Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Hoe kan ik mijn SEO verbeteren door gebroken redirect-backlinks te repareren?

Ja, het is mogelijk om een mooie stimulans te geven voor uw algehele inspanning in SEO - alleen door uw reeds bestaande links te repareren en backlinks aan te vragen. Hoe? Goed, laten we even kijken.

Drie belangrijke redenen om gebroken links opnieuw te claimen:

 1.  U kunt de volledige controle over het implementatieproces krijgen (in tegenstelling tot het leeuwendeel van het andere werk, bijvoorbeeld als inhoudspromotie); 

 2.  Door gebroken links te repareren, kunt u niet alleen uw zoekrangschikking verbeteren, maar ook tal van andere verborgen voordelen (bijv. betere gebruikerservaring); 

 3.  Je gaat het meeste halen uit de moeite die je al hebt gedaan. 

Aangezien het hele proces op grote schaal nogal contra-intuïtief en mogelijk moeilijk te beheersen kan zijn, is hier een korte reeks acties om het op de juiste manier te behandelen:

  • Identificeer alle verbroken koppelingen die u op uw website of blog hebt.
  • Splits ze door de belangrijkste omleidingspatronen.
  • Gebruik online-linkbuilding en helper-tool om omleidingen te schrijven.
  • Voltooi uw werken met redirect-backlinks en laat u een algemene controle uitvoeren.

Verbroken koppelingen identificeren

Laten we het nog een keer uitspreken - we gaan op zoek naar redirect backlinks die de weg wijzen naar kapotte pagina's binnen uw website of blog. Op die manier moet u een speciale rapportsamenvatting over hen krijgen - met behulp van Google Search Console of een gespecialiseerde online helper-tool voor veel betere en duidelijkere gegevens, zoals Open Site Explorer (Moz), Semalt Analyzer (Semalt), of Screaming Frog SEO-spin. Het is immers alleen aan u om te beslissen welk kader u wilt kiezen voor die taak.

Houd daar rekening mee. U moet ook alle verbroken interne links op uw website of blog repareren, want er zijn mogelijk veel URL's die de afgelopen jaren zijn gemigreerd. U hoeft dus alleen maar voorbereid te zijn op veel handmatig en blijkbaar tijdrovend werk - met Google Search Console om backlinks handmatig om te leiden met .htaccess of speciale plug-in als u WordPress gebruikt. Of u kunt net zo goed snel veel links omleiden die een oplossing nodig hebben - gewoon met behulp van een van de eerder genoemde online helpers.

Splitsings-URL's door omleidingspatronen

Als gebruiker van WordPress werd van mij verwacht dat ik mijn oude URL-patronen identificeerde (bijvoorbeeld als domein + jaar + maand + post name.html), en nieuwe URL-patronen (bijvoorbeeld domein + berichtnaam). Als u in gewoon Engels schrijft, moet u een speciale instructie schrijven voor de crawlende bots van Google die hen over deze of andere permanente wijzigingen vertellen - zowel in de URL zelf als in de HTML-paginacode (anders werkt u aan 301-omleidingen).

Redirects schrijven

Wat mij betreft, ik gebruikte Permalink Helper Tools om met de code-URL's te werken. Alles moet daar voor zichzelf spreken, maar vergeet niet om het bron-URL-patroon te hebben als de URL's die beginnen met uw domein, gevolgd door getallen en een schuine streep, om te eindigen met de variabele leeftijd van WordPress, en notitie in HTML die de periode ontvlucht. Vergeet niet dat de variabele altijd moet worden gestart en beëindigd met een schuine streep.

Volledige backlinks en controleren

Om de procedure te voltooien, voegt u eenvoudig uw .htaccess-bestand in met de code via een FTP-verbinding met uw server. Let op - zorg dat alles op zijn plaats zit. Ik bedoel dat het regelen van de toegang tot je website of blog met .htaccess, als er iets misgaat je net zo goed alles kunt laten crashen - zelfs met een enigszins gebrekkige code. Op die manier hoeft u alleen uw omleiding op te splitsen in Bron en Doel, een check-upprocedure uit te voeren met een crawlertool - en u bent klaar!

Tip: dezelfde procedure zou ook kunnen worden toegepast op gebroken interne links. Uiteraard mogen ze idealiter geen doorverwijzingen passeren, maar helaas is dit niet altijd haalbaar. Denk eraan - een omleiding is veel beter dan 404.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport