Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Giriş yapın veya kayıt olun
Q&A
Question Center →

Expert van Semalt: de meest geweldige website-scraper voor het verkrijgen van gegevens van internet

Als je een scrapper.com-zoekopdracht in je browser wilt typen, waarschijnlijk bent u op zoek naar een geschikte webschraper om de gegevens uit het net te extraheren. Er zijn echter efficiëntere manieren om inhoud te krijgen die u nodig hebt en we zullen u ze allemaal presenteren.

Sinds het internet is gegroeid met betrekking tot de omvang en kwaliteit van de gegevens, zijn de data scientists en codeerders op zoek gegaan naar nieuwe scrapingdiensten op de website. Je kunt handmatig gegevens van internet schrapen (dat is alleen mogelijk als je Python, PHP, JavaScript, C ++, Ruby en andere programmeertalen hebt geleerd), of je kunt een website-krabber gebruiken om je taken uit te voeren.

De tweede optie is beter dan de eerste omdat een schraper de onbewerkte gegevens in een gestructureerde en georganiseerde vorm kan transformeren en geen coderegel vereist.

 1. ParseHub 

Met ParseHub kunt u eenvoudig meer dan 1.000 URL's tegelijk schrapen. Deze tool is geschikt voor zowel programmeurs als niet-programmeurs en haalt gegevens uit meertalige sites. Het gebruikt specifieke API's om met een paar klikken honderden tot duizenden zoekwoorden te vinden. Met deze scraper kun je alle video's zoeken die beschikbaar zijn op YouTube en ze in één keer targeten.

 2. CloudScrape (ook bekend als Dexi.io) 

CloudScrape is een van de beste en bekendste webschrapingtools. Het navigeert door verschillende webpagina's, verzamelt gegevens, schrapt het en downloadt gemakkelijk naar uw harde schijf. Het is een browser-gebaseerde webapplicatie die voor u tal van scraptaken kan uitvoeren.

U kunt de uitgepakte gegevens direct opslaan op Google Drive en Box.net. Als alternatief kunt u het exporteren naar CSV en JSON-indelingen. Dexi.io is vooral bekend om zijn anonieme eigenschappen voor gegevensextractie en biedt verschillende proxyservers om aan uw vereisten te voldoen. U kunt maximaal 200 URL's direct schrapen met deze tool.

 3. Scraper 

Het is een Chrome-extensie met onbeperkte eigenschappen voor het extraheren van gegevens. Met Scraper kunt u eenvoudig informatie extraheren van een dynamische website, online onderzoek uitvoeren en de gegevens exporteren naar Google-spreadsheets. Dit programma is geschikt voor freelancers, app-ontwikkelaars, programmeurs en niet-programmeurs. Scraper is een freeware die goed werkt in uw webbrowser en kleine XPaths genereert. Het definieert uw webinhoud op een betere manier en helpt uw webpagina's te crawlen. U hoeft de rommelige configuratie niet aan te pakken en de eigenschappen en functies van deze tool zijn vergelijkbaar met die van ParseHub.

 4. Scrapinghub 

Scrapinghub is een van de beste scraping-tools op het net en helpt bij het ophalen van waardevolle gegevens door een specifieke proxy-rotator te gebruiken om zijn taken uit te voeren. Scrapinghub is vooral bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface en gebruikt bots om verschillende webpagina's te doorzoeken. Het biedt complete spambescherming voor zijn gebruikers en haalt gegevens uit de hele website met slechts een paar klikken.

 5. VisualScraper 

VisualScraper is net als ParseHub en Scrapinghub een krachtige, betrouwbare en authentieke webschraper. Met deze tool kunt u gegevens uit meer dan 2000 URL's tegelijk extraheren. De software helpt informatie van verschillende blogs en sites te schrappen en haalt het resultaat in realtime op. U kunt VisualScraper ook gebruiken om informatie uit PDF-documenten, JPG en PNG-bestanden en HTML-documenten te extraheren. Nadat de gegevens zijn gescrapt, kunt u deze exporteren naar indelingen zoals SQL, JSON, CSV en XML. VisualScraper is compatibel met verschillende webbrowsers en besturingssystemen en is primair beschikbaar voor de Windows en Linux-gebruikers.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport