Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Is het redelijk om een ​​Amazon-verkoopsconsulent in dienst te nemen?

Online verkopers die ervaring hebben met e-commerce, hebben vaak problemen bij het lanceren van producten op Amazon. Zoals je weet, is de theorie anders dan de praktijk. Daarom is het meestal niet voldoende om de theorie uit de handleidingen en tutorials van Amazon te bestuderen. Je hebt iemand nodig die weet hoe het Amazon ranking-systeem werkt met de ervaring uit de eerste hand. Dat is de reden waarom het redelijk is om een deskundig adviesbureau te zoeken.

De belangrijkste redenen waarom Amazon-handelaars op zoek zijn naar de verkoopadviseurs zijn:

  • verkopers willen hun geld niet op tafel laten vanwege het lage percentage verkeer dat naar hun klanten komt notering;
  • handelaren hebben geen bestaande aanwezigheid op Amazon en willen hun producten zichtbaar maken voor potentiële klanten;
  • als het reeds bestaande product op Amazon wordt verkocht door andere bedrijven en wederverkopers;
  • wanneer handelaren zich realiseren dat ze niet zo goed presteren als mogelijk.

Al deze problemen kunnen worden opgelost. Je moet echter wat tijd besteden aan het onderzoeken en analyseren van je huidige Amazon-ranglijst. Vervolgens moet u een stapsgewijze marketingcampagne opzetten, waarbij tal van tools en optimalisatietrucs worden geïmplementeerd. Het vereist enige gespecialiseerde kennis en ervaring.

Er zijn verschillende voor en nadelen van het beheren van uw eigen Amazon-kanaal. Ze zijn echter allemaal gebaseerd op dezelfde twee zakelijke principes - tijd en geld. U moet meer tijd besteden aan het zelfstandig bouwen van een marketingcampagne. Dan denk je hoeveel geld je kunt verdienen met een goed geoptimaliseerde Amazon-aanbieding. U moet echter nog steeds berekenen hoeveel u kunt verliezen vanwege de tijd die u besteedt aan het implementeren van alle optimalisatiestrategieën voor uw Amazon-activiteiten. Er is geen middenweg tussen tijd en geld als het gaat om bedrijfsontwikkeling. Dat is de reden waarom de meeste bedrijven besluiten om te vertrouwen op professionele Amazone-verkoopadviseurs om hun tijd en geld te besparen.

In dit artikel bespreken we de belangrijkste redenen waarom het beter is om samen te werken met de Amazon-verkoopadviseur dan om uw bedrijf zelfstandig te beheren.

De belangrijkste redenen om Amazon-verkoopconsulent in dienst te nemen

Door samen te werken met de verkoopexpert van Amazon, kunt u de leercurve overslaan

Er zijn talloze processen, sjablonen en individuele benaderingen die professionele consultingteams gebruiken om klanten te helpen bij het lanceren en optimaliseren van hun producten op Amazon. De meeste van deze procedures zijn nooit van tevoren besproken. U kunt dus op het internet geen informatie vinden die daarmee verband houdt. Veel van deze methoden worden slechts één keer uitgevoerd tijdens het optimalisatieproces of in het geval er iets misgaat. U hoeft niet in detail te gaan met elke benadering, want alles zal voor u worden gedaan. Uw verkoopadviseurs beheren alle lunches en lossen eventuele bestaande problemen op, zoals dalingen in de rangorde, klantproblemen, fulfillment, enzovoort. Ze zullen alle mogelijke kansen benutten en problemen in de kiem oplossen.

Professionele verkoopconsulenten van Amazon bieden u toegang tot de beste werkwijzen en doeltreffende hulpmiddelen

Handelaars die hun eigen Amazon-account beheren, hebben meestal geen tijd voor onderzoek en bedrijfsontwikkeling, aangezien zij betrokken bij alle dagelijkse routineactiviteiten, zoals afhandeling van leveringen, klantenservice en het beheren van de eigendommen van een ander merk. Het zou dus een uitdaging kunnen zijn om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden en ontwikkelingen in de branche. U hebt dus iemand nodig die voortdurend de Amazon-markt monitort en alle zoek en PPC-algoritme eigenaardigheden, platformmogelijkheden, enzovoort kent. Amazon sales consultant zal u helpen om uw bedrijf aan te passen aan al deze nieuwe e-commerce nieuwigheden en uw bedrijf te beschermen tegen eventuele verliezen en dalingen in de rangorde. Bovendien kan Amazon-expert vaststellen hoe deze veranderingen uw bedrijf kunnen helpen.

Amazon-verkoopexpert zal u helpen om uw Amazon-bedrijfsaccount af te handelen en geeft u de tijd om u te concentreren op de primaire zakelijke aspecten en productieproblemen

De meeste bedrijven, vooral de grote, gebruik Amazon als de aanvullende markt voor het verkopen van hun spullen. Ze concentreren zich dus meer op productieproblemen en de primaire marktplaatsen, zoals een eigen webbron of een offline winkel. Het is moeilijk om in één keer veel verschillende verkoop, distributie en marketingkanalen te beheren en te laten groeien. U had zich echter moeten realiseren dat het runnen van een bedrijf op Amazon tijd en investeringen vergt, soms zelfs meer dan u moet investeren bij het runnen van uw offline bedrijf.

Succesvolle bedrijven rusten nooit op de lauweren als het gaat om bedrijfsontwikkeling. Er zijn altijd een aantal nieuwe functies om te proberen, enkele nieuwe verbeteringen om te implementeren, enkele nieuwe versies om te starten en te overwegen trends. Welvarende bedrijven kunnen zelfs geen moment stoppen omdat dit tot geldverlies kan leiden. Ze zijn altijd op weg om nieuwe benaderingen te vinden om de kosten te drukken en de winst te vergroten. Bedrijfsontwikkeling is de meest effectieve manier om de kosten te drukken en meer potentiële klanten te targeten. Dus, de vooruitziende handelaren moeten hun tijd en middelen verstandig toewijzen.

U moet meer tijd besteden aan strategische bedrijfsactiviteiten en productontwikkeling dan aan productfeeds die worstelen en de nieuwste Amazon-strategieën uitlezen. Met behulp van de professionele Amazon-verkoopadviesdiensten kunt u zich concentreren op de primaire en essentiële dingen, terwijl andere aspecten worden beheerd door professionals.

De laatste gedachten

Samenvattend, alles wat ik hierboven heb genoemd, kan ik zeggen dat het redelijk en kosteneffectief is om Amazon-verkoop in te huren consultant, vooral als u uw producten op verschillende markten verkoopt. Of u nu uw Amazon-vermelding wilt verbeteren of een pay-per-click advertentiecampagne wilt aanpassen, u zult meer krijgen door samen te werken met ervaren professionals dan om het zelf te doen. Bovendien kunt u tijd vrijmaken voor de ontwikkeling en verbetering van uw bedrijf.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport