Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Weet jij hoe je gratis backlinks kunt krijgen voor kleine bedrijven SEO?

Ja, ik weet hoe ik gratis backlinks kan krijgen voor kleine online projecten, omdat ik enige ervaring heb met het werken met lokale SEO-bureaus en met regionaal gerichte SEO-campagnes van klanten. Ik geloof dat, afgezien van het concept van lokale SEO zelf, de belangrijkste uitdaging hier is om White-Hat-links te bouwen voor bedrijven met een beperkt budget, zelfs op een erg krappe begroting. En ik ben altijd geschokt over het aantal beginnende webmasters en onervaren website-eigenaren, met name op lokaal niveau, blijven gokken op PBN's (Private Blog Networks) of koppelen zelfs leveranciers soms zelfs openlijk aan dat ze HQ en hoge PageRank-backlinks te koop hebben . Je hoeft niet te zeggen dat hun "klanten" gewoon een zeer risicovol en gevaarlijk spel spelen - het kan uiteindelijk leiden tot een zware rangschikking bij Google. Soms kan een dergelijke boete zelfs onomkeerbaar worden, om niet te zeggen nauwelijks verhaalbaar. Dus, laten we eerlijk zijn - je zou moeten weten hoe je gratis backlinks kunt krijgen met alleen White-Hat-methoden voor linkbuilding in SEO. Anders kunt u net zo goed uw website of blog volledig verwijderen uit Google Zoeken, in plaats van enige meetbare vooruitgang te boeken met posities van hogere rangorde. En laten we eindelijk weer ter zake komen - hieronder laat ik je zien hoe je gratis backlinks kunt krijgen met behulp van drie slimme tactieken die speciaal zijn ontworpen voor een klein bedrijf. Natuurlijk is het moeilijk om organische links van hoge kwaliteit te bouwen, vooral als het om een strak (zo niet nul) budget gaat. Maar de taak is nog steeds zeker hanteerbaar als het goed wordt afgehandeld.

Lokale citaten en zakelijke mappen

Waarom zou u eerst en vooral moeten beginnen met lokale citaten en bedrijvengidsen? Alleen maar omdat dit soort backlinks een geweldige kans is om mee te beginnen. Vergeet niet dat de meeste lokale sites en online bedrijfsprojecten helemaal geen of helemaal geen bestaande backlinks bevatten. Bovendien zijn lokale citaten, directory's en bedrijfsvermeldingen de eerste dingen die gedaan moeten worden voor het vaststellen van een fysieke locatie en het aangeven van een werkingsgebied voor elk nieuw bedrijf, met name bedrijven die op lokaal niveau actief zijn. Hier leest u hoe u gratis backlinks kunt krijgen - kies eenvoudig een lokale citaatzoeker, stel een spreadsheet samen met uw bedrijfsomschrijving samen met de rest van de algemene gegevens, sla de standaardinzamelingsprocedures voor elke citatie, lijst of map door - en u bent gedaan.

Tip: van de anderen, raad ik aan Whitespark te proberen om je te helpen de juiste kansen te vinden, rekening houdend met je locatie en de belangrijkste sleutelzin.

Top Influencer of Local Blogger Outreach

Gezien het feit dat gesponsorde berichten te vaak uit het geding zijn (met name in de sectoren zoals financiën, juridische zaken, marketing , enz.), zou de uitwisseling van gastpost geweldig zijn, niet alleen om wat extra kwaliteit backlinks te bemachtigen, maar om je kennis te delen voor een wederzijds voordelige blootstelling aan een breder publiek, en om te beginnen met het opbouwen van je eigen sterke autoriteit en gebruikersvertrouwen in de loop van de tijd. Tot op het punt van gesponsorde blogposts - Ik raad deze zeker Gray-Hat-oplossing niet aan omdat je voor een backlink met een gesponsorde post nog steeds een vrij riskant spel speelt alsof je daadwerkelijk betaalde links koopt.

Tip: als al het andere lijkt te falen, kun je net zo goed proberen om een gast te posten. Ja, het is echt een tijdrovende klus waarvoor je een bepaalde vaardigheid moet hebben bij het schrijven van goede artikelen. Maar gezien een krap budget van de vroege post-opstartperiode, kan het plaatsen van gasten op een aantal relevante bronnen een echt goede oplossing worden om een kickstart-link voor uw kleine bedrijf te krijgen. Zorg ervoor dat u alle voorwaarden en bepalingen van de deal van tevoren hebt geregeld en blijf werken aan een uniek stuk schrijven met echte waarde - en verdien daarvoor verdiende backlinks van hoge kwaliteit.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Viber

+16468937756