Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Kan ik eenvoudige SEO uitvoeren voor mijn bedrijfswebsite helemaal alleen?

Een moderne solopreneur zijn en een eigen online bedrijf runnen is altijd een uitdaging, moet ik toegeven. Elke dag staan er veel verantwoorde taken te wachten op uw precieze aandacht, om nog maar te zwijgen van de zoekmachine-optimalisatie, die bekend staat als een zeer tijdrovend en arbeidsintensief werk. Dus, is het mogelijk om een eenvoudige SEO-strategie uit te voeren die goed werkt voor uw kleine online bedrijf? Goed, laten we even kijken.

easy seo

Voordat we beginnen, moet je ermee omgaan. Een goede optimalisatie is een uitgebreide en langdurige klus. Zelfs eenvoudige SEO-strategie is een marathon, in plaats van een sprint. Ja, u krijgt een reeks geteste tips om uw paginaposities te verbeteren in de lijst met zoekresultaten van Google. Maar houd het in gedachten - er zouden geen onmiddellijke resultaten of onmiddellijke verbeteringen zijn. Je moet ze niet verwachten, om precies te zijn. Blijf gewoon werken en ik ben er zeker van dat u de eerste tekenen van uw vooruitgang zult volgen.

Eenvoudige SEO voor eigenaren van een solide bedrijf

 Inhoud 

Ten eerste komen contentmarketing en technische SEO altijd hand in hand. Dat is de reden waarom het hebben van een kwaliteitsinhoud voor uw webpagina's de backbone-basis is, die meestal vanaf het allereerste begin de rangschikking van uw website bepaalt. Ik raad u aan het volgende te doen:

  • Maak inhoud van hoge kwaliteit, puur relevant zowel voor uw huidige bedrijfsdoelen als voor prospects.
  • Maak elk stuk van je geschriften zo behulpzaam, informatief en inspirerend als je kunt
  • Geef je teksten vorm op een gebruiksvriendelijke manier, maak alles eenvoudig, duidelijk en gemakkelijk leesbaar
  • Werk aan tijdige inhoudsupdates om het publiek geïnteresseerd te houden - zowel echte gebruikers als crawlende bots

 Onderzoek 

Om uw inhoud verzadigd te hebben met de juiste sleutelwoorden en sleutelzinnen, moet u een zoekwoordonderzoek behandelen. Maar wees niet bang - het is geen ontmoedigende taak als het wordt gedaan met een goed hulpmiddel. Op die manier kunt u de belangrijkste relevante zoekwoorden vinden die uw potentiële klanten waarschijnlijk zullen gebruiken voor het zoeken. De kerngedachte hier is het vinden van de juiste zoekwoorden, die vaak voorkomen in maandelijkse zoekopdrachten, maar zonder al te veel concurrentie op hetzelfde moment.

 Dichtheid 

Handhaaf de juiste sleutelwoorddichtheid. Houd uw pagina-inhoud gemiddeld met ongeveer 2-3 procent verzadigd. Maar maak nooit misbruik van het vullen van te veel zoekwoorden door ze zomaar willekeurig in te voegen. Dat werkt niet. Bovendien zal je onvermijdelijk invloed hebben op je inhoudskwaliteit, wat leidt tot een zeer slechte (zo niet nul) vooruitgang in hogere rankings.

simple seo

 URL's 

Aarzel niet om een sleutelwoord of zelfs een belangrijke long-tail-zin op te nemen in elke website-URL. Als je dat doet, krijg je een gebruikersvriendelijke navigatie, betrek meer bezoekers om je inhoud te delen en laat elke pagina er beter uitzien voor indexering. Alles in een.

 Sociale media 

Gebruik de meest populaire sociale media-kaders (zoals Facebook, Twitter, Instagram, enz.) Om een sterkere online aanwezigheid en krachtiger website-autoriteit te hebben. Als je dat doet, stuur je een zeer positief signaal naar Google en de andere zoekmachines die je hoger wilt rangschikken. Om niet te zeggen dat je een enorm organisch verkeer kunt genereren dat voornamelijk afkomstig is van de sociale media.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport