Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Hoe SEO website verbeteren met externe backlinks?

Herinner je je nog deze dagen toen link farming ongecontroleerd en ongestraft was? In die tijd kon je tonnen links vinden die in een enkele pagina werden geschoven. Websites konden link juice krijgen zonder relevant en gezaghebbend te zijn. Ten behoeve van gebruikers en zoekmachines werkt link farming niet meer. Het betekent echter niet dat externe backlinks tegenwoordig geen enkele waarde kunnen toevoegen aan uw website-SEO. Als u geen externe links gebruikt, verliest u gewoon uw kansen om gericht verkeer naar uw site te krijgen en uw ranglijst te verbeteren. Als u externe links implementeert, moet u ervoor zorgen dat de technieken die u toepast, u de juiste aandacht geven.

external backlinks

Hoe een winnende SEO-campagne bouwen met behulp van externe links?

  • Maak persberichten

Een persbericht is een goede gelegenheid voor uw bedrijf, of het nu gaat om een ​​klein lokaal restaurant of een groot winkelplatform. Het geeft u de gelegenheid om uw zakelijke noviteiten aan het grote publiek voor te stellen. U moet er echter zeker van zijn dat het nieuwswaardig is en niet alleen is bedoeld om de ranglijst te verhogen. Als u een slimme benadering hebt om uw persbericht te maken, kunt u een positieve stroom van aandacht naar uw merk genereren en de loyale relatie met uw potentiële klanten vestigen. Als u echter probeert de opwinding met nepnieuws aan te boren, zal dit niet voordelig zijn voor uw merkimago en een eerder negatieve dan een positieve houding ten opzichte van uw bedrijf creëren.

  • Gastpost

Veel websitebeheerders kunnen geen waarde halen uit het plaatsen van gasten en verliezen hun kansen om een ​​doorstroming naar hun domeinen te krijgen. Het gebeurt vanwege hun verkeerde benadering van deze linkbuildingtechniek. Gastbloggen is niet alleen het blog van iemand anders overspoelen met externe backlinks naar uw site..Het is in de eerste plaats een gelegenheid om uw kwaliteit en actuele inhoud te delen op een blog die thematisch gerelateerd is aan uw branche.

Laten we ons bijvoorbeeld voorstellen dat u uw bericht publiceert op een blog met 1K abonnees. Dus als uw artikel op dit domein wordt geplaatst, krijgt u de mogelijkheid dat deze duizend lezers uw artikel vinden en lezen. Ten minste de helft van hen zal als gevolg daarvan een link naar uw site volgen en mogelijk betalende klanten worden. Hier is het uw belangrijkste taak om lezers te voorzien van zeer boeiende en relevante informatie die hun bezorgdheid over uw merk doet toenemen.

backlinks

  • Build niche networks

Nog een belangrijke reden om externe backlinks te gebruiken voor uw optimalisatiecampagne is om bouwen van gespecialiseerde netwerken. Door nichevriendelijke netwerken tot stand te brengen, kunt u verbinding maken met de krachtigste niche-influencers en uw verwijzingskansen met hen vergroten. Ieder van jullie biedt een hoge waarde aan het publiek van de ander. Het resultaat is dat u meer externe links naar uw site krijgt en waarde toevoegt aan uw potentiële klanten.

  • Profiteren van gesponsorde berichten

Gesponsorde berichten zijn een andere waardevolle kans voor bedrijven. U kunt wederzijds voordelige samenwerkingsvoorwaarden opstellen met thought influencer in uw marktniche en bieden om hen te betalen voor het plaatsen van uw artikelen op hun pagina's. Zorg ervoor dat je offert met echte inhoud om echte resultaten te krijgen.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport