Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Semalt: Website Extractor - De voordelen van deze tool

Website Extractor is een van de beste en meest betrouwbare tools voor data-extractie. Hiermee kunt u uw site gedeeltelijk of volledig downloaden en wordt nuttige informatie direct voor u gescand. U kunt door verschillende websites navigeren en u hebt geen internetverbinding nodig om uw taken uit te voeren. De meest verbazingwekkende voordelen van Website Extractor zijn hieronder beschreven.

 Een goed alternatief voor Kimono Labs en ParseHub: 

ParseHub en Kimono Labs zijn tweeuitgebreide webscraping tools. Je moet basis programmeer of codeervaardigheden hebben om van deze diensten te profiteren. In tegenstelling tot Kimono Labs en ParseHub kan Website Extractor gegevens van ingewikkelde webpagina's schrapen en hoeft u geen talen zoals Python, PHP, Ruby en C ++ te leren. Dus deze tool is geweldig voor zowel programmeurs als niet-programmeurs. Met Website Extractor kunt u de hele website schrapen en specifieke inhoud (flash-animatie SWF-, JPG- en PNG-afbeeldingen) direct naar uw harde schijf downloaden. Zodra de gegevens zijn gedownload, kunt u deze offline bekijken of op uw eigen website plaatsen.

 Gebruiksvriendelijke interface: 

Website Extractor is vooral bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface en stelt u in staat gemakkelijk de gedownloade documenten te selecteren. De gratis versie wordt geleverd met een proefversie van 30 dagen en stelt u in staat om maximaal 10.000 bestanden te downloaden. De betaalde versie van deze software is geschikt voor middelgrote en grote bedrijven. U hoeft niet te veel te betalen om toegang te krijgen tot de betaalde versie.

 Exemplaar e-mailadressen: 

Als u e-mailadressen wilt extraheren van een groot aantal sites, moet u kiezen voor Website Extractor. Met deze tool kunt u gemakkelijk nuttige informatie extraheren en hoeft u geen concessies te doen aan de kwaliteit. Het is een van de meest betrouwbare en authentieke hulpmiddelen. De software zorgt voor het aanbieden van leesbare en schaalbare gegevens. U kunt verschillende webdocumenten schrapen en e-mailadressen binnen enkele minuten verkrijgen.

 Bewaar gegevens in een geschikt formaat: 

U kunt de gegevens in CSV, TXT of JSON-vorm opslaan of rechtstreeks naar uw harde schijf downloaden voor offlinegebruik. Als alternatief slaat Website Extractor uw geschraapte gegevens op in zijn eigen database en bespaart u tijd en energie. Deze service zorgt voor het aanbieden van leesbare informatie en repareert alle kleine fouten in uw webinhoud. U kunt zoveel mogelijk webpagina's schrapen met de betaalde versie.

 Deel uw gegevens met vrienden: 

Met Website Extractor kunt u uw gegevens delen met vrienden via e-mails of sociale media. Het is een van de unieke kenmerken van dit programma. Website Extractor biedt import / export optie, en u kunt uw geschraapte bestanden direct naar uw metgezellen verzenden. U kunt de gegevens ook kopiëren, plakken of bewerken volgens uw vereisten. Website Extractor slaat ook uw gegevens op naar Box.net, Google Drive en in Excel-sheets.

Deze tool werkt verbazingwekkend en verzamelt nuttige informatie voor u. In tegenstelling tot andere gegevensextractors is Website Extractor bedoeld om dynamische inhoud te schrapen en tegelijkertijd verschillende taken uit te voeren. Het is geschikt voor zowel professionals als niet-professionals.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport