Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Hoe de balans tussen SEO en e-commerce marketing te bereiken?

Als eigenaar van een e-commerce winkel weet u uit de eerste hand hoe belangrijk het is om het vertrouwen van de klant te winnen, zodat meer bezoekers zullen beslissen om bij u te kopen. Wanneer u begint met het promoten van uw online winkel, moet uw primaire doel zijn om gebruikers te targeten die op zoek zijn naar een aankoop. De beste manier om dat te doen is door gebruik te maken van SEO voor uw e-commerce website.

Vandaag zal ik u vertellen over de beste technieken om een balans te bereiken tussen SEO en e-commercemarketing. Blijf lezen om te ontdekken hoe u uw e-commerce websiteverkeer in de kortste tijd kunt verdubbelen.

seo and ecommerce marketing

3-staps gids voor het bereiken van balans tussen SEO en e-commerce marketing

 Maak een Keyword Onderzoek 

Eerste , focus op het identificeren van inkomstengenererende zoekwoorden voor uw website. Tegenwoordig zijn er veel ongelooflijke SEO-hulpmiddelen voor het bijhouden van uw websiteverkeer. Kies degene die u het rapport over de gehele levenscyclus van uw klanten zal bezorgen. Het is geweldig als het rapport u de gebruikers laat zien die uw site bezoeken maar niet converteren naar klanten. Bestudeer het rapport en kijk uit naar de zoekwoorden die bezoekers aanduiden die klaar zijn om uw producten te kopen. Als u daarmee klaar bent, scheidt u deze zinnen in twee kolommen:

  • Grote hoeveelheden trefwoorden;
  • Sleutelwoorden van hoge kwaliteit.

Grote hoeveelheden zoekwoorden zijn zoekwoorden die inkomsten genereren door veel gericht verkeer te genereren. Frases van hoge kwaliteit daarentegen brengen niet zoveel verkeer met zich mee. Deze zinnen trekken echter klanten aan voor uw services en producten met de grootste marges. De volgende twee soorten verkeer vullen elkaar aan en verbeteren uw Google-ranglijst. Het is van vitaal belang om ze te gebruiken bij het promoten van uw online winkel, omdat ze uw reputatie als gevestigde e-commercesite lange tijd helpen opbouwen.

 Kwaliteit van bezoekers verhogen 

Als het gaat om websiteverkeer, concentreren de meeste mensen zich op de cijfers, niet op de kwaliteit, die absoluut fout is. Ondanks het feit dat kwaliteit niet zoveel aandacht krijgt als kwantiteit, is de waarheid dat de eerste veel waardevoller is dan de laatste. U moet begrijpen dat bezoeken alleen niet gelijk staan aan een winstgevend bedrijf. Om geld te verdienen, moet je die bezoekers omzetten in klanten. Gelukkig zijn er tal van manieren waarop u klanten kunt aantrekken en behouden. Begin met het implementeren van livechat en tekenen van sociaal bewijs. Een ander geweldig idee is om spannende productdemovideo's te maken. Houd ook rekening met afbeeldingen van hoge kwaliteitsproducten - ze vormen een absoluut fundamenteel element van de productpagina's.

 Gebruik betaalde zoekresultaten om meer te verkopen 

Nog een manier om de balans te vinden tussen SEO en e-commerce marketing is om uw marketinginspanningen te richten op hoogwaardige conversie-zoekwoorden terwijl u onkruid wiedt zoekwoorden met veel verkeer en weinig conversie genereren. Adverteren met de zoekwoorden die u in stap één heeft geïdentificeerd, is voor u goedkoper omdat u een kleiner aantal totale klikken ontvangt. Bovendien zal het ook meer winst opleveren omdat u gebruikers aantrekt die klaar zijn om te kopen.

seo marketing

Conclusie

Hoewel de bovenstaande taken veel inspanning vergen, zal het veel gemakkelijker voor u zijn om ze te onderhouden als u ze eenmaal goed hebt . Zolang u op de hoogte blijft van de best getargete zoekwoorden, begint uw e-commercesite inkomsten te genereren met een openstaand tarief.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport