Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Hoe kan ik SEO voor categorieën in een blog doen?

Website-eigenaren maken blogposts om hun website-ranglijst te verbeteren en meer bezoekers naar hun site te trekken. Als u een blog maakt, wilt u dat uw potentiële klanten deze vinden en via uw site naar uw site komen. Bovendien wilt u misschien ook dat uw websitebezoekers uw onlangs gepubliceerde berichten op uw blog kunnen bekijken. Er is een uitstekende kans om uw nieuwe bezoekers om te zetten in vaste lezers van uw blog. Inhoud die u met geduld en zorg hebt gemaakt, mag niet worden verborgen op uw blog na slechts één bericht uit uw publiek. Een onlangs gepubliceerde inhoud kan ook van pas komen voor uw klanten en lezers. Daarom zou het altijd voor iedereen levend en zichtbaar moeten blijven. Hiervoor moet je je blog indelen in geoptimaliseerde categorieën. Het helpt zowel uw potentiële lezers als zoekrobots om al uw site-inhoud te onderzoeken en uw blograng te verbeteren in Google. In dit artikel vindt u enkele waardevolle informatie over het categoriseren van uw blog om de positie op Google te beïnvloeden.

seo categories

Als je geen categorieën hebt

Er zijn veel bloggers die voortdurend nieuwe inhoud maken en de oude site diep in de doofpot plaatsen. Aan de ene kant hebben ze gelijk omdat ze voortdurend unieke en waardevolle informatie toevoegen op hun website. Aan de andere kant, geeft u uw nieuwe bloglezers geen gelegenheid om enkele relevante feiten uit uw recent gepubliceerde inhoud te halen. Je berichten lijken te zijn geschreven om maar een keer te worden gelezen. Als u geen tags en links van het ene artikel naar het andere heeft, verliest u alleen uw verkeer. Bovendien verslechtert u de gebruikerservaring met uw blog, waardoor ze door de archieven scrollen. Het laat voor gebruikers zien dat je oude inhoud waardeloos is om te lezen en voor zoekrobots dat het niet logisch is om het te ontleden.

Verbeter de bruikbaarheid van uw blog door inhoudscategorieën te maken

Om uw zoekmachineoptimalisatie voor blogs te verbeteren, zorgt u ervoor dat uw bezoekers gemakkelijk door uw blogcategorieën en pagina's kunnen navigeren en binnen een minuut kunnen vinden wat ze nodig hebben. Uw blog nieuwe lezers moeten een lijst met beschikbare artikelen op uw site hebben met de suggesties wat andere materialen die ze kunnen lezen gerelateerd zijn aan het specifieke onderwerp. Bovendien biedt een ordelijke hiërarchie van uw blogcontent uw gewone lezers de gelegenheid om oudere inhoud opnieuw te lezen en deze bijvoorbeeld te vergelijken met de nieuwe.

blog and seo

Hoe blogcategorieën uw blog bijdragen SEO

Een goed gestructureerde blog is ook gunstig voor zoekmachineoptimalisatie. In de meeste gevallen benaderen bloggers vergelijkbare onderwerpen in verschillende berichten. Ze richten zich daarbij op dezelfde zoektermen. Met andere woorden, een blogger kan concurreren met zijn eigen inhoud voor de hogere posities in Google. Het voegt geen waarde toe aan een blog van de kant van zoekmachine-optimalisatie. Als u categoriepagina's maakt en al uw verwante onderwerpartikelen koppelt aan dezelfde categorie, kan die blogcategorie meer gericht verkeer van zoekmachines ontvangen.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport