Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Hoe kunt u beginnen met het verkrijgen van backlink-URL's van hoge kwaliteit naar uw site?

Degenen die dit artikel lezen, zullen hoogstwaarschijnlijk hun best doen om hun SEO-inspanningen te vergroten en de zichtbaarheid van het merk op SERP te vergroten. U hebt veel werk op uw site gedaan om een bijdrage te leveren aan de optimalisatie van uw zoekmachineoptimalisatie, maar er is nog steeds geen resultaat. Dus, het is tijd om te controleren wat u nog meer kunt doen met uw site. Heeft u ooit nagedacht over backlink-URL's en hoe deze van invloed kunnen zijn op uw website-ranglijst? Het maken van SEO-vriendelijke URL's is een van de essentiële optimalisatiepraktijken die niet kunnen worden weggelaten als u gericht verkeer naar uw site wilt halen. Dit artikel helpt je enkele fundamentele SEO-trucs te leren voor het maken van goed geoptimaliseerde backlink-URL's.

backlink url

Manieren om backlink-URL's te verbeteren

 Onthoud het menselijke element 

De hoofdregel die u moet volgen om uw site is dat je alles moet doen om de bezoekers van je website te laten profiteren. Zoekmachines waarderen en belonen websites die gebruikers een perfecte zoekervaring bieden. Tegenwoordig is het een cruciale rangordefactor. Dat is de reden waarom u zich niet alleen zorgen hoeft te maken over de Google-bots die uw webpagina's ontleden, maar ook over de interpretatie van uw URL's door gebruikers, omdat dit een aanzienlijke invloed kan hebben op uw zoekmachineoptimalisatie.

Als uw URL's bijvoorbeeld te lang en ingewikkeld lijken, zullen uw potentiële klanten gewoon niet op uw link klikken. Het resultaat is dat het aantal mensen dat naar uw site komt, afneemt en uw inspanningen voor optimalisatie van zoekmachines vermindert.

Dus, wanneer u backlink-URL's aan uw site maakt, moet u rekening houden met de volgende menselijke elementen:

  • domein

Als een regel, gebruikers die de zoekresultaten doorzoeken, proberen om dergelijke domeinen als .net of .biz weg te laten aangezien ze dergelijke domeinen als kwaliteit, niet-achtenswaardige en spammy beschouwen. Gebruikers klikken eerder op websites die enige waarde en vertrouwen hebben. De .com-domeinen worden bijvoorbeeld als betrouwbaarder en betrouwbaarder beschouwd. Daarom moet u dit vinden wanneer u een geschikt domein voor uw site selecteert.

  • lezervriendelijke URL's

Als uw potentiële klanten uw website-URL's niet goed kunnen begrijpen, hebt u weinig kansen om gericht verkeer naar uw site te krijgen en het om te zetten in de verkoop. Iedereen zal naar een website gaan die niet kan worden gelezen.

backlinks seo

 Zoekwoorden gebruiken 

Zoektermen liggen in de kern van uw campagne voor zoekmachineoptimalisatie en creëren uw website online. Het is een vrij slim idee om ze op te nemen in uw URL's, omdat het een uitstekende gelegenheid is om uw online bedrijf te doen gelden. Door uw zoektermen met een hoog volume in uw URL te plaatsen, laat u uw doelgroep precies weten wat ze zullen zien op uw site. Bij het parseren van websites om een passend antwoord te geven op de zoekopdracht van de gebruiker, bekijkt Google de zoekwoorden in URL's. Een geoptimaliseerde URL biedt een idee voor zoekrobots, of ze uw site nu moeten analyseren of niet, omdat ze via een URL een voorbeeld van uw site-inhoud kunnen krijgen. Zorg ervoor dat u geen herhaald trefwoord gebruikt in uw URL, omdat dit niet zo'n effect zal hebben als een unieke, relevante zoekterm met een lange tijd.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport