Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Wat zijn de standaard prijsmodellen voor SEO-services?

De meeste SEO-consultants hebben dezelfde moeite om hun optimalisatiediensten eerlijk te waarderen. Dit probleem is vooral acuut voor degenen die beginnen. Ze moeten nieuwe klanten aantrekken en hun vertrouwen winnen. Tegelijkertijd moet u echter een evenwicht vinden tussen uw wensen en verwachtingen van de klant. In de meeste gevallen willen klanten niet werken met de onzekerheid van een uurtarief. Bovendien kunnen sommige klanten bezwaar maken tegen projectkosten.

Om uw prijzen maximaal eerlijk te maken, moet u uw klanten verschillende prijsaanbiedingen en modellen aanbieden. In dit korte bericht vindt u de meest voorkomende prijsmodellen in de sfeer van zoekmachineoptimalisatie. Laten we daarom enkele van deze modellen eens nader bekijken.

De gemeenschappelijke SEO-prijsmodellen

  •  Vaste vergoeding 

Volgens een vast fee pricing model stel je een vaste prijs in voor specifiek werk. Dit tarief wordt aangepast en kan niet worden gewijzigd vanwege een aantal aanvullende services of individuele factoren. Dit prijsmodel is eenvoudig te vermarkten. Het kan handig zijn voor het budgetteren van klanten en voor degenen die hun pad op een digitale markt beginnen.

Ik adviseer niet om dit prijsmodel te gebruiken omdat het geen rekening houdt met verschillende variabelen zoals tijd, de complexiteit van het project, vereiste inspanningen bij de bezorging enzovoorts. Het in rekening brengen van uw optimalisatiediensten met behulp van het vaste tariefmodel kan u uw bedrijf kosten.

  •  Betaal voor prestaties 

Een ander bekend model voor prijsdiensten is de beloning per prestatie. Dit model is populair bij bedrijven omdat ze alleen betalen voor de geleverde resultaten. In SEO omvatten deze resultaten meestal het onderzoeken van ranglijsten voor een term, specifieke verkeersniveaus, enzovoort. Bovendien gebruiken sommige optimalisatiebureaus winsten en verkopen als prestatiemeter.

Dit prijsmodel kan riskant zijn voor uw bedrijf, tenzij u gemakkelijk bereikbare resultaten kunt leveren. Bovendien kan pay per performance pricing-model winst opleveren voor die SEO-specialisten die weten wat ze doen. Dus, als u niet zeker bent van de resultaten, heeft het geen zin hen voor mensen te garanderen.

  •  Prijsadvies per uur 

Het is het meest gebruikte SEO-dienstenprijsmodel dat niet alleen wordt gebruikt door individuele SEO-consultants, maar ook door grote optimalisatiebureaus. Volgens dit prijsmodel stelt u een stabiele prijs in voor elk uur dat u aan het project van een klant werkt. Dit betaalmodel biedt het beste rendement op uw tijdsinvestering.

Het werken aan een uurplan kan ingewikkelder zijn dan alleen het berekenen van uw uurtarief. In de regel accepteren klanten geen uurlijks advies met een inductie wat de uiteindelijke prijs zou kunnen zijn. Daarom moet je voordat je begint te worden betaald, alle taken in het project uitvoeren, de geschatte tijd die nodig is om een taak uit te voeren en een goedkeuringsprocedure definiëren.

In sommige gevallen vragen klanten naar het maximale aantal uren dat vereist is om een bepaald project te voltooien. Daarom moet u dit bedrag van tevoren inschatten.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport