Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Semalt presenteert een effectief hulpmiddel om het web te extraheren

Mensen zijn zich al bewust van het belang van webschrapen, dus er is een enorme behoefte aan. In de poging om op aanvraag in te kopen, zijn er tal van webscraping-programma's ontwikkeld. Sommigen van hen hebben een ontmoedigend nadeel of de ander.

Sommige bedrijven hebben zelfs verschillende toepassingen moeten proberen voordat ze op het bedrijf stuitten dat geschikt is voor hun bedrijf. Hier is een aanbeveling voor jou. Probeer Website Extractor 9.62, een makkelijk te gebruiken website scraping software.

Met Website Extractor 9.62 is het vrij eenvoudig om een volledige website te downloaden en alle inhoud op een lokale harde schijf op te slaan. De gedownloade sites kunnen worden gebruikt en opnieuw worden gebruikt omdat ze al zijn opgeslagen met hun. Andere aantrekkelijke kenmerken van het programma zijn hieronder besproken.

Mogelijkheid om tot 100 honderd pagina's in één keer te schrapen

Een ding dat dit hulpmiddel tegenwerkt, is de efficiëntie ervan. Het kan maximaal honderd webpagina's, afbeeldingen, grafische afbeeldingen en andere soorten gegevenselementen in één keer downloaden. Het heeft ook de mogelijkheid om tegelijkertijd bestanden van meerdere websites te downloaden. U hoeft alleen al uw doel-URL's op te sommen.

Filtervoorziening

Soms hebt u mogelijk alleen bepaalde inhoud van de doelwebpagina's nodig. Deze tool helpt je omdat het alleen de benodigde inhoud van webpagina's kan filteren. Met andere woorden, Web Extractor 9.62 biedt ook een hoge mate van nauwkeurigheid.

Proeftijd van 30 dagen

U mag het natuurlijk enkele dagen uitproberen om te beslissen of u het wilt kopen of niet. Dit is waarom het wordt geleverd met een proefperiode van 30 dagen. Het reageert niet meer na de 30e dag, tenzij je het koopt.

Compatibiliteit

Het werkt met verschillende versies van Windows-besturingssysteem. Het ondersteunt Windows Vista, 2003, 95, XP, Me, 2000, NT en Windows 98.

Klein formaat De grootte is slechts 662.62KB. Het is zelfs niet tot 1 MB. Er is dus maar een verwaarloosbare hoeveelheid opslagruimte op uw harde schijf nodig. Dit is erg belangrijk omdat mensen hun opslagfaciliteiten nu oordeelkundig gebruiken. Zij geven de voorkeur aan kleinere toepassingen. Dit is nog een reden voor de superioriteit van dit programma. Online technische ondersteuning Tijdens het gebruik ervan kunt u enkele uitdagingen tegenkomen. Dit is waarom het programma wordt geleverd met 24/7 online technische ondersteuning. U kunt altijd en overal hulp zoeken bij het technische ondersteuningsteam.

Dit is een samenvatting van de functies:

  • Het kan meer dan 100 gegevenselementen tegelijk schrapen
  • Het kan meerdere websites schrapen in een enkele run
  • Het is gemakkelijk te gebruiken
  • Het is klein in omvang (662.62KB)
  • Het ondersteunt Windows 98, NT, 2000, Me, XP, 95, 2003, en Windows Vista
  • Het biedt online technische ondersteuning

Waarom profiteert u niet van de proefperiode om een indruk te krijgen? Het is volledig gratis en u bent op geen enkele manier verplicht om het na de proefperiode te kopen. Met andere woorden, je hebt niets te verliezen om het uit te proberen.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport