Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Welke Amazon-trackingtools kunnen u helpen bij het opstarten van uw e-commercebedrijf?

Voordat u begint met het verkopen van uw personeel op Amazon, moet u enkele basisregels en strategieën kennen om een proactieve deelnemer te worden in dit competitieve e-commercespel.

Amazon is een wereldwijd handelsplatform voor eigenaren van onlinebedrijven om hun klantenbestand te verbreden en hun totale bedrijfsinkomsten te verhogen. Voordat we echter beginnen met uw handelsreis op dit fantastische en nuttige platform, kunnen we enkele vragen over de basisprincipes van dit platform beantwoorden en een aantal geschikte Amazon-trackingtools vinden om uw bedrijf voor te bereiden op succes.

De essentie van verkopen en rangschikken op Amazon

Wanneer een zoeker een zoekopdracht invoegt in het zoekvak van Amazon, verkrijgt hij een lijst met de meest relevante voor zijn vraagproducten. Vervolgens navigeert hij naar een van de productpagina's en klikt hij op de links 'aanbiedingen' onder de productbeschrijving om de meerderheid van de beschikbare voorstellen van dit product te bekijken.

Bovendien biedt Amazon gebruikers de mogelijkheid om te voltooien voor de geconverteerde "Buy Box". Volgens de statistische gegevens gebeurt er meer dan $ 62 miljard aan verkopen via de buy-box. Dat is waarom het essentieel is om te weten hoe het werkt.

Over het algemeen is een koopdoos een winkelkaart die op een productdetailpagina wordt geplaatst waar klanten het aankoopproces kunnen beginnen.

Niet alle producten kunnen in Buy Box verschijnen, omdat Amazon alleen de beste proposities op de markt selecteert om ervoor te zorgen dat een klant het koopt. Om Amazon Buy Box te winnen, moet u uw klanten de meest redelijke prijs op de markt bieden, goede feedback, gratis verzending en kwaliteitsafbeeldingen hebben.

Het is de moeite waard om te zeggen dat het vrij onrealistisch is om te denken dat uw site ooit hoog genoeg gerangschikt zal worden om de aanbevolen verkoper te worden. U moet hard werken, niet alleen met uw Amazon-paginaoptimalisatie, maar ook onder best practices voor e-commerce om nieuwe klanten te winnen. De factoren die van invloed kunnen zijn op de rangorde van uw productpagina en het vermogen om de Buy Box te winnen, zijn:

  • Concurrerende prijzen

Het is een complex begrip dat zowel product- als verzendkosten omvat . Het is een van de belangrijkste factoren die van invloed zijn op uw paginarangschikking en conversie..

  • De beste aanbieding

Om naar de TOP te gaan, moet u Amazon-gebruikers de beste aanbieding op uw marktgebied bieden.

  • De geschiedenis van de Amazon-verkoper heeft op een markt

Online verkopers die een lange en positieve verkoopgeschiedenis bij Amazon hebben, hebben meer mogelijkheden om een van de beste plekken te bemachtigen.

  • Het aantal en de kwaliteit van de klantenrecensies

De positieve online beoordeling is een andere belangrijke rankingfactor voor Amazon. Ze hebben een aanzienlijke impact op de verkoopcijfers en kunnen u helpen om een koopbox te winnen.

Nu, wanneer u een idee hebt van hoe het Amazon-ranglijstsysteem werkt, kunt u beginnen met het ontwikkelen van uw e-commercebedrijf op dit platform. Om dit proces te vereenvoudigen en te automatiseren, moet u echter weten welke traceertools van Amazon perfect kunnen voldoen aan uw zakelijke behoeften.

De beste professionele Amazon tracking-tools

  • Amazon keyword rank tracker

Deze tool is ontworpen om u te helpen bijhouden waar uw producten rangschikken voor verschillende doelgerichte zoekwoorden. Met deze trackingtool bespaart u veel tijd en krijgt u de meest nauwkeurige resultaten. Het geeft je ook een goed inzicht in de vraag of de veranderingen die je hebt aangebracht, je ranglijst verhogen of niet. Bovendien kunt u uw ranglijsten van concurrenten volgen.

  • Semalt Amazon SEO

Deze tool is bedoeld om uw SEO-pagina op de Amazon-pagina te verbeteren door rijverkeer naar uw productpagina te gebruiken. Het helpt om de positie van uw Amazon-pagina in de Google-SERP te verhogen en het verkeer ernaar toe te leiden. Als u bovendien een abonnement op Semalt voor deze tool aanschaft, krijgt u verkoopsuggesties voor zoekwoorden, een effectieve campagne voor het opbouwen van links en een verbetering van cumulatieve rankings.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport