Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Semalt legt uit hoe gegevens van een webpagina kunnen worden gedownload met Google Takeout

Google verzamelt veel persoonlijke gegevens over haar gebruikers en gebruikt deze om de zoekmachine te targeten resultaten en advertenties. En als u in een paar minuten Google-gegevens wilt downloaden zonder concessies te doen aan de kwaliteit, moet u kiezen voor Google Takeout.

Google Takeout-overzicht

Google Takeout, ook bekend als Google Takeaway, is een project van Google Data Liberation Front. Hiermee kunnen we Gmail en YouTube-gegevens exporteren naar een ZIP-bestand. Google Takeout is gemaakt in juni 2011. Met deze service kunt u eenvoudig uw gegevens exporteren vanuit alle Google-services. Sinds de oprichting heeft Google verschillende opties toegevoegd aan Takeout vanwege de vraag van de gebruikers.

Afhalen begon met de export van Google Buzz, Google Streams, Picasa Albums, Google Contacts en Google Profile. Na verloop van tijd heeft de gigant van zoekmachines steeds meer functies toegevoegd en de grootste mijlpaal was de toevoeging van de YouTube Video Export-functie.

Takeout verwerkt meerdere verzoeken tegelijk en plaatst uw gegevens in een zipbestand, waardoor de gebruikerservaring wordt verbeterd. Het kan optioneel e-mailmeldingen verzenden dat de export is voltooid. Op dit punt kunt u het archief downloaden vanuit het downloadgedeelte van de site. Zip-bestanden bevatten voor elke service afzonderlijke mappen en vergemakkelijken daarmee uw werk.

Hoe gegevens downloaden met Google Takeout?

Volg deze eenvoudige stappen om gegevens te downloaden met Google Takeout:

 Stap №1: Log in op Google Takeout: 

De eerste stap is om u aan te melden bij uw Google Takeout-account. Hier kunt u de gegevens markeren / selecteren die u wilt downloaden. Afhalen staat niet toe dat u alle informatie van de Google Account Services downloadt. Als u toegang wilt tot deze services, kunt u naar de pagina Gegevensbevrijding gaan en deze services gebruiken.

 Stap №2: Klik op de optie "Archief maken": 

In de volgende stap zou u op de optie Archief aanmaken moeten klikken. U moet ervoor zorgen dat de gegevens worden opgeslagen in een aparte map van uw computersysteem.

 Stap №3: Herhaal dit proces op regelmatige basis: 

De laatste stap is om te kiezen hoe u uw gegevens wilt downloaden, met name het bestandstype, archiefgrootte en bezorgmethode. Helaas is er geen manier om de back-ups te plannen via Takeout. U zou het proces dus regelmatig moeten herhalen en de gegevens handmatig moeten downloaden.

Google Takeout - een eenvoudigere manier om uw gegevens met u te delen

Dataportabiliteit is een groot strijdtoneel tussen zowel Google als Facebook. Facebook stelt je natuurlijk in staat om foto's, vriendenlijsten, muurposten en berichten te downloaden. Maar ze zijn niet in het formaat dat websites van derden kunnen gebruiken. Google Takeout is veel beter dan enig ander hulpmiddel en is geschikt voor zowel professionals als niet-professionals.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport