Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Een gids van Semalt: hoe HTML-tekst schrapen?

HTML (Hypertext Markup Language) is de standaard markup-taal die helpt bij het maken van verschillende applicaties en webpagina's. Met JavaScript en Cascading Style Sheets (CSS) vormt HTML vormen van driehoeken van hoeksteentechnologieën voor het net. Google Chrome, Internet Explorer, Firefox en andere webbrowsers ontvangen de HTML-documenten van lokale cloudopslag of webservers en maken deze naar verschillende webpagina's. Het is veilig om te vermelden dat HTML-elementen de meest krachtige en nuttige bouwstenen zijn van de HTML-pagina's. U kunt eenvoudig uw video's, audio's, foto's en andere objecten insluiten in een pagina met HTML-codes. Het is een geweldige manier om uw webinhoud te structureren en helpt bij het ordenen van uw alinea's, kopjes, links, lijsten en offertes.

De tags zoals  en worden gebruikt om inhoud in de webpagina's te introduceren, terwijl ze informatie over HTML-tekst verschaffen en verschillende subelementen bevatten. Als u gegevens wilt schrapen uit HTML-documenten, moet u Octoparse gebruiken. Deze tool verzamelt en bewaakt de webinhoud, definieert het uiterlijk en de lay-out en schraapt volgens uw vereisten.

Octoparse Cloud Service:

Met de cloudservice van Octoparse kunt u gegevens gemakkelijk uit HTML-bestanden en PDF-documenten schrapen. Zodra de gegevens zijn geëxtraheerd, hoeft u zich geen zorgen te maken over de hardwarebeperkingen omdat het in een mum van tijd wordt opgeslagen in het cloudopslaggebied van Octoparse. U kunt deze tool gebruiken om binnen een minuut maximaal 200 webpagina's en HTML-documenten te schrapen en Octoparse heeft geen onderhoud nodig.

HTML-tekst extraheren:

Versleep uw HTML-bestand en plaats het in het gedeelte Workflow Designer om tekst in een mum van tijd te extraheren. Octoparse zal gegevens voor u schrapen en de uitvoer in een eigen database opslaan. Je kunt het ook downloaden naar je harde schijf of kopiëren naar een diskettestation voor offline gebruik. Nadat de geëxtraheerde gegevens zijn gedownload, kunt u de naam ervan wijzigen en deze gemakkelijk op uw eigen website gebruiken.

Van Octoparse is bekend dat deze professionele gegevensverzamelings en extractiediensten levert. U kunt uw geld en tijd besparen en hoeft geen gegevensanalist in te huren om de kwaliteit van uw informatie te bewaken.

Enkele van zijn onderscheidende kenmerken worden hieronder besproken.

1. Automatisering IP-rotator:

Met Octoparse kunt u gemakkelijk uw HTML-documenten schrapen en anoniem werken. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over uw IP-adres, want het wordt niet ten koste van alles onthuld.

2. Snelle gegevensextractie:

Als u een aantal urgente scraping-taken hebt, voert Octoparse uw taak onmiddellijk uit en krijgt u de gewenste resultaten. Het is geschikt voor programmeurs en webmasters. Met meer dan 15 cloudservers die samenwerken, schrap Octoparse HTML-tekst in een mum van tijd en is veel beter dan enig ander webschrapingstool.

3. Plan webcrawling:

Met Octoparse kunt u uw webcrawltaken plannen en deze tool uw webpagina's op elk gewenst moment laten indexeren.

4. API-toegang:

Eenmaal gedownload en geïnstalleerd, kunt u profiteren van de PI van Octoparse en wordt HTML-tekst via e-mail in uw inbox bezorgd. De gegevens worden in real-time geschraapt en er is geen compromis op kwaliteit.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport