Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Hoe kunt u uw positie verbeteren door lokaal te zoeken op het web?

Laten we beginnen met het uitzoeken waar lokale optimalisatie voor internet zoeken eigenlijk voor staat (anders lokale SEO). Search Engine Optimization staat bekend om de optimalisatiewerkzaamheden voor elk stukje informatie dat op uw webpagina's wordt geplaatst, om ze aantrekkelijker te maken voor de zoekcrawlers van Google voor betere online zichtbaarheid in de lijst van de SERP's. Gezien de optimalisatie van internetzoekopdrachten op lokaal niveau, staat dit voor het proces waarbij uw online bedrijf wordt weergegeven als een van de eerste resultaten voor lokale zoekverzoeken. Meestal zijn dergelijke inspanningen voor optimalisatie van webzoekopdrachten gericht op het werken aan directorycitaten en gelokaliseerde contentmarketing om een snelle online rankingstoot voor uw commerciële activiteiten te bereiken. Hieronder ga ik een korte overweging houden voor elk gebied dat te maken heeft met het optimaliseren van webzoekopdrachten op lokaal niveau.

web search optimization

 Stap 1 

Een van de belangrijkste zaken hier is uw Google Mijn Bedrijf-pagina en de optimalisatie van de webzoekopdracht die deze nodig heeft. Waarom zou het eerst en vooral moeten komen? Alleen omdat het de sector van uw online aanwezigheid is, die de grootste kansen heeft om rechtstreeks te worden weergegeven bij de eerste zoekopdrachten voor de regionale bedrijven. Mocht het gebeuren dat u nog nooit uw persoonlijke Google Mijn Bedrijf-pagina heeft bezocht, zoek deze dan op of begin uw reeds bestaande te vullen. Hier is de lijst met items die u in uw optimalisatievorm voor internetzoekopdrachten wilt aanbevelen: geef uw bedrijfsnaam volledig op, de samenvattende beschrijving met een werkschema en telefoonnummers, uw link naar de bestemmingspagina en enkele overtuigende foto's van uw commerciële project. Als je dat doet, kun je ook Google-berichten gebruiken, lid worden van Google Plus en enkele moderne community's erin. En vergeet niet om meer gebruikers aan te moedigen om beoordelingen op uw bedrijfswebsite achter te laten, nieuwe inhoud te plaatsen en bestaande geschriften op tijd bij te werken.

 Stap 2 

Zorg er vervolgens voor dat uw optimalisatiecampagne voor internetzoekingen goed wedt op de directorycitaten. Ik raad aan om een cheque uit te voeren door een van de open-access directory scantools te kiezen. Op deze manier kunt u zien hoe goed en in welke directory's van bedrijven uw website wordt weergegeven. De meeste van deze vermeldingen vereisen dezelfde stappen en acties, zoals die we al hebben behandeld op de Google Mijn Bedrijf-pagina. Ik raad aan om een dubbele controle uit te voeren omdat de zoekmachines de voorkeur geven aan alleen nauwkeurige resultaten, dus moet u zich ontdoen van eventuele onjuiste of niet-overeenkomende gegevens over uw bedrijf. Het is niet nodig om uw tijd en inspanningen te beknibbelen, omdat het werken met deze paar dingen hoogstwaarschijnlijk bijna onmiddellijk een positief effect heeft op uw lokale optimalisatie van het webonderzoek, en daarmee een snelle boost geeft aan uw ranking.

search optimization

 Stap 3 

Eindelijk, adviseer ik om een goede afweging te maken voor sociale profielen. Onthoud dat ze er toe doen, vooral met betrekking tot de optimalisatie van uw lokale webzoekopdracht. Aarzel niet om vermeldingen op sommige sociale profielen zoals Facebook of Twitter te maken, gezien de belangrijkste mappen en links die de weg naar uw hoofdwebsite leiden. Zorg er daarbij voor dat u de valuta voor uw postingactiviteit behoudt en voldoende aandacht besteedt aan de kwaliteit van de inhoud. Ontdek de enorme mogelijkheden van sociale marketing, want deze worden goed herkend door Google en de andere engines. Uw inspanningen hier zullen een echt gezond effect hebben op de optimalisatie van uw webzoekopdracht.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport