Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Hoe Amazon-verkoop verhogen en een bestseller worden?

In onze dagen is Amazon 's werelds grootste internetwinkel waar u producten voor alle smaken kunt vinden. Dit platform biedt uitstekende mogelijkheden voor zowel verkopers als externe verkopers. Als je een slimme benadering hebt voor je bedrijfsontwikkeling, zal Amazon je prijzen met een hoge opbrengst en TOP-rangorde.

De populariteit van het Amazon-retailplatform blijft elke dag toenemen, waardoor steeds meer trouwe klanten worden aangetrokken. Volgens de statistische gegevens wordt er wereldwijd minstens $ 88.000 per minuut besteed aan dit platform. Shoppers trekken Amazon als een platform waar ze alles kunnen vinden, zelfs meer dan op Google. Google is nog steeds de waardevolle bron, maar ter informatie, niet van productonderzoekers.

Met dat gezegd zijnde, denk ik dat het een goed idee is om u enkele tips te geven over hoe u de verkoop van Amazon kunt vergroten en uw positie in de rangorde kunt verbeteren. Laten we deze praktische tips en trucs nader bekijken.

Manieren om de verkoop van Amazon te vergroten

Positieve beoordelingen genereren op Amazon

De kracht van klantrecensies op Amazon kan niet worden onderschat. Ze hebben een primaire impact op uw lijst met zoekresultaten op de Amazon-pagina met zoekresultaten en kunnen uw optimalisatie-inspanningen verbeteren of vernietigen. Volgens de recente cijfers uit de industrie zegt 88% van de consumenten dat ze online reviews net zo goed vertrouwen als persoonlijke aanbevelingen en dat ze hun aankoopbeslissing bepalen op basis van het aantal en de kwaliteit van de recente beoordelingen en sterrenranglijsten.

Daarom moet u er alles aan doen om kwaliteitsvolle en organische beoordelingen van uw producten te genereren. Recensies met de video-inhoud of afbeeldingen kunnen wonderen doen. Moedig dus uw vaste klanten aan om lange en beschrijvende beoordelingen achter te laten om andere klanten te helpen een juiste beslissing te nemen. Als u mensen ter plaatse kent die van uw product hebben genoten, ga dan naar hen en vraag naar het uitstellen van beoordelingen.

U moet er echter rekening mee houden dat Amazon actief vecht tegen niet-biologische of, met andere woorden, geïnspireerde beoordelingen. Dat is waarom u ervoor moet zorgen dat al uw productbeoordelingen gelijk worden gemaakt en er natuurlijk uitzien.

Om al uw productbeoordelingen te beheren en altijd op de hoogte te zijn van negatieve feedback, kunt u hiervoor speciale onderzoekssoftware gebruiken. Feedback Five-tool helpt bijvoorbeeld om het aantal ingediende feedback te vergroten en reageert onmiddellijk op negatieve reacties.

Werk aan je optimalisatie en verbetering van je aanbieding

Bij het Amazon-ranglijstsysteem wordt niet alleen rekening gehouden met productrecensies, verkopersbeoordelingen en prijzen, maar ook met de manier waarop productvermeldingen zijn georganiseerd. Net als in Google moet u uw getargete zoektermen strategisch opnemen in de titel, opsommingstekens en beschrijving. Amazon biedt verkopers een mogelijkheid om de titel van een product te vullen met relevante zoektermen en beschrijvende woorden. Dit aspect van de optimalisatie van Amazon-vermeldingen verschilt van Google, waarbij u een korte en nauwkeurige titel met slechts één specifieke zoekterm nodig hebt. Amazon wil echter een proces van zoeken naar zowel bots als gebruikers vereenvoudigen door hen in één keer een duidelijke productbeschrijving te geven. Amazon raadt aan de volgende productfuncties op te nemen in de titel: merk, beschrijving, productlijn, materiaal, kleur, grootte en aantal. Het is echter niet nodig om prijs en reclameslogans in uw titel op te nemen om het winkelend publiek te concentreren op de primaire informatie.

Om de meest relevante en doelgerichte zoektermen voor uw vermelding te vinden, raad ik u aan de Amazon Keyword-tool te gebruiken, die de Autocomplete-service van Amazon implementeert om populaire long tail-zoekwoorden te vinden. Bovendien kunt u met deze tool het zoekvolume van elke geselecteerde zoekterm evalueren.

Manieren om de Buy Box te winnen op Amazon

Amazon is een zeer competitief zoekplatform waar je een bestseller kunt worden of een Buy Box kunt winnen; u moet een goede verkoopgeschiedenis hebben en een concurrerend prijsbeleid. Amazon biedt geen reeks strikte regels voor het winnen van de Buy Box, maar er zijn tal van factoren waarvan bekend is dat ze van invloed zijn op uw vermogen om de box te winnen.

Eerst moet je doen om je in aanmerking komende uitbetalingsbox te vergroten. Om dit te doen, zou u een professioneel verkopersaccount moeten hebben en uw zaken voor ten minste drie maanden moeten verhandelen. Een andere manier om dit te verbeteren, is door gebruik te maken van Amazon-fulfillmentdiensten.

Bovendien, om Amazon Buy Box te winnen, zou je een hoog prestatieniveau moeten hebben. Het hoge prestatieniveau kan worden beïnvloed door factoren als een geschiedenis van succesvolle verkoop, uitstekende klantenservice, uitstekende klantstatistieken en de kwaliteit van bezorgservices.

Speciale aandacht moet worden besteed aan uw prijs (de echte productprijs met bezorgingskosten). Om concurrerend te blijven in uw niche, moet u marktniche-analyses uitvoeren of speciale repricing-tools gebruiken, zoals FeedVisitor of Teikametricks. Met deze tools kunt u automatisch de prijzen van de gerelateerde producten in uw nichemarkt volgen. Met behulp van deze tool kunt u alle vereiste wijzigingen in uw prijsbeleid aanbrengen telkens wanneer u ziet dat iemand de prijs verlaagt die u heeft.

Pay-per-click adverteren op Amazon

Als u uw winst op Amazon wilt maximaliseren, probeer dan het door Amazon gesponsorde productenprogramma. Het helpt je om je spullen onder zoekresultaten te tonen, in de rechterkolom of op de detailpagina's. Amazon PPC is een goede manier voor online verkopers om een positie te kopen in de TOP van Amazon's zoekresultaten. Volgens dit programma moet een verkoper betalen elke keer dat een klant op zijn advertentie klikt in de zoekresultaten. De meer concurrerende niche waar u in winkelt, de hogere klikprijs die u moet betalen.

Marketingdiensten op Amazon-platform

Dergelijke communicatiemethoden met de klanten als directe oproepen en e-mailmarketing zijn verboden op Amazon. Dit betekent echter niet dat u geen andere promotietechnieken kunt gebruiken om kopers naar uw Amazon-winkel te trekken. U kunt blogposting en socialmediamarketing gebruiken om dit te bereiken. Bovendien kunt u uw blog maken met betrekking tot uw bedrijf. De platforms zoals Quora, Hubpages en Go-artikelen zijn ook een geweldige plek om inhoudelijke stukken rond uw onderwerp te schrijven, waar u een link op uw Amazon-winkel kunt achterlaten.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport