Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Kan ik gaan voor backlink-zoekopdrachten met mijn concurrenten?

Ja, het bespioneren van uw concurrenten voor het zoeken naar backlinks is een geweldig idee. Sterker nog, het is een van mijn best uitgevoerde en bewezen trucs op het gebied van zoekmachineoptimalisatie. Ik bedoel, je kunt eenvoudig de backlinks van je concurrent gebruiken om je eigen rankingvoordeel te behalen. Met behulp van een slimme combinatie van gratis tools kunt u altijd profiteren van de geavanceerde backlink-zoekopdracht en controleren of u geen toegang hebt tot de concurrentie, ongeacht hoe strak het eigenlijk kan zijn.

Wie wist dat een concurrerende backlink-zoekopdracht zo efficiënt kon zijn? Meestal gebruik ik deze strategie in de eerste plaats voor elk nieuw online project. Laten we het hebben - concurrent backlink zoeken heeft geen leerronddraaien of te geavanceerde softwaretools nodig. In feite zou het zelfs perfect zijn voor die kerels die nog nieuw zijn in het proces van linkbuilding, evenals het concept van SEO. Dientengevolge, zult u profiteren van de beste backlinks van uw top 10 markt tegenstanders die allen de weg naar uw eigen gelukswebsite leiden.

backlink search

Vóór al het andere, hoe vindt u de backlinks van uw concurrenten? Ik stel voor dat je deze eenvoudige reeks acties volgt voor je backlink-zoekopdracht:

  1. Maak de hoofd-URL-lijst op van je meest invloedrijke concurrenten.
  1. Detecteer alle backlinks van concurrenten met behulp van een gratis of een betaald online checkertool.
  1. Gooi alles samen in uw hoofdlijst met concurrerende url's.
  1. Voer een volledige backlink-analyse uit.
  1. Reproduceer de backlinks van uw concurrenten naar uw webpagina's.
  1. Plaats een enkele opslag op al uw backlink-gegevens voor een toekomstige referentie.

Stap 1

Voor alles moet u de top 10 organische zoekresultaten voor een specifieke trefwoordrangschikking krijgen waarop u bent gericht. Zodra een snelle zoekopdracht op Google is voltooid, plaatst u elke gevonden URL in uw hoofdlijst om door te gaan met de procedure voor het controleren van de backlink.

backlink seo

Stap 2

En hier gaat u controleren of de backlinks van uw concurrent zo zijn dat uw backlink-zoekopdracht wordt uitgevoerd door online checker tools. Tip: aarzel niet om een ​​herhaalde test uit te voeren met zoveel mogelijk verschillende tools. Ik bedoel hier dat elk gerelateerd framework hetzelfde probleem heeft - geen van hen kan ons een volledig compleet overzicht geven van een backlink-profiel per URL..Waarom? Gewoon omdat ze altijd een verschillende reeks resultaten aanbieden, elk aangedreven door de individuele database enzovoort.

En hier komen we in een vrij gevoelig kruispunt - wat is de beste set controletools (zowel betaald als degene die gratis beschikbaar zijn in open access) om gebruikt te worden voor backlinkzoekopdracht door concurrenten? Zoals ik al zei, is het aan jou om te beslissen. Hieronder vindt u een aantal van mijn meest gebruikte hulpprogramma's, evenals de rest van de opties die ik zelf heb getest. Wat mij betreft, ik gebruik normaal gesproken de volgende drie online frameworks: Majestic SEO, Ahrefs en SEO Spyglass. Onder de rest van bewezen oplossingen kunt u net zo goed Open Site Explorer, Backlink Watch, Link Diagnosis, Small SEO Tools en Semalt Analyzer aanvragen.

Stap 3

Nadat u alle backlinks van zoveel mogelijk topconcurrenten in de zoekresultaten van Google hebt verzameld, kunt u doorgaan met het maken van de hoofdlijst van zoeken naar backlinks. Ik bedoel, hier moet je alles samengooien in je hoofdlijst met concurrerende url's. Ga verder, gebruik kladblok om een ​​enkele hoofdlijst (.txt-bestand) te maken, kopieer alle links die u hebt gevonden en sla deze op. Vervolgens moet u de duplicaten uitsluiten. Wat mij betreft, ik gebruikte Dupe Remove gratis online tool om de duplicaten te verwijderen en alles duidelijk te krijgen.

Stap 4

En hier komen we eindelijk ter zake: de backlink-zoekfunctie en analyse van concurrenten zelf. Voor dat moment is je belangrijkste lijst met backlinks waarschijnlijk behoorlijk omvangrijk. Daarom moet u een dubbele controle uitvoeren om er zeker van te zijn dat u alleen de beste voorbeelden kiest om hun maximale efficiënte prestaties te bereiken. Op die manier let op en bereken welke backlinks net door Google worden geïndexeerd en welke een bepaalde PR-waarde hebben. Natuurlijk, de laatste zouden een nummer één prioriteit zijn voor onze backlink-zoekopdracht. Houd er tegelijkertijd rekening mee dat alleen iets dat op Google is geïndexeerd, goed genoeg moet zijn om aan uw webpagina's te worden gekoppeld.

Op die manier heb ik vier gebruiksbevestigde methoden om het zoeken en analyseren van uw concurrent backlinks te voltooien. Hier zijn ze, in het kort:

  • Rank Checker is een gratis SEO-softwaretool dat precies is ontworpen voor een nauwkeurig proces van backlink-analyse. Je kunt het maar beter eerst proberen voordat je de rest van de opties gaat verkennen.
  • Als Scrapebox beschikbaar is, kunt u deze gebruiken om de hele reeks verschillende gegevens te beheren, zoals welke links daadwerkelijk live zijn, welke ankertekst ze momenteel hebben, hoeveel PR en indexeringswaarde ze op Google hebben.
  • U kunt net zo goed Excel en zijn gratis SEO-tools gebruiken om een ​​best mooie prospectieleadsheet te maken. Ja, de taak lijkt misschien een beetje tijdrovend, maar het is nog steeds elke poging waard.
  • Voor een puur complete zoekopdracht en analyse van de backlink, kunt u het beste SEO Spyglass proberen. Het is niet alleen een gewone tool voor het controleren van links, maar ook een volledig online platform om een ​​diepgaande analyse uit te voeren voor de backlinks van elke URL en om hun kwaliteitskenmerken te evalueren..Plak eenvoudig uw hoofdlijst met URL's en geniet van alle backlinks die voor elke URL worden weergegeven.

check backlinks

Stap 5

Nu is het tijd om de backlinks van uw concurrenten naar uw eigen webpagina's te reproduceren. Het enige dat u hier nodig hebt, is om voortdurend aan elke afzonderlijke link te werken. Duik in het proces van de linkbuilding van uw concurrenten en open elke backlink in de internetbrowser. Op die manier zul je begrijpen op welke manier elke markt-tegenstander zijn beste backlinks verdiende. Als het een blogcommentaar is, hoeft u alleen maar een nieuwe reactie te plaatsen. In het geval dat het een forumpost is, moet u de registratie passeren en gewoon deelnemen aan de huidige discussie. Soms is het net zo goed een gastblogpost, dus je moet de e-mail verzenden en wat tijd investeren in het indienen van een nieuwe gastpost van jou. Ga gewoon door deze "lijst met replica" en u krijgt een algemeen beeld van het proces.

get backlinks

Stap 6

Vorm een ​​enkele opslag op al uw backlink-gegevens voor een toekomstige referentie. Dat zou tenslotte uw zeer waardevolle bedrijfsmiddel zijn. Dus, als je eenmaal de lijst met gereproduceerde backlinks hebt voltooid, vergeet dan niet om een ​​notitie te maken van elke geslaagde replicatie, indiening en al je fouten (d.w.z. vastzittende backlinks). Als u een bulkcheck uitvoert voor backlinks van uw concurrenten, moet u controleren van welke van deze u nu gebruik maakt om een ​​live backlink vanaf te rooten. Maak een afzonderlijke spreadsheet- of backlink-database en geniet van de beste voortgang (zelfs voor alle andere projecten, steeds weer opnieuw). Dat zal gaaf zijn!

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport