Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

UiPath: A Reliable Web Scraping Service - Expert Semalt

Webpagina's zijn opgebouwd met programmeertalen zoals XHTML en HTML en bevatten een schat aan nuttige informatie in tekst en beeldvorm. Een webschraper is een Application Programming Interface (API) die informatie verzamelt van meerdere blogs en dynamische sites. Bedrijven zoals Google en Amazon bieden tientallen webschrapingstools om uw werk gedaan te krijgen. UiPath is veel beter dan een gewone webschraperservice of techniek. Deze tool logt automatisch in op een site, extraheert gegevens die verschillende webpagina's omvatten, filtert en transformeert het in verschillende formaten. Daarna downloadt het bestanden rechtstreeks naar uw harde schijf en bespaart u tijd en energie. Het lijkt op een real-time webbrowser en een crawler die uw site kan indexeren. UiPath helpt bij het verbeteren van zoekmachine rankings van uw sites en creëert intelligente webagenten voor u.

Dynamische doel-website:

U kunt geschaalde gegevens zowel offline als online weergeven. Als u bijvoorbeeld gegevens van een dynamische website of e-commercesite wilt schrapen, hoeft u alleen maar de URL in te voegen en UiPath zijn taak te laten uitvoeren. UiPath vergelijkt prijsinformatie en productbeschrijvingen van Alibaba, eBay en Amazon en geeft u nauwkeurige en betrouwbare resultaten.

Goed voor professionals:

UiPath zorgt voor een hogere productiviteit en is goed voor professionals, ontwikkelaars, webmasters en zakenmensen. Het versnelt data-extractieprojecten en levert u in enkele minuten uiterst nauwkeurige en efficiënte resultaten op. Op dezelfde manier is deze tool goed voor onderzoekers en helpt ze om online tijdschriften en eBooks gemakkelijk te schrapen.

Gebruiksvriendelijke interface:

UiPath is vooral bekend om zijn gebruikersvriendelijke interface. Met deze service kunt u eenvoudig tekst van reisportals en privéblogs schrapen. Het kan ook afbeeldingen, video en audiobestanden, PDF-documenten en HTML-bestanden schrapen voor de gebruikers. Deze tool werkt perfect met alle webpagina's, dankzij de aangepaste functies om het mogelijk te maken.

Geweldige exportmogelijkheden:

In tegenstelling tot andere gewone webschrapingtools beschikt UiPath over uitstekende exportmogelijkheden. Met deze tool kunt u de geschraapte gegevens opslaan in een tekstbestand, exporteren naar XML en HTML, of kopiëren naar diskettes. Deze tool is compatibel met alle besturingssystemen en webbrowsers. UiPath voert een grondige analyse uit, maakt samenvattingrapporten en uploadt uw geschraapte gegevens naar FTP voor offline gebruik. U kunt het zelfs downloaden naar uw harde schijf of de gegevens opslaan in de database.

Uitstekende automatiseringskenmerken:

UiPath staat vooral bekend om zijn perfecte automatiseringsfuncties en vereist geen onderhoud. Zodra de inhoud is geschraapt, publiceert deze tool uw inhoud en bespaart u uw tijd en energie. Dit programma scant automatisch uw URL's en zorgt voor uw privacy en veiligheid op internet. Het maakt gebruik van firehose API en beheert 95% van het indexerings en crawlwerk. UiPath helpt u de gegevens te filteren met behulp van specifieke zoekwoorden en irrelevante inhoud te verwijderen. Deze scraper ondersteunt de extractie van gegevens van websites die cookies, omleidingen, AJAX en JavaScript gebruiken. Het is uitgerust met machine learning-technologie en kan webdocumenten lezen en analyseren, wat kwaliteit en nauwkeurigheid garandeert.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport