Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Expert van Semalt werkt aan 10 geweldige functies van Online Data Extractor

Een online data-extractor is de applicatie die is ontworpen om nuttige gegevens te extraheren of te schrapen van verschillende webpagina's. Het is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken en stelt ons in staat om de gegevens gemakkelijk te bezitten. Bovendien stelt deze software voor het extraheren van gegevens ons in staat om de informatie in verschillende formaten op te slaan en te exporteren. Enkele van de onderscheidende kenmerken worden hieronder genoemd.

1. Ideaal voor marketingprofessionals:

De online data-extractor biedt verschillende krachtige tijdbesparende opties en helpt ons bij het beheren en automatiseren van het leadgeneratieproces. Het extraheert bedrijfsleads, stelt ons in staat de producten op de markt te brengen, potentiële klanten te targeten en meer geld op internet te verdienen.

2. Zeer geschikt voor bedrijven:

Deze software heeft unieke opties die hem ideaal maken voor bedrijven, bedrijven en multinationale agentschappen. Het richt zich op het samenvatten van de biedingsgegevens voor een eenvoudige en snelle besluitvormingsprocedure. Met behulp van de online data-extractor kunt u veel tijd, moeite en geld besparen en tegelijkertijd uw merk internationaal promoten.

3. Maakt online onderzoek eenvoudig:

Online Data Extractor geeft ons toegang tot haar database met verschillende bedrijfscategorieën, waardoor ons online onderzoek eenvoudiger wordt dan voorheen. Het heeft momenteel meer dan 400 bedrijfscategorieën en helpt gegevens extraheren voor het genereren van leads, online onderzoek en productmarketing.

4. Helpt bij sleutelwoordonderzoek:

Met de nauwkeurige en krachtige optie voor trefwoordonderzoek kunt u de lokale zoektermen volgen, kunt u er ook achter komen welke zoekwoorden het meest worden doorzocht en hoe u uw website op de juiste manier kunt rangschikken, waardoor de rangorde van zoekmachines wordt verbeterd.

5. Zakelijke leads van B2B en B2C:

Exploitanten van online gegevens verzamelen en controleren de B2B- en B2C-bedrijfsleads van meer dan 20 gegevensbronnen, dankzij de realtime algoritmen voor gegevensintelligentie voor het maken van gegevens. Het is niet alleen mogelijk om bedrijfsleads te genereren, maar ook om de uitgepakte gegevens op de server op te slaan of om het op uw harde schijf te downloaden.

6. Concurrentieanalyse:

Concurrentieanalyse of hybride van de software Dankzij de generator-tool hebben we toegang tot strategische intelligence-gegevens voor zakelijke doeleinden, kunnen onze sites in lokale zoekmachines worden weergegeven en kunnen bedrijfsvermeldingen regelmatig worden opgesteld. Bovendien geeft het onze ontgonnen gegevens een voorsprong en maakt het bruikbaar voor de bedrijven. 

7. Controles van bedrijfsvermeldingen:

De extractor voor online gegevens helpt u informatie over betaalmethoden en domeinnamen te verzamelen en maakt bedrijfsvermeldingcontroles voor u. Bovendien worden e-mailadressen voor u verzameld, zodat u uw producten eenvoudig kunt verkopen en de gegevens kunt bewaren voor later gebruik.

8. Extract meerdere soorten gegevens:

Met behulp van de online data extractor, kunt u verschillende soorten gegevens verzamelen en de kwaliteit ervan behouden. Het biedt ondersteuning voor zoekopdrachten in meerdere bedrijfscategorieën, waarmee merken, bedrijven en instanties nuttige gegevens van verschillende webpagina's kunnen verzamelen, afhankelijk van hun vereisten en verwachtingen.

9. Geweldig voor digitale marketeers:

Deze tool biedt opties voor bulk-e-mailmarketing en helpt uw merk tot het toppunt van succes te brengen. Het is dus geweldig voor digitale markten en wordt aangedreven met sms- en e-mailmarketingopties.

10. Ondersteunt verschillende outputformaten:

Deze applicatie ondersteunt verschillende uitvoerformaten, inclusief tekstbestanden, CSV-bestanden, HTML en Excel. Het betekent dat u uw geëxtraheerde gegevens kunt opslaan en exporteren in elk formaat volgens uw zakelijke vereisten en verwachtingen.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport