Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Waar vind ik een hoge PR edu backlinks-lijst?

Edu-domeinen worden als de krachtigste op internet beschouwd. Backlinks die afkomstig zijn van deze sites hebben veel autoriteit en waarde voor de gekoppelde internetbronnen.

Edu-backlinks zijn links die afkomstig zijn van toonaangevende educatieve internetbronnen. Google trekt dergelijke links aan als betrouwbaar en meest gezaghebbend en geeft krediet aan het gekoppelde domein. Met andere woorden, verschillende edu-backlinks van hoge kwaliteit kunnen meer waarde toevoegen aan uw site dan duizenden links van lage of middenkwalitatieve kwaliteit. Ze kunnen uw positie aanzienlijk verbeteren en u helpen de TOP van de pagina met zoekresultaten te bereiken.

In de regel zijn edu-domeinen niet eenvoudig te verkrijgen en alleen degenen met een gecertificeerde onderwijsinstelling kunnen hun webbronnen bouwen op edu-domeinen. Bovendien bestaat het grootste aantal edu-domeinen al geruime tijd. Webbronnen die al lang bestaan op het web hebben veel inkomende links en vervolgens een hoge PageRank. Daarom is het logisch om een edu backlinks-lijst te maken. Wat mij betreft, Google doet een gunst aan edu-domeinen. U moet echter hard werken onder uw inhoud, site-optimalisatie en merkreputatie om edu-backlinks te verkrijgen. Dat is de reden waarom op leeronderzoek gebaseerde educatieve inhoud is en geloof dat als je je richt op het krijgen van respectvolle edu-backlinks voor doeleinden van zoekmachine-optimalisatie, je beter kunt rangschikken.

Een manier om een lijst met edu-backlinks te krijgen

Sommige webmasters geloven dat het bijna onmogelijk is om edu-backlinks gratis te krijgen. Talrijke obstakels laten webmasters geen inkomende links maken op edu-backlinks. Het is moeilijk om met inhoud te komen, het is pijnlijk om aan alle vereisten te voldoen en andere belachelijke redenen die website-eigenaren weghouden van edu link-bouwmogelijkheden.

In werkelijkheid is alles echter veel eenvoudiger. Als je weet wat je doet, zal het niet ingewikkeld zijn om edu-backlinks te krijgen. In de eerste plaats moet u echter effectieve linkbuilding-tactieken bedenken en erachteraan gaan. Laten we een paar van hen bespreken.

  • Resource powerhouse

Het is een van de gemakkelijkste manieren om links te verkrijgen van alle domeinen, inclusief educatieve bronnen. Edu-websites zijn groot op bronpagina's. Het kan gunstig zijn voor webmasters die weten wat ze doen. Je moet zeker in specifieke niches zijn om deze linkbuildingtechniek te gebruiken. Als uw bedrijf bijvoorbeeld in de fitnessbranche wordt geplaatst, kunt u hiervan profiteren. Geef een Google-zoekopdracht op met behulp van de volgende zoekopdrachten: "site: .edu fitness + inurl: resources," "site: .edu slim diets + inurl: links," enz. Door dit onderzoek te doen, krijgt u een lijst met edu-web bronnen. U moet contact opnemen met deze website-eigenaren of beheerders en hen over uw relevante webbron vertellen met enorme hoeveelheid informatie over het onderwerp.

 


Dit opbouwen van een link is goed, maar u moet zich ervan bewust zijn dat lang niet alle mensen een link naar uw pagina of inhoud stuk. Het risico bestaat dat een aanzienlijk percentage webmasters uw voorstel gewoon overslaat. U moet het echter voldoende nemen, omdat deze methode eenvoudig is en niet veel tijd kost. Daarom is elke link die u op deze manier kunt maken een overwinning voor u.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport