Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Website Scraping Tools om alle links van een pagina te extraheren - advies van Semalt

Het extraheren van links van de webpagina's was altijd moeilijk. Je zou de gewenste links een voor een moeten kopiëren, en het is nogal eentonig en vermoeiend. Er zijn echter enkele web-gebaseerde programma's om alle links van uw gewenste websites en blogs zonder enig probleem uit te pakken. Het beste deel is dat deze programma's kunnen worden geïntegreerd met uw IE-, Firefox-, Chrome- en Safari-browsers.

1. IWebTool Link Extractor:

IWebTool Link Extractor is een populaire webgebaseerde software en een Firefox-extensie. Het zal u helpen uw gegevens rechtstreeks op uw machine te downloaden. Eenmaal geïnstalleerd en geactiveerd, maakt dit programma het afschrapen eenvoudiger en sneller. Het extraheren van gegevens uit nieuwsbronnen, reisportalen en beurssites was nog nooit zo eenvoudig. Met deze software kunt u tal van taken uitvoeren zonder enig probleem. Het staat slechts vijf verzoeken per uur toe en het is bekend dat de tool soepel werkt. Enkele van de opvallende opties zijn de titel- en anchor-tekstknop en de Google Page Rank-optie.

2. Link Extractor:

Het is een andere webgebaseerde tool die alle links van uw gewenste webpagina's extraheert. Link Extractor is een geweldig alternatief voor Web Scraper en Outwit die alleen beschikbaar zijn voor Google Chrome-gebruikers. Dit programma kan daarentegen mooi werken in alle webbrowsers en tegelijkertijd meerdere pagina's schrapen..Het is vooral bekend om zijn eigenschappen en capaciteiten voor dynamische gegevensextractie en verwerkt pagina's met zijn Ajax- en Javascript-codes. Het toont de geëxtraheerde gegevens in de vorm van handige tabellen en lijsten.

3. FireLink-rapport:

Het is niet alleen een add-on voor Firefox, maar ook een uitstekend webprogramma. Het extraheert links en schraapt uw gegevens zonder problemen van nieuwssites, RSS-feeds, blogs en sociale-mediaprofielen. Het biedt opties om de gegevens te filteren op basis van de eigenschappen en uw vereisten. FireLink-rapport werkt door de koppelingen te scannen en de datasets bij te werken.

4. SEM Link Extractor:

SEM Link Extractor staat ook bekend om zijn koppelingsextractie en webschrapingseigenschappen. Het is een van de gemakkelijkste en beste programma's om alle links van een webpagina te extraheren. Het visuele dashboard maakt uw uitpakproces eenvoudiger en gemakkelijker. Of u nu de gegevens wilt schrapen van eenvoudige koppelingen of de ingewikkelde projecten voor het ophalen van gegevens wilt uitvoeren, dit programma zal alles zonder problemen voor u doen.

5. SEOquake Link Extractor:

SEOquake Link Extractor is een andere webgebaseerde toepassing. Het hoeft niet te worden gedownload en u kunt er online van profiteren. Het helpt u alle links van een specifieke webpagina te extraheren en de real-time gegevens te crawlen en op te halen. Dit toont de rijkdom aan links in de vorm van Google-webpagina's en bladwijzers.

6. OutWit Hub Link Extractor:

Hier is nog een geweldige en uitstekende webgebaseerde linksextractor. Deze gratis webscraping-software ondersteunt zowel gecompliceerde als eenvoudige gegevens van de websites die javascript, cookies, omleidingen en AJAX gebruiken. Het is uitgerust met de machinale leertechnologie, kan gegevens van het ene formaat naar het andere lezen en transformeren. U kunt maximaal vijf crawlprojecten uitvoeren met behulp van deze link-extractor. Het sorteert zowel interne als externe links en biedt veel filteropties.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport