Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Beoordeling van recensies: Web Data Scraping Tools die u echt kunnen helpen

We weten dat webschrapen een ingewikkeld proces is techniek die gericht is op het selecteren en extraheren van informatie van verschillende websites. Het merendeel van de bedrijven is afhankelijk van gegevens en een eenvoudige webscrapingtool kan verschillende gegevensproblemen oplossen, waardoor we meer dynamische en nuttige inhoud krijgen.

De tastbare voordelen van webscrapingtools zijn dat ze eenvoudig te gebruiken zijn en binnen enkele seconden nauwkeurige gegevens kunnen extraheren. Sommige opties zijn gratis, terwijl de andere worden betaald. De webscrapingtools hebben de neiging van elkaar te verschillen op basis van hun kenmerken, opties en draagbaarheid. Sommigen van hen hebben codes nodig terwijl anderen je niet nodig hebben om programmeervaardigheden te hebben.

1. ParseHub

ParseHub ondersteunt cookies, omleidingen, JavaScript en AJAX voor het crawlen en schrapen van meerdere websites. Het kan informatie identificeren en extraheren, dankzij de machine learning-technologie om het mogelijk te maken. ParseHub is de coolste en meest aanbevolen webgegevensschraping tool tot nu toe, het genereren van de uitvoerbestanden in verschillende formaten. Het is ideaal voor Linux- en Windows-gebruikers en is een gratis webapplicatie met vijf crawlopties.

2. Agenty

Of u nu een grote hoeveelheid gegevens wilt extraheren of een aantal webcrawlprojecten wilt plannen, Agenty zal veel taken voor u uitvoeren..Met deze tool kunt u verschillende scraping-taken tegelijkertijd uitvoeren en een grote hoeveelheid gegevens schrapen. Het biedt ons de geschaalde gegevens in JSON-, TSV- en CSV-indeling en gebruikt API's om de gegevensverzameling te automatiseren in een programmeertaal van uw keuze. De gratis versie heeft een beperkt aantal opties, zodat u gebruik kunt maken van de betaalde versie die wordt geleverd met een niet-goed-geld-terug-garantie.

3. CloudScrape

CloudScrape is nog een andere tool voor het opschalen van webgegevens die een enorme gegevensverzameling ondersteunt en die niet hoeft te worden gedownload. Deze browsergebaseerde app kan eenvoudig zijn crawlers instellen en real-time gegevens voor u uitpakken. Later kunt u de uitgepakte gegevens opslaan op Google Drive en Box.net of deze laten exporteren als CSV en JSON.

4. Datahut

Datahut is een zeer schaalbaar, flexibel en enterprise-grade hulpmiddel voor het extraheren van webgegevens voor al uw gegevensbehoeften. U krijgt de juiste informatie tegen redelijke prijzen en 100% niet-goed-geld-terug-garantie. Houd er rekening mee dat er geen gratis versie van Datahut is, maar de premiumversie is budgetvriendelijk en geschikt voor startups en gevestigde bedrijven. Het verzamelt gegevens van meerdere sites en verzamelt producten, inhoud, afbeeldingen en profielen voor u.

5. Webhouse.io

Webhouse.io is een webtoepassing die directe en gemakkelijke toegang tot de gestructureerde gegevens biedt en een webcrawltechnologie gebruikt om een verscheidenheid aan functies uit te voeren. Het heeft de mogelijkheid om uw site te indexeren en gegevens uit verschillende webpagina's in meer dan 200 talen te extraheren. Het ondersteunt RSS-, JSON-, HTML- en XML-bestanden.

6. Fivetran

Een van de beste  tools voor het schrapen van gegevens  is Fivetran. Het is een krachtige en betrouwbare data-extractor en bespaart je energie en tijd. Op een gegeven moment kan Fivetran zonder problemen 100 tot 100.000 webpagina's uitpakken.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport