Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Wat is een HTML-element? - Beoordeling door Semalt

Een HTML-element is de individuele component van een webpagina of het HTML-document, als het eenmaal is is geparseerd in de DOM (Document Object Model). HTML bestaat uit een boom van knooppunten en het belangrijkste knooppunt is het tekstknooppunt. Elk knooppunt heeft zijn specifieke HTML-kenmerken en de knooppunten kunnen ook inhoud en tekst van andere knooppunten bevatten. Verschillende HTML-knooppunten vertegenwoordigen de semantiek, zoals de titelknooppunten de titel van een HTML-document of een webpagina vertegenwoordigen.

Verschillende concepten van HTML-elementen:

1. Document versus DOM:

De HTML-documenten worden meestal als "documenten" afgeleverd. Ze worden vervolgens geparseerd en omgezet in de interne weergave van DOM (Document Object Model) in een webbrowser. Vroege HTML-elementen of documenten waren ongeldig en bestonden uit verschillende syntaxisfouten. Ook was het parseerproces vereist om alle grote en kleine fouten op te lossen.

2. Elementen versus tags:

De tags en elementen zijn de twee verschillende termen, maar worden vaak verward met elkaar. HTML-documenten bevatten de tags, maar hebben geen HTML-element. De elementen aan de andere kant worden gegenereerd na het parseren van een webpagina. Over het algemeen wordt de positie van een HTML-element aangegeven vanaf de starttag en bestaat deze mogelijk uit de onderliggende inhoud. Het kan op elk moment worden beëindigd door de End-tag.

3. SGML vs. XML:

SGML is het complex met beperkt begrip en acceptatie. Aan de andere kant is XML ontwikkeld als het eenvoudige alternatief, maar werkt precies zoals SGML. Beide worden gebruikt om de ondersteunde HTML-elementen en de toegestane combinaties zoals de documentstructuur op te geven. In macro's kan de HTML worden gevormd via HTML 5 of via XHTML. Ook is het parseren van een webdocument als DOM-element tot op zekere hoogte vereenvoudigd.

Delen van het HTML-containerelement:

In de HTML-syntaxis worden alle elementen geschreven met de start-tag en de eind-tag, met inhoud ertussen. De HTML-tag bestaat uit de naam van een element en wordt omringd door de punthaken. Aan de andere kant bestaat de eindtag uit de schuine streep en een hoeksteun die hem onderscheidt van de starttag. Er zijn verschillende soorten HTML-elementen, zoals onbewerkte tekstelementen, normale elementen en ongeldige elementen. De lege elementen hebben een start-tag en bevatten geen eindtag.

Een overzicht van links, tags en ankers:

HTML is het best bekend voor het aanbieden van verschillende conventionele publicatie-idiomen voor de rich-text en de gestructureerde documenten. Wat het onderscheidt van de andere opmaaktalen zijn de kenmerken van hypertext en de interactieve documenten. Een HTML-koppeling bestaat uit twee uiteinden, ook wel ankers genoemd, en een richting. Zonder deze links worden uw webpagina's niet correct gekoppeld of geïndexeerd. Op dezelfde manier spelen tags en ankers een belangrijke rol bij het verbinden van uw website met internet. Al deze drie HTML-elementen helpen het bouncepercentage van uw site te verlagen, en u kunt er veel over leren van de WCAG en bladwijzersites zoals W3C's, WAI (WebAIM) en CynthiaSays.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport