Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Semalt legt uit hoe gegevens van HTML-pagina's worden geëxtraheerd naar een PDF-bestand

In dit artikel gaan we u meenemen door het proces van extraheren van gegevens uit uw HTML-pagina's en leren hoe u de informatie kunt gebruiken om een PDF-bestand te maken. De eerste stap is het bepalen van de programmeertools en taal die u voor de taak gaat gebruiken. In dit geval kunt u het Mojolicious-framework van Perl beter gebruiken.

Dit raamwerk lijkt op Ruby on Rails, hoewel het aanvullende kenmerken heeft die uw verwachtingen kunnen overtreffen. We gebruiken dit framework niet om een nieuwe website te maken, maar extraheren informatie van een reeds bestaande pagina. Mojolicious heeft uitstekende functies voor het ophalen en verwerken van HTML-pagina's. Het duurt ongeveer 30 seconden om deze toepassing op uw computer te installeren.

Methodologie

Fase één: het is belangrijk om de methodologie te begrijpen die u nodig hebt om applicaties te schrijven. In de eerste fase wordt van u verwacht dat u een klein ad-hoc-script schrijft nadat u een algemeen idee hebt gekregen van wat u wilt doen en een duidelijk begrip hebt van uw uiteindelijke doel. Merk op dat deze lineaire code eenvoudig moet zijn zonder procedures of subroutines.

Tweede fase: nu hebt u een duidelijk begrip van de richting die u moet volgen en de bibliotheken die moeten worden gebruikt. Het is de tijd om te "verdelen en heersen"! Als je codes hebt verzameld die logisch dezelfde dingen doen, onderverdeel ze dan in subroutines. Het voordeel van subroutine-codering is dat u verschillende wijzigingen kunt aanbrengen zonder andere codes te beïnvloeden. Het zorgt ook voor een betere leesbaarheid.

Fase drie: in deze fase kunt u uw codes indelen. U kunt codestukken gemakkelijk manipuleren nadat u de relevante ervaring hebt opgedaan. Nu kunt u overstappen van procedurele codering naar objectgericht, vooral als u een objectgerichte taal gebruikt. Iedereen die een functioneel type taal gebruikt, kan toepassingen scheiden in pakketten en / of 'interfaces'. Waarom moet je deze aanpak gebruiken bij het programmeren? Dit komt omdat je wat "ademruimte" nodig hebt, vooral als je een geavanceerde applicatie aan het schrijven bent.

Het algoritme

Na de theorie is het tijd om over te stappen naar het huidige programma. Dit zijn de stappen die u moet ondernemen bij het implementeren van de webscrubber:

  • Maak een URL-lijst van de artikelen die u wilt verzamelen;
  • Loop over je lijst en haal deze URL's na elkaar op;
  • Extraheer uw inhoud van het HTML-element;
  • Sla uw resultaten op in het HTML-bestand;
  • Compileer een pdf-bestand uit uw bestanden zodra u ze allemaal klaar hebt;

Alles is zo eenvoudig als ABC! Download gewoon het webscrubber-programma en u bent klaar voor de taak.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport