Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Hoe vind ik de juiste zoekwoorden voor mijn Amazon-advertenties?

Het is niet nodig om te zeggen dat als je op Amazon verkoopt, je al te veel moet doen, te veel om te beheren, en te veel om bij te houden om te overleven onder een echte moordende concurrentie die daar heerst. En de taak om de juiste zoekwoorden voor uw Amazon-vermeldingen te vinden, is geen uitzondering in deze eenvoudige regel. Ik bedoel dat het soms heel moeilijk kan zijn om mogelijk goed presterende zoektermen en de belangrijkste doelzoekwoorden te vinden die in echte Amazon-advertenties worden verkocht. En laten we wel wezen - u zult een aantal speciaal op maat gemaakte softwaretools nodig hebben om u daarbij te helpen. Gelukkig is er een enorme beschikbaarheid van verschillende online frameworks en softwaretools die zijn ontworpen voor het uitvoeren van een diepgaand onderzoek om de ultieme keuze te maken voor zoekwoorden die Amazon-aanbiedingen naar de top van de productzoekmachine leiden. Maar hoe maak je de juiste keuze uit de ontelbare ogenschijnlijk goede aanbiedingen die beschikbaar zijn in open toegang op het web? Hier zijn enkele bewezen oplossingen om u te helpen de juiste keuze te maken, of in ieder geval de zaken te beperken.

1. Zoekwoordinspecteur - is het eerste hulpmiddel dat ik u vandaag wil laten zien. Deze online helper is misschien wel de beste optie om de best presterende niche-zoekwoorden voor Amazon-aanbiedingen te vinden. Onder zijn sterkste kanten wil ik de extreem nuttige functie benadrukken die het mogelijk maakt om een ​​snelle controle te hebben en alle zoekwoorden en long-tail-zoektermen te zien waar uw niche of productcategorie tegenstanders al voor rangschikken. Bovendien staat Keyword Inspector eigenlijk voor een hele reeks goede hulpmiddelen, om preciezer te zijn. Standaard bevat het Amazon Suggestion Tool (om u te helpen bij het snel identificeren van alle potentieel winnende long-tail-sleutelwoorden), Indexation Tester (om te controleren of uw zoekwoorden uit Amazon-vermeldingen volledig zijn geïndexeerd, zodat ze daadwerkelijk kunnen worden gevonden door de live shoppers) en Search Term Optimizer Tool (om u te helpen de algehele exposure in online zoeken voor nog meer te maximaliseren).

2. Merchant Words - is een andere goede optie om u te helpen snel de echte zoektermen te vinden die door de live people worden gebruikt voor hun dagelijkse online aankopen, niet alleen op Amazon zelf, maar ook op de rest van populaire marktplaatsen en e-commerceplatforms elders op internet (bijvoorbeeld op Walmart of Jet). Wat mijzelf betreft, vond ik persoonlijk dat deze tool echt profiteerde van het krijgen van een groot beeld van nichemarkten met buitengewoon waardevol inzicht in hun praktische gebruik. Eindelijk leken Merchant Words even goed te zijn om vergelijkbare zoekwoorden en gerelateerde zoektermen te vinden die potentieel kunnen winnen, maar toch ontdekt worden voor het leeuwendeel van de actieve verkopers op Amazon.

3. Jungle Scout - is de ultieme toolkit, die niet alleen praktisch trefwoordonderzoek met nuttige competitieve suggesties omvat. Wat meer is - deze optie kan enorm van pas komen als het gaat om het vinden van populaire topproducten die op Amazon worden verkocht, evenals sterk aanbevolen niches die op het hoogtepunt zijn van hun populariteit op dit moment. Bovendien kan Jungle Scout met zijn brede database alle essentiële statistieken leveren die u nodig hebt om altijd alleen goed geïnformeerde en gegevensgestuurde beslissingen te nemen, waarschijnlijk voor elke fase van uw productvermelding. Houd er echter rekening mee dat deze tool eigenlijk een geavanceerdere is, ontworpen voor verkopers in de grote tijd die al enige basiservaring hebben op dit gebied.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport