Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Hoe controleer ik backlinks op mijn website om me veilig te voelen?

Het enige dat u nodig hebt om u veilig te voelen, is het controleren van backlinks en het verwijderen van slechte links op korte termijn. Meestal gebruik ik Moz's Open Site Explorer en Semalt Analyzer voor een dubbele controle. Maar hoe vertel je slechte backlinks van goede? Hieronder ga ik dat uitleggen.

monitor backlinks

Wat maakt een slechte backlink?

Eenvoudig gezegd is de slechtste link degene die de belangrijkste richtlijnen van Google voor webmasters overtreedt (anderszins schendt). En er zijn een paar algemene kwaliteiten die een backlink slecht maken voor SEO-doeleinden (anders is er een toxische backlink). Elke slechte link komt altijd van een van deze plaatsen:

  • Elke website of blog die al een rangschikking van Google heeft verdiend - waarbij de rang automatisch wordt afgebroken met het algoritme of handmatig wordt gesleept het hebben van koppelingen met hen zal je allemaal hetzelfde maken.
  • Volledig irrelevante bronnen, die geen verband houden met het onderwerp van uw hoofdwebsite of blog. Gezien het feit dat de relevantie van de backlink van cruciaal belang is, kun je beter geen backlinks hebben, in plaats van heel veel irrelevante.
  • Slechte websites of blogs met te dunne inhoud van lage kwaliteit op de pagina - omdat ze nutteloos zijn voor echte mensen, zullen dergelijke bronnen even nutteloos zijn om backlinks mee te krijgen.
  • Directory's van lage kwaliteit gebruiken om artikelen met dubbele inhoud te roteren, evenals blogs - vermijd ze ten koste van alles, tenzij je een snelle penalty van Google wilt verdienen.
  • Webpagina's die overspel, gokken of de apotheek behandelen, evenals de bladwijzers voor sociale bookmarks, hacking of malware-spawning.
  • Blogs van lage kwaliteit die een massale gastpost verwelkomen. Natuurlijk is het plaatsen van een gast zelf een geweldige manier om backlinks te krijgen, maar controleer of u op de juiste plek bent om uw waardevolle inhoud bij te dragen.

check backlinks

Houd backlinks in de gaten om van de ergste fouten af ​​te komen

Zodra we begrepen wat een slechte backlink is, is het tijd om je eigen website te bekijken of blog. Zoals ik al zei, is het gebruik van een van die online tools waarschijnlijk de beste manier om backlinks te controleren. Dus, met behulp van Open Site Explorer of Semalt Analyzer, kunt u snel uw backlink-profiel analyseren en zelfs een regelmatig controleschema opstellen om de backlink op tijd te controleren. Dus, nu zou je onmiddellijk tenminste de ergste backlinks moeten verwijderen om te voorkomen dat ze je rangschikking beschadigen.

Nadat u een snelle analyse van de backlink hebt voltooid, raad ik aan aan uw .csv-bestand te werken om niet alleen te filteren op waarschuwingssignalen (op elke potentieel schadelijke backlink), maar ook op hun status in Google Index. Op die manier ga je meteen de slechtste verwijderen die zijn gemarkeerd als "domein niet geïndexeerd." Vervolgens hoef je alleen maar elke verdachte link die door de backlink-onderzoekstool is gedetecteerd zorgvuldig te beoordelen - en een beslissing te nemen of het zou moeten verwijderd of hersteld. Tenslotte, aarzel nooit om een ​​volledige diepgaande analyse uit te voeren om backlinks te monitoren door de hele metriek - dat zou u helpen hun waarde op schaal te begrijpen.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport