Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Google Scraping Tool gebruiken om gegevens te extraheren - Semalt Expert

A webschraper is een geautomatiseerd script dat gegevens verzamelt van statische sites, waardoor eindgebruikers de verkregen informatie kunnen omzetten naar een bruikbaar formaat. Inderdaad, men kan alle informatie vinden die hij/zij nodig heeft op het internet. Het probleem is om gegevens te extraheren in indelingen die gemakkelijk kunnen worden gemanipuleerd of geanalyseerd.

Google scraping tool

Google Chrome scraper extension is een webscraping tool die werkt in de Chrome-browser. Met deze extensie hoeft u niet duizenden assistenten in te huren om de hele dag door inhoud van internet te kopiëren en plakken. Selecteer de doeltekst en laat Chrome-schraperuitbreiding de rest uitvoeren.

Een groot aantal groepen burgers werkt eraan hun regeringen verantwoordelijk te houden door hun uitgaven naar beneden te halen. Met de Chrome-schraperuitbreiding kunnen ze vechten voor transparantie en aansprakelijkheid door echte gegevens te verzamelen over regeringsactiviteiten. Het kopiëren van gegevens van het web met behulp van handmatige technieken kan een vervelende taak zijn. Maak uw scraping-campagne efficiënt door deze webscraper-extensie in uw browser te installeren.

Hoe Chrome-schraperextensie installeren?

Google Chrome Scraper Extension is een zeer gewaardeerde webschrapingtool die gratis wordt aangeboden in de Chrome Web Store. Als u deze scraper in uw browser wilt installeren, klikt u op de optie 'Toevoegen aan Chrome' in de rechterbovenhoek van uw Chrome-browser. Na installatie bevindt het hulpprogramma zich nu onder de menuknop van uw browser.

Hoe Google Scraping tool gebruiken?

Sommige webgegevenstabellen kunnen van internet worden overgedragen aan spreadsheets die in de toekomst kunnen worden gebruikt. Het ophalen van gegevens van statische websites in bruikbare indelingen vereist echter extra inspanningen. In deze zelfstudie worden tabellen van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (2015, formulier 20-F) gebruikt om te illustreren hoe de extensie van Chrome gegevens uit webpagina's en sites haalt.

Identificeer de webpagina die moet worden gescand om gegevens van sites met behulp van Google-scraptool te extraheren. Richt u in dit geval op de tabellen. Selecteer de rijen die moeten worden geschraapt en klik op het krabbelsymbool in de rechterbovenhoek van uw browser en selecteer "Scrape similar".

Chrome Scraper Extension zal de geschraapte gegevens naar een nieuw venster overbrengen. Uw scraper identificeert ook de kolomnamen van de geëxtraheerde tabel. Controleer de opgehaalde gegevens om te controleren of deze op de juiste manier zijn geëxtraheerd. Klik op "Copy to clipboard" en open uw Microsoft Excel. Plak de gegevens in uw spreadsheet door op 'Ctrl + V' te klikken.

Voordat u de informatie in uw spreadsheet analyseert, plaatst u de kolomkoppen op de juiste locaties. Verwijder de lege kolommen in uw Microsoft Excel om echte gegevens te verkrijgen. Gebruik de somfunctie van Excel om ervoor te zorgen dat de som van de betalingen op uw blad juist is.

Google-scraptool maakt de gegevensverzameling zo toegankelijk en rechtlijniger. De schraper verhoogt de nauwkeurigheid en efficiëntie van de webgegevensextractie, zodat u meer opties heeft om uw waarden opnieuw te onderzoeken. Gebruik de hierboven besproken gids om webpagina's van overheden te schaven en echte gegevens te verkrijgen voor transparantie.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport