - en niet alleen wanneer u een bepaalde beheersbare boost in verkopen wilt hebben gedurende een beperkte periode kloof, maar om te worden gebruikt als aantoonbaar de meest krachtige manier om uw producten te promoten en een eerder onontgonnen publiek van potentiële kopers te bereiken. Speciale aanbiedingen kunnen er immers voor zorgen dat uw deals snel uit de competitie vallen, omdat het een snoepwinkel is die afrukkend winkelend publiek aantrekt - recht op uw productpagina.
  • Overweeg om uw voorraad- of voorraadniveau binnen een optimaal bereik te houden - dat zou veel aantrekkelijker zijn voor de gebruikers, in overeenstemming met het voldoen aan hun verwachtingen, in plaats van ze te proberen te misleiden. Ga niet voor manipulatie met klantgedrag, handhaaf een gezond evenwicht met gemiddelde productbeschikbaarheid, passende prijsdetails met de eenvoudigste bezorgingsopties die u zich kunt veroorloven. En probeer nooit je voorraadbeschikbaarheid naar de bodem te dumpen in de wanhopige hoop dat de live shoppers niets anders hebben dan de laatste trein te pakken - het werkt gewoon niet zoals je zou denken.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport