Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Kun je me helpen de belangrijkste voordelen van hoge PR-websites voor backlinks te begrijpen?

Natuurlijk, als u wilt genieten van een echte, meetbare vooruitgang in SEO, is het essentieel om een kwaliteitskoppelingsprofiel op te bouwen voor uw website of blog. Tegenwoordig zijn er drie belangrijke factoren die het "ideale" profiel van backlinks maken: hun relevantie, pluraliteit en kwaliteit. Blijkbaar zijn alle kwaliteitslinks op de natuurlijke manier opgebouwd en afkomstig van alleen vertrouwde bronnen met een hoge PageRank, domeinautoriteit, paginabezit, enz. Maar betekent dit dat je alleen maar hoge PR-websites moet kiezen voor backlinks?

Ik geloof dat nee, dat doet het niet. Waarom? Gewoon omdat de echte dingen een beetje ingewikkelder zijn. Ik bedoel dat het hebben van net zo veel hoge PR-websites voor backlinks als mogelijk zal je nooit ergens komen. Serieus, we kunnen gemakkelijk een nieuwe PR9- of misschien zelfs PR10-backlink krijgen, bijvoorbeeld van WordPress. Alles kan binnen enkele minuten worden voltooid - en je bent klaar. Dus, zou zo'n backlink zo voordelig zijn, hoe denk je? In feite valideert niets een nieuw geplaatste backlink. Ik bedoel dat elke afzonderlijke backlink bijna nul en gener waarde zou hebben tenzij het een organisch onderdeel van een goed gediversifieerd linkprofiel gaat worden. Daarom raad ik aan op een veelvoud te wedden om koppelingen te bouwen met veel verschillende plaatsen, die een verscheidenheid aan verschillende metrieken zouden moeten hebben, natuurlijk inclusief hun ongelijke PageRank-scores.

Toch is het nog steeds erg belangrijk om voldoende hoge PR-websites te hebben voor backlinks. Het probleem is dat de belangrijkste zoekmachines zoals Google zelf een set van drie belangrijke factoren gebruiken (dwz relevantie, diversiteit en kwaliteit - gedeeltelijk bijgedragen aan PR-eigendom) om het werkelijke gewicht en de geldigheid voor elke backlink in het profiel van uw website te bepalen . Beschouw de volgende belangrijkste voordelen van het gebruik van hoge PR-websites voor backlinks. Houd er echter rekening mee dat u alleen van deze inhoud kunt genieten als u een hoogwaardige en puur relevante inhoud heeft.

Belangrijkste voordelen van hoge PR-backlinks:

  • Vrij gezaghebbende uitstraling van uw website of blog, vanuit het oogpunt van de belangrijkste zoekmachines zoals Google zelf, evenals Yahoo en Bing.
  • Mogelijkerwijs belangrijker verkeer naar uw webpagina's getrokken, uiteraard gezien het feit dat uw hoogwaardige en puur relevante inhoud voldoende is om enige interesse van de echte gebruikers te wekken en uiteindelijk een bezoek aan uw website of blog te brengen.
  • Sterkere autoriteit en vertrouwen door de andere gezaghebbende bronnen die verwijzen naar webbronnen met een hoge PageRank zullen door Google worden herkend als een significant positief rankingsignaal, waardoor het uw website of blog de moeite loont om een meer senior rankingpositie te krijgen in de SERPs.
  • Een positie met een hoge positie op de ranglijst biedt zelf een goed potentieel om meer webverkeer op te pompen, waardoor het groene licht een bredere bekendheid krijgt bij online zoeken, terwijl uw potentiële klanten in de echte worden omgezet, wat uiteindelijk resulteert in in grotere verkoop op schaal.
  • Zorg voor een betere publieke bewustwording, waarbij u uw online aanwezigheid verbetert en bijdraagt aan een meer bekende merknaam van uw bedrijf.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport