Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Welke zijn de belangrijkste factoren voor het rangschikken van Amazon SEO?

Laten we eerlijk zijn: Amazon SEO, op schaal genomen, lijkt veel op het traditionele concept van de zoekoptimalisatie van de grote zoekmachines zoals Google zelf. Desalniettemin heeft e-commerce optimalisatie zijn individuele eigenaardigheden, en het is erg belangrijk om duidelijk te begrijpen wat bijna hetzelfde doet, en welke rangorde factoren hun eigen unieke eigenschappen hebben. Dus, in aanmerking nemend dat Amazon SEO voornamelijk gekant is tegen de oorspronkelijke gemiddelde SEO-strategie, gewoon door zijn koopintentie, laten we de belangrijkste aspecten van de optimalisatie van productvermeldingen doornemen en duidelijk de belangrijkste rangordefactoren daar aangeven.

Amazon SEO draait om twee hoofdrangschikkingselementen - factoren die van belang zijn en prestatiefactoren. Relevantie Factoren - zijn over het algemeen bedoeld om te laten zien hoe goed een bepaald product in de aanbieding overeenkomt met de zoekopdracht die gewoonlijk wordt gebruikt door de shoppers die op zoek zijn naar wat ze nodig hebben. In feite worden alle factoren die van belang zijn, gemeten aan de hand van de hoofdkeuze van de getargete zoekwoorden (met zoektermen met lange staart), evenals hun positionering in uw productvermelding (producttitel, beschrijving, lijst met opsommingstekens, enz.) Prestatiefactoren - omvatten de belangrijkste statistieken zoals Click-Through en Conversiepercentages, ondersteund door de algemene verkoopvoortgang op schaal. Simpel gezegd, Amazon SEO gokt op de prestatiefactoren om te laten zien hoe goed het product tot nu toe aan de klanten is verkocht.

Gezien het feit dat producten die te koop worden aangeboden op die echt drukke markt alleen kunnen worden gevonden door een specifieke zoekwoordquery, is een diepgaand zoekwoordonderzoek het eerste dat met Amazon SEO wordt gedaan. Het betekent dat het kiezen van de juiste pool van de belangrijkste doelzoekwoorden met long-tail zoektermen, evenals hun meest gewenste locatie de eerste uitdaging is om daar te worden ontmoet..Ik raad persoonlijk aan om een van deze bewezen online softwaretools (zoals Sonar, Keyword Inspector, Jungle Scout) te gebruiken om dingen veel gemakkelijker te maken, althans die gerelateerd aan het trefwoordonderzoek. Op die manier krijgt u niet alleen een goed beeld van alle relevante voorwaarden, maar ontvangt u waardevolle praktische suggesties en zoekwoordinzicht op de huidige trends in het live-productonderzoek van Amazon-klanten.

Onthoud dat als het gaat om Amazon SEO, elke trefwoordlocatie er toe doet. Het betekent dat het kiezen van de juiste plaatsing voor uw enorme lijst van mogelijk winnende zoekwoorden en long-tail zoektermen altijd zal worden beschouwd als een van de rangschikkingsfactoren van groot belang. Daarom moet u prioriteit geven aan uw doelzoekwoorden op relevantie en frequentie van dagelijks gebruik. Nogmaals - de dingen kunnen veel gemakkelijker voor u zijn wanneer u wordt bijgestaan door een betrouwbare online helper. En hier volgen enkele basissuggesties over de optimalisatie van productvermeldingen door elke sectie:

  •  Producttitel  - wordt aanbevolen om de meest relevante en potentieel winnende zoekwoorden en lange zoektermen te gebruiken voor dichter bij het begin worden geplaatst in volgorde van belangrijkheid.
  •  Bullet Points  - zijn goed voor het opnemen van uw long-tail-sleutelwoorden om de belangrijkste voordelen van het product te beschrijven, evenals ingrediënten, materialen, elementen van dagelijks gebruik, onderhoud, enz.
  •  Productbeschrijving  - moet ook vertrouwen op long-tail-sleutelwoorden ondersteund door overtuigende ideeën en redelijke, ondersteunende informatie om u te helpen bij het ontwikkelen van meer potentiële klanten bij de echte kopers.
  •  Backend-voorwaarden  - gezien het feit dat ze nooit door de shoppers zullen worden gezien, is het een geweldige plek om de rest van uw resterende doel-long-tail-zoekwoorden te dragen.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport