Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Wat is de gemiddelde prijs voor SEO en SEM-services?

In onze dagen is er een grote verscheidenheid aan optimalisatiediensten die aan de behoeften van alle online bedrijven kunnen voldoen. Soms vinden webmasters het nauwgezet om een geschikte SEO of SEM-tool te selecteren. Daarom hebben we besloten dit artikel te maken om online marketeers te helpen bij het maken van hun keuze.

Voordat we doorgaan met SEO en SEM-prijzen, wil ik u het verschil laten zien tussen zoekmachine-optimalisatie en zoekmachine marketing.

Zowel SEO als SEM dienen om de zichtbaarheid van websites in zoekmachines te vergroten. Zoekmachineoptimalisatie gaat over het optimaliseren van een website om een betere positie te krijgen op de pagina met zoekresultaten voor een bepaald zoekwoord of een reeks zoekwoorden. Zoekmachine marketing gaat verder dan SEO en omvat andere optimalisatiemethoden waarmee u meer bezoekers van zoekmachines zoals PPC-reclame kunt krijgen.

Met behulp van zoekmachineoptimalisatie optimaliseren marketeers hun webbronnen om organisch en gericht verkeer van zoekmachines te krijgen. SEO maakt klanten dichter bij de inventaris, services of informatie die op uw webbron wordt geplaatst. Het is een organische methode voor het verbeteren van rankings die dergelijke optimalisatieaspecten omvat, zoals trefwoordonderzoek, inhoudschrijven, interne en externe linkbuilding, optimalisatie van metatags, websiteontwerp en HTML-codeoptimalisatie, en vele andere. Al deze optimalisatiestrategieën helpen om een website goed te laten indexeren door crawlers van zoekmachines. Het doel van zoekmachine optimalisatie is echter om uw site niet alleen zoekmachine vriendelijk maar ook gebruikersvriendelijk te maken.

Zoekmachinemarketing is slechts een deelverzameling van de algemene internetmarketingstrategie. Het werkt in complex met sociale media marketing, mobiele marketing en SEO.

Zoekmachinemarketing is het marketingproces met als doel meer zichtbaarheid te krijgen in zoekmachines door meer vrij verkeer of betaald verkeer te ontvangen (pay-per-click-advertenties). Met behulp van betaalde zoekadvertenties koopt u eenvoudig advertentieruimte in de zoekresultaten van de zoekmachine. Met andere woorden, u betaalt om te verschijnen voor uw zoekopdrachten. Marketeers die hun bedrijf op Google leiden, gebruiken AdWords voor het doel om hun merk bekend te maken bij gebruikers. Volgens dit rapport betaalt u alleen voor de klikken op uw advertenties. Andere zoekmachines zoals Yahoo of Bing gebruiken vergelijkbare advertentiesystemen.

Het belangrijkste voordeel van SEM is dat u alleen gericht verkeer naar uw site trekt. Bovendien veranderen de gebruikers die op advertenties klikken in de meeste gevallen in klanten. De relevantie van de weergegeven webbronnen en advertenties maakt SEM-verkeer waardevoller dan andere bronnen.

SEO en SEM-prijzen

SEM-prijsmodellen

  •  Uitgavenpercentage 

Dit prijsmodel is vrij gebruikelijk bij aanbieders van optimalisatiediensten. Het is geschikt voor grote consumentengerichte bedrijven die klaar zijn om te investeren in hun merkbekendheid. Dit prijsmodel kan echter ook een andere kant hebben wanneer een bedrijf miljoenen dollars uitgeeft aan betaald zoeken, terwijl het opladen van maximaal 7% van de uitgaven een aanzienlijk bedrag aan inkomsten kan kosten.

Prijsmodel voor bestedingspercentages zorgt voor een hoog rendement op investering. Daarom wordt verwacht dat het omzetniveau gemakkelijk de uren kan dekken die nodig zijn om een advertentiecampagne te beheren.

  •  Flat fee-model 

Het is een typisch SEM-prijsmodel dat ervoor zorgt dat het uur dat u nodig hebt om uw marketingcampagne goed te beheren, wordt gedekt. De essentie van het flat fee-model is dat u precies moet weten hoeveel tijd u nodig hebt om uw account te lanceren. Het totaal aantal uren kan dan worden vermenigvuldigd met uw uurtarief, wat overeenkomt met uw honorarium.

  •  Pay as you go 

Dit betaalmodel wordt gebruikt door marketingbureaus die de voorkeur geven aan transparantie bij hun klanten. Het helpt klanten kosten te betalen indien nodig. "Pay as you go" model is gebruikelijk bij kleine marketingbureaus en freelancers. Het werkt het beste met de vertrouwende klanten die willen betalen voor het werk dat u factureert.

  •  Uitgavenpercentage plus aanvullende vergoeding 

Dit betalingsmodel is vergelijkbaar met "bestedingspercentage". Het wordt geïmplementeerd voor de kleinere gebudgetteerde klanten. Marketeers hebben gewoon een minimumbedrag ingesteld om een gegarandeerde maandelijkse omzet te krijgen. Dit prijsmodel moet worden gebruikt wanneer u werkt met klanten met een fluctuatiebudget.

  •  Betaal voor prestaties 

Het is het eerlijkste prijsmodel wanneer een klant alleen betaalt voor een zichtbaar positief resultaat. In dit geval riskeert een bureau zijn winst te verliezen terwijl een klant helemaal geen risico's loopt. Eventuele kosten in verband met het werk worden betaald op basis van prestaties. In dit geval kunnen bureaus werken volgens een model voor het delen van inkomsten.

SEO-prijsmodellen

  •  Maandelijkse provisie 

Volgens dit prijsmodel moet een klant elke maand een vast bedrag betalen.Voor dit geld krijgt hij een afgesproken reeks diensten.Dit betaalmodel biedt het hoogste rendement op investering.De kosten van maandelijkse retainerdiensten beginnen bij $ 750 en kan oplopen tot $ 5.000 per maand, afhankelijk van het aantal geleverde services en de mate van optimalisatieteam. Aan de onderkant van dit spectrum bevinden zich kleine optimalisatiebureaus die een beperkt aantal optimalisatieservices bieden.


  •  Contractdiensten 

Contractoptimalisatiediensten hebben een vaste prijs, daarom zijn ze populair bij optimalisatiebureaus.Voordat een maandelijkse retainerdienst wordt gekocht, kiezen klanten contractdiensten die ze willen klaar zijn. Een goed voorbeeld van contractdiensten is

uitgebreide website au dit en een zoekwoordonderzoekcampagne.

Typische contractdiensten omvatten zaken als SEO-copywriting ($ 0,15 - $ 0,50/woord), site-inhoudsaudit ($ 500 - $ 7.500), linkprofielaudit ($ 500 - $ 7.500) en locatie-instellingen voor sociale media ($ 500 - $ 3000).

  •  Prijsstelling op projectbasis 

Dit prijsmodel is vergelijkbaar met contractdiensten. De enige uitzondering hierop is dat wanneer u projectgebaseerde prijsbepaling selecteert, u betaalt voor aangepaste projecten die expliciet voor een klant zijn gemaakt. De prijs van dergelijke services is afhankelijk van de complexiteit van het project. De meest voorkomende projecten kosten echter van $ 1.000 tot $ 5.000.

  •  Uurlijks advies 

Volgens dit prijsmodel betaalt u een standaard vergoeding voor de uurlijkse adviesdiensten. Het tarief voor consultingservices begint met $ 100 per uur. Als u samenwerkt met een bekend aangepast optimalisatiebedrijf, betaalt u maximaal $ 300 per uur.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport