Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Welke feiten moet ik weten over de verkooprang van Amazon?

Er zijn veel verkopers op Amazon die in de war raken door de verkooprang. Het is niet duidelijk hoe het werkt en hoe het correct berekend wordt om je bewust te zijn van je huidige ranking situatie.

In dit artikel gaan we in op het belangrijkste aspect dat u moet weten over Amazon Sales Rank. Bovendien zullen we de factoren die uw verkooprangschikking kunnen beïnvloeden en uw productpositie op de Amazon-zoekresultatenpagina verbeteren, nader bekijken.

TOP feiten die u moet weten over Amazon Sales Rank

  •  Wijzigingen in de verkooprang na verloop van tijd 

Amazon-verkooprangschikking is niet stabiel en kan enigszins variëren, afhankelijk van het seizoen, de marktniche en het aantal nieuwe verkopers dat voor de laatste keer in uw niche is verschenen. Het is oké voor de concurrerende Amazon-marktplaats, dus je hoeft niet in paniek te raken.

  •  Uw huidige Amazon-omzetpositie kan niet zeggen hoe goed een artikel wordt verkocht 

As I hebben vermeld in de vorige paragraaf, kan Amazon Sales Rank binnen een korte periode talrijke veranderingen ondergaan. Daarom kan het bekijken van het enkele gegevenspunt u niet vertellen hoe goed uw spullen worden verkocht. De hoge verkooprang kan je er bijvoorbeeld toe brengen te denken dat een bepaald artikel goed op Amazon verkoopt, maar in werkelijkheid is het gewoon verkocht.

Voor een duidelijk overzicht van hoe goed een artikel wordt verkocht, moet u naar meerdere gegevenspunten kijken en bekijken hoe de verkoopcijfers van een artikel in de loop van de tijd zijn gegroeid.

  •  Productbeoordelingen overwegen in verband met productverkooprang 

Als u twijfelt over de juistheid van de gegevens in de verkooprangorde, kunt u de beoordelingen van producten..Hoe meer productrecensies een bepaald item heeft, hoe waarschijnlijker het is dat de verkooprang dicht bij de realiteit staat. Als een product een hoge verkooprang heeft, maar slechts enkele positieve recensies, kan dit aangeven dat de verkooprang het tijdelijke resultaat van de laatste verkoop is.

  •  Gesponsorde productadvertenties kunnen bijdragen aan uw verkooprang bij Amazon 

De gesponsorde productadvertenties van Amazon dienen om uw spullen voor uw potentiële klanten te tonen. Dus, als uw producten een slechte verkooprang hebben, is het raadzaam om Amazon-advertenties te gebruiken om uw verkoop van producten die stagneerden te verbeteren.

  •  Verhoog uw klikfrequentie met behulp van zoekmachine-optimalisatie 

Uw producten moeten overeenkomen gebruikersquery's, en hoe relevanter uw product is voor wat zij willen, hoe hoger uw klikfrequentie. Dus als u uw vermelding correct hebt geoptimaliseerd en verrijkt met de gerichte zoektermen, zouden uw potentiële klanten erop klikken.

  •  Inclusief FBA in uw uiteindelijke prijs 

Als u een lage prijs heeft, is het niet vanzelfsprekend dat u uiteindelijk zult winnen. Amazon staat bekend om zijn prijsoorlogen, dus je moet je best doen om je prijzen concurrerend te houden. Het is een goed idee om uw klanten gratis verzenddiensten te bieden volgens het Amazon-fulfillment-programma. Als u dit Amazon-programma implementeert, kunt u de kwaliteit van de klantendiensten verbeteren, zodat kopers snel en gratis kunnen worden geleverd.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport