Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Kun je me helpen een zinvolle bedrijfsnaam te creëren bij het zoeken naar producten op Amazon door het merk van de verkoper?

Wat mij betreft, dat is een vrij goede vraag. Waarom? Vooral omdat hard werken om een echt zinvolle naam te creëren voor een betrouwbare winkelier, altijd zijn vruchten zal afwerpen. Ik bedoel dat je met een goede naam een formidabel concurrentievoordeel kunt hebben ten opzichte van je meest verkochte tegenstanders. Bovendien kun je nog meer profiteren van de groei van e-commercebedrijven, terwijl je een meetbaar hogere kans krijgt om prominent te worden weergegeven in een gerichte productzoekopdracht op Amazon by seller brand.Toch gezegd, hieronder ga ik je helpen een sterke naam van het bedrijf dat uw huidige verkoopprestaties in zeker hogere mate kan verbeteren. Welnu, laten we alles te weten komen over betekenisvolle merknamen, zien hoe uw goede naam het hoofddoel van uw e-commerce bedrijf kan dienen en snel verschillende aanbevolen manieren doorlopen om uw merknaam op Amazon in te stellen, of waarschijnlijk elders op internet.

Waarom uw merknaam zo belangrijk is

Simpel gezegd, een merknaam is precies wat u als verkoper kan identificeren. En vooral bekend om het vermogen om uw bedrijf effectief van elkaar te onderscheiden, kan een goed ontwikkelde merknaam uw ultieme concurrentievoordeel worden dat nodig is om uit de andere leveranciers te blijven die een vergelijkbaar product of een relevante artikelcategorie op Amazon gebruiken. Dat gezegd hebbende, laten we snel de rest van de grote voordelen schetsen die komen met een sterke merknaam van het bedrijf (afgezien van potentieel hoger gerangschikt in een goed gerichte zoekopdracht op Amazon door het merk van de verkoper). Dus, hier is wat redelijkerwijs te verwachten is:

Een goede merknaam van uw bedrijf resoneert met de klanten en verbetert automatisch het publieke bewustzijn van uw product, waardoor u zich op uw beurt kunt richten tot een veel breder publiek van potentiële kopers.

Met een geweldige naam kunt u een extra impuls geven aan uw huidige conversies - simpelweg omdat een sterke merknaam en bedrijfsidentiteit te vaak doorslaggevend worden, vooral als het gaat om het beïnvloeden van de live shoppers en hen naar de finale te drijven aankoop met u, in plaats van uw marktconcurrenten - en soms zelfs zonder rekening te houden met de werkelijke prijs van hun deals (uiteraard, als ze nog steeds volledig in staat zijn de koper te winnen met de laagste aangeboden marktprijs voor een bepaald moment).

Klanttevredenheid en, nog belangrijker, klantenbehoud is precies waar uw bedrijfsnaam op kan slaan. Simpel gezegd, gelet op het feit dat het leeuwendeel van de live shoppers steeds van een bepaald merk blijft kopen - steeds opnieuw - kan een goede merknaam uw gemiddelde RPC (Revenue per Customer) bepalen, een zeer belangrijke rangordestatistieken voor Amazon inderdaad.

Wat maakt een goede merknaam

Wel, soms wordt een merknaam opnieuw bevestigd door bloeiende bedrijfseigenaars als hun ultieme successtrategie - en elke online leverancier moet in de eerste plaats investeren in de naam van het bedrijf. Dit eenvoudige idee lijkt van nog groter belang te zijn, met name die e-commerce verkopers die er helemaal nieuw bij zijn. Met andere woorden, een goede merknaam is bedoeld om een solide basis te leggen voor het hele bedrijf, in lijn met het bieden van een langetermijnkans die u in staat stelt om exponentieel te groeien in de loop van de tijd. Dat gezegd hebbende, hieronder zal ik eindelijk de belangrijkste benaderingen beschrijven voor het creëren van een must-winning merknaam die af en toe je weg naar de top van gerichte productzoekopdracht op Amazon door de verkoper kan banen. Overweeg de volgende informatie voordat u daarmee akkoord gaat, zoals langetermijnplanning, de ontwikkeling van uzelf en de naam van uw bedrijf in een zinvol geheel, waarbij uw individualiteit en uniekheid behouden blijven, evenals een kleine investering in een logo (optioneel), en het genereren van meer nieuwsgierigheid onder uw potentiële publiek van nog onontwikkelde kopers. Dus, met de belangrijkste benaderingen voor het creëren van een goede merknaam, hieronder laten we eindelijk een gedetailleerder overzicht hebben voor elk van hen.

Lange-termijnplanning

Het lijkt misschien een beetje, maar u moet altijd op tijd denken en een bedrijfsplanning voor de lange termijn aanvragen. Bijvoorbeeld, aangezien u nu slechts een enkel item verkoopt dat u tot nu toe op Amazon heeft genoteerd. Maar het betekent helemaal niet dat u hiertoe beperkt moet zijn. U kunt uw beschikbaarheid altijd diversifiëren door iets nieuws toe te voegen dat onder uw bestaande productlijn onder een bepaalde merknaam valt. Op die manier raad ik aan om je meer te richten op je toekomstige merknaam, vooral op de relevantie ervan voor het item zelf (of een verwante productcategorie), evenals de sterkere details binnen je branche of marktniche. Het enige wat je nodig hebt, is om je langdurige vooruitgang - voor alles anders - te zetten en je bent klaar!

Word Meaningful

Het spreekt voor zich dat elk meer of minder succesvol merk zinvol moet zijn voor de items (of producten) die eronder worden aangeboden. Daarom wordt u aangeraden om te voorkomen dat u een merknaam maakt die niets van doen heeft - alleen al om te voorkomen dat de juiste openbare focus wordt weggeschoven, moet u daarom bedenken dat uw bedrijfsnaam een machtig wapen is. Een verkeerd type branding kan uw bedrijf eenvoudig verwoesten op langere termijn, waardoor uw werkelijke groei in de loop van de tijd wordt belemmerd, in plaats van u naar de top van de zoekopdracht op Amazon te leiden op basis van de merknaam van de verkoper.

Investeren in Logo/Tagline (optioneel)

Het is niet nodig om te zeggen dat investeren in een logo of een slogan een puur optionele manier van ontwikkelen is, die alleen realiseerbaar is wanneer u het met uw bedrijf kunt betalen. Mocht het zo gebeuren - goed voor jou. Maar dat hoeft niet per se te betekenen dat investeren in een logo je beste praktijk zou worden - simpelweg omdat het bijna onmogelijk is om precies te voorspellen op welke manier en in feite hoe ingrijpend het van invloed zal zijn op je individuele loopbaanontwikkeling, vooral in de loop van de tijd.

Wees uniek en toch eenvoudig. Nieuwsgierigheid genereren - Geen copycatting toegestaan

Alles is hier bijna vanzelfsprekend, maar laten we het schetsen, ten minste voor de volledigheid. Zorg er in de eerste plaats voor dat je het niet te complex of overdreven beschrijvend maakt - alles wat je op dat moment nodig hebt, is uniek en toch eenvoudig zijn. Zorg vervolgens voor de uitspraak en memorabiliteit van uw merk - probeer alles daarginds even eenvoudig en niet te geavanceerd te houden. Om nieuwsgierigheid te genereren, kunt u net zo goed proberen een aantal alternatieve benaderingen van het gedrag van klanten - er zijn veel gerelateerde gegevens beschikbaar in open toegang. Immers, nooit dupliceren - simpelweg omdat handelen als een copycat staat voor merkinbreuk, volledig illegale en verwarrende actie, moet ik toegeven.

Post a comment

Post Your Comment
© 2013 - 2020, Semalt.com. All rights reserved

Skype

TimchenkoAndrew

WhatsApp

+16468937756

Telegram

Semaltsupport