Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Hoe denk je dat prijzen voor website-ontwikkeling zinvol zijn?

Ja, deze vrij veel voorkomende kwestie van het prijzen van websites is niet zo eenvoudig als de meesten van ons misschien denken. Bovendien kan er geen enkele mening zijn, of het goed is of niet. Het punt is dat het proces van website-ontwikkeling en de prijsstelling ervan nauwelijks te vergelijken zijn.

Ik zit tenslotte al een jaar of tien in de industrie, dus laten we proberen om toch een adequaat antwoord te krijgen zonder eenzijdige meningen of doelgerichte suggesties te geven. Met name rekening houdend met de prijsstelling voor websites, moet u op zijn minst de volgende punten in de gaten houden.

website development pricing

Beschouw ten eerste het proces van website-ontwikkeling en de prijsstelling niet als een product, maar meer als een service die u gaat bestellen. Laten we wel wezen - de websites hebben niets te maken met echte producten. Vandaar dat het proces van website-ontwikkeling nooit kan worden geciteerd, net als voor grondstoffen. Als u de zaak vanuit het oogpunt van een service bekijkt, begrijpt u waarom er geen eenmalige prijskaartjes zijn of zelfs maar een enkele benadering om de prijsbepaling voor de ontwikkeling van websites te schatten. Gewoon omdat deze specifieke service meestal veel tijd en moeite kost, die meestal per geval verschillend zijn.

Bovendien zijn eventuele offertes en zelfs nauwkeurige evaluaties om een ​​redelijke schatting te krijgen voor de prijsstelling van websites, veel te onzeker, omdat ze altijd al subjectief zijn, althans tot op zekere hoogte. Ik bedoel dat het proces van website-constructie mogelijk op honderd verschillende manieren kan worden gerealiseerd. Natuurlijk geen grapje hier. Serieus, je kunt het meteen controleren - ga gewoon op pad om verschillende toonaangevende bedrijven te zien die de service aanbieden.

Vraag hen eenvoudig om een ​​persoonlijke prijsbepaling voor de ontwikkeling van websites om aan uw project aan te passen. Op die manier denk ik dat de meeste van hen u precies hetzelfde zullen vertellen - de websites kunnen op geen enkele manier als de producten worden geciteerd. Je kunt net zo goed een volledig pakket met verschillende suggesties op de kaart hebben. Ik bedoel, je kunt een hele andere schatting maken, bijvoorbeeld tussen de tweeduizend en honderd dollar, telkens voor dezelfde lijst met vereisten. Neem het gewoon als vanzelfsprekend aan: als het gaat om prijsbepaling, kan er geen juiste schatting zijn, noch nauwkeurig, noch de gemiddelde.

website development

Bovendien is het bouwen van een redelijk werkende website meestal een zeer uitgebreide reeks geavanceerde planning. Ik bedoel dat elke eigenschap van uw bedrijfsproject, zelfs het kleinste detail dat wordt verwacht voor zijn algehele online prestaties, vaak een te grote invloed heeft op het uiteindelijke prijskaartje dat u waarschijnlijk op het einde krijgt.

En als we weer op het juiste moment komen, laten we ons voorstellen dat we ten koste van alles een betrouwbare schatting zullen hebben. Op die manier vraagt ​​u zich af wat redelijkerwijs te verwachten is van de prijsstelling voor uw website-ontwikkeling. De meeste van elk bedrijf zullen ongeveer 50 typische vragen stellen, of u een standaardformulier geven om in te vullen. Op die manier, op basis van uw antwoorden, kunnen hun totale de schaal van werken kan variëren van vijf uur tot honderd uur voor elke vermelde functie die u verwacht voor de prestaties van uw website. En zou u graag zoveel tijd willen besteden aan het voltooien van deze procedure, waardoor uw offerte niet meer gratis is?

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport