Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Hoe krijg ik hoge pr-backlinks?

Als je je nog steeds afvraagt ​​hoe je backlinks van goede kwaliteit kunt krijgen met hoge PR-websites, ben ik er zeker van dat je eindelijk op de juiste plaats bent. Hoe krijg ik hoge PR-backlinks? Hieronder krijg ik een kort overzicht van de drie, waarschijnlijk meest aanbevolen, websites zodat je alles krijgt wat je nodig hebt - snel, eenvoudig en zonder één dollar te betalen. Wat mij betreft, ik geloof dat de volgende websites (YouTube, Wikipedia en Google Plus) de beste plaatsen zijn om hoge PR-backlinks te krijgen.

Merk echter op dat het, in tegenstelling tot klassieke linkbuilding in zijn normale betekenis, geen hoge prioriteit heeft om hoge PR-backlinks te krijgen. U hoeft zich echter geen zorgen te maken - de taak is immers helemaal haalbaar, als u deze goed aanpakt. Laten we die hoogwaardige websites één voor één bespreken.

high pr backlinks

Google Plus sociale pagina's

Het gebruik van de sociale media-website van Google Plus is waarschijnlijk de eenvoudigste maar nog steeds een eerlijke manier om wat high te bereiken PR-backlinks voor uw site. Het enige wat u hier nodig hebt, is gewoon een blogpost delen om in ruil daarvoor Google-backlinks met de hoogste autoriteit te krijgen.

YouTube Video Hosting

Het is niet nodig om te zeggen dat YouTube beheerd door Google de beroemdste website van de tweede wereld is, met een dagelijkse bezoekersaantallen volgend op de relatieve dagelijkse score van de zoek de industriegigant zelf. Deze online video-hosting is dus een geweldige plek om hoge PR-backlinks te krijgen - gewoon door een video te uploaden. En denk eraan dat YouTube namelijk bekend staat om zijn score van het domeingezag die op 100 van de 100 komt. Niet slecht, toch? Dus als je de service gebruikt om een ​​backlink van hoge kwaliteit te krijgen, moet je gewoon inloggen op youtube.com, doorgaan met het uploaden van een video op de website en eindigen met het insluiten van de videobeschrijving met een backlink naar je website.

pr backlinks

Wikipedia, The Free Encyclopedia

Wiki staat erom bekend de meest populaire online gratis encyclopedie te zijn. Het wordt ook gezegd bijna volledig onafhankelijk en objectief te zijn, behandeld en bijgewerkt op vrijwillige basis. Gezien de even hoge domeinautoriteit (score 100 van 100), zal het hebben van hoge PR-backlinks van Wiki het vertrouwen en de geloofwaardigheid van uw eigen website aanzienlijk vergroten.

Kort gezegd zijn er twee optionele manieren om backlinks te krijgen, maar alles kan snel worden geruïneerd als het gaat om hun eigenlijke verificatie. Ik bedoel dat live gebruikers vaak een handmatige verificatie aanvragen voordat ze de bewerking publiceren. Dat is de reden waarom uw backlinks net zo goed na een paar dagen kunnen verdwijnen als gevolg van een dergelijke verificatie. Dit is hoe we moeten handelen. Eerst moet je bij het maken van een nieuwe webpagina op Wiki deze onder de ontwerpfase houden zonder te publiceren en je krijgt de backlink.

De tweede optie die ik zelf probeerde, is een bepaalde pagina op Wiki behandelen, hoewel niet zo beroemd. Het kritieke punt hier is dat hoe dan ook volledige handmatige verificatie eigenlijk onmogelijk is. Dus het leeuwendeel van niet-populaire pagina's wordt altijd onvermijdelijk genegeerd. Ik raad aan er zelf gebruik van te maken - gewoon door de link naar uw website te plakken. Serieus, dat zal doen.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport