Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Klopt het echt dat ik mijn Amazon-ranking potentieel kan verhogen met zijn Service Seller App?

Eigenlijk is het korte antwoord ja, het is waar. Je kunt echt een langetermijnpotentieel voor je Amazon-ranglijst beïnvloeden met zijn Service Seller-app. Terwijl de rest van ons, die nieuw is, zich nog steeds afvraagt wat het belangrijkste doel van een dergelijke veelbelovende toepassing is. En als je geen flauw idee hebt van welke grote verkopers deze kleine online helper gebruiken, zijn hier een aantal behoorlijk overtuigende redenen om ook dit voorbeeld te volgen, of het op zijn minst een keer te proberen. Laat ik beginnen met een korte intro - volgens de basisinformatie die je kunt halen uit Google's Play Store (of iOS App Store), is de Amazon Verkopers-app ontworpen om iedereen te helpen die producten op de markt heeft staan om de hele drop-shipping te beheren zaken onderweg. Of je nu al lid bent van Amazon's Prime Seller-community, of je bent nog steeds bekend met het standaard lidmaatschap - de handige app is gratis te downloaden van beide softwarewinkels en kan bijna in een mum van tijd worden opgezet. Ik wil graag een overzicht geven van de belangrijkste functies en voordelen die beschikbaar zijn, in overeenstemming met de uitleg op welke manier u in het algemeen kunt profiteren van een betere Amazon-ranglijst met behulp van deze Service Seller-app. Dus, hier zijn de vijf hoofdredenen voor elke slimme online verkoper die verkoopt op die echt drukke marktplaats - en waarschijnlijk laat je het nu snel downloaden.

Geef een impuls aan uw huidige Amazon Ranking met Service Seller App

Wat mij betreft, zijn de volgende kenmerken en voordelen waarschijnlijk de belangrijkste dingen die geboden worden door deze Amazon Seller App. Dat is waarom ik niet de hele lijst met functies en specificaties ga bekijken (je kunt het net zo goed bekijken in de Play Store of de iOS App Store). Dus, onder anderen, wil ik graag een beetje meer precieze aandacht besteden aan met name die opties, die een meetbare impact kunnen hebben op jouw Amazon ranking. Service Verkoper App heeft zijn sterkste kanten laten zien voor mij om de verkopen bij te houden, goed op de hoogte te blijven van orders / retouren, de voorraadstatus te kennen (met real-time aanpassingen altijd beschikbaar bij de hand), nauwe communicatie met kopers te onderhouden en te monitoren Feedback van klanten (die 24/7 24/7 beheersbaar bleek te zijn, behalve op een bijna zelfgestuurde manier). En alles wat u nodig hebt om deze echt waardevolle functies te gebruiken, is gewoon om een verkoper te zijn op Amazon. Of u kunt net zo goed een nieuw account bij het register plaatsen - en meteen gaan verkopen, en uw vooruitgang in Amazon-ranglijst ondersteunen met Service App vanaf uw eerste dag daar. In praktische termen, en meer specifiek, laten we snel de belangrijkste aspecten van het dagelijks gebruik in meer detail doornemen.

Track of Sales bijhouden

Het bijhouden van uw verkopen is direct op het startscherm beschikbaar - zodat u altijd op de hoogte blijft van de daadwerkelijke verkoopvoortgang met uw producten op Amazon vermeld - u kunt informatie krijgen over alles wat u nodig hebt, hetzij over een bepaalde periode, hetzij door middel van gemakkelijke real-time monitoring. Op die manier kunt u profiteren van een verreikende analyse zonder dat u extra tijd of moeite hoeft te doen - en het betekent dat u het beste kunt blijven profiteren van uw vooruitgang op het gebied van Amazon-ranglijst, geholpen door de Service Seller-app, eenvoudig en op uw gemak. Nu maakt het niet uit waar u zich bevindt, u kunt altijd de actuele verkoop op het goede spoor houden met uw smartphone. En het betekent dat u altijd op de hoogte kunt blijven van alle verkooppieken of tegenslagen, bijvoorbeeld tijdens de meest traditionele feestseizoenen. Evalueer de huidige shoppingtrend, in lijn met het voorzien van een langere termijn verloop van evenementen met indrukwekkende nauwkeurigheid - voel je vrij om proactief te handelen, omdat je nu altijd kunt vertrouwen op verschillende statistische gegevens, waardoor je gemeenschappelijke verwachtingen overeenkomen met de feitelijke marktsituatie ten opzichte van tijd.

Blijf op de hoogte met betrekking tot bestellingen / retouren

Als u alles weet over uw huidige bestellingen en incidentele aangiften, kunt u gemakkelijk adresseren aan alles wat u belt voor uw onmiddellijke reactie - dankzij real-time meldingen en aangepaste meldingen die beschikbaar zijn binnen handbereik. Serieus, wat kan mogelijk een meer solide basis bieden voor je betere Amazon-ranglijst dan deze Service Seller App? Verander uw drop-shipping bedrijf in een volledig beheersbare onderneming, want u zou nooit een lopende bestelling, verzendbevestiging, retour sluiten, restitutiekwesties en de rest van de standaardvoorvallen van Amazon-verkopers per dag missen. Afgezien van dit, maakt de app het mogelijk om je reputatie van een vertrouwde Amazon-verkoper te verzekeren - handel onmiddellijk om alles te repareren, bijvoorbeeld in het geval van retourzendingen, klachten van klanten en negatieve recensies die helaas van tijd tot tijd opduiken - dat gaat verder dan iemands controle ten slotte.

Ken uw voorraadstatus

Houd voldoende voorraadvolumes beschikbaar met uw productvoorraden, update prijzen en bewerk / update alle noodzakelijke details van uw producten - dat is de juiste aanpak voor het plaveien van de weg naar je toppositie in Amazon, dankzij de app voor serviceverkopers. Aangezien alles hier bijna vanzelfsprekend is, wil ik alleen maar zeggen dat de toepassing echt een one-stop-oplossing is geworden voor mij om te vergeten dat ik die vreselijke puinhoop met voorraadbeheer heb. Dat is het.

Handhaving van nauwe communicatie en feedbackcontrole

Immers, volgens de algemene richtlijnen die beschikbaar zijn bij uw centrale verkopersaccount, zoals klanttevredenheid en retentie, zijn misschien wel een van de belangrijkste factoren die de rangorde van Amazon bepalen. En de Service Seller-app bewijst succesvol evenveel te hebben voor verkopers als het gaat om het ondersteunen van deze gebieden van groot belang voor e-commerce. Dus, met elke klantboodschap die wacht op een snel antwoord - direct beschikbaar via de Amazon Seller App (naast de knop "Communicatie"), wordt een snelle actie een kwestie van minuten, zo niet seconden. Op die manier kunt u altijd vertrouwd blijven - zowel bij uw vaste publiek van loyale kopers als bij elke potentiële koper die gewoon door uw productvermelding bladert voordat u de definitieve beslissing neemt om te kopen, namelijk bij uw winkel en nergens anders.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport