Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login o registrazione
Q&A
Question Center →

Semalt: Bedava Bir Web Sitesinden Tüm Bağlantıları Nasıl Alınır?

Bazen, bir web sitesindeki tüm bağlantıları veya URL'leri çıkarmak isteyebilirsiniz . Bunun en yaygın nedeni, arama motorlarının özellikle Google'ın web sayfalarınızı veya içeriğinizi kolayca dizine eklemelerine yardımcı olmaktır. Süreç, görünür başlıkları, meta etiketleri ve meta açıklamalarını analiz etmeye ve bozuk bağlantılardan kurtulmaya yardımcı olduğu için yararlıdır. Web yöneticileri ve blog yazarları, bir web sitesindeki tüm bağlantıları sıradan yöntemlerle çıkarmanın zor olduğunu bilirler. Bununla birlikte, aşağıdaki araçlar, çalışmalarınızı bir ölçüde rahatlatabilir.

1. Kurbağalama Kurbağası:

Screaming Frog SEO Spider, bir sitenin URL'lerini almamıza ve anahtar yerinde öğeler bulmamıza olanak tanıyan kapsamlı bir web tarayıcısı ve bağlantı çıkarıcısıdır. yerinde SEO analiz. Bu aracı anında indirebilir ve etkinleştirebilir veya olağanüstü özellikleri açan premium sürümünü satın alabilirsiniz. Bu araç, sonuçları gerçek zamanlı olarak analiz etmenize olanak tanır ve meta açıklamalarına ve başlıklarına dayalı URL'leri ayıklar. Ayrıca bu gelişmiş araç ile İmaj XML Site Haritası ve XML Site Haritası oluşturabilirsiniz.

2. Link Çıkarıcı:

Mümkün kılmak için Link Extractor sayesinde, geçerli web sitesi bağlantısını girin ve ihtiyaçlarınıza göre tüm URL'leri alın İnternetteki en iyi ve en kullanışlı bağlantı kazıma servislerinden biridir. Sonuçlar bir bağlantı şeklinde görüntülenir ve Link Extractor'ın tüm kırık linkleri otomatik olarak tamir edebileceğinden hiç kırılmış URL almazsınız. Web kazıma yapmak için, istediğiniz URL'yi forma kopyalayıp yapıştırmanız yeterlidir ve tekrarlayın. Prosedür Bu hizmetin en belirgin özelliklerinden biri, bir web sayfasından tüm dahili ve harici bağlantıları almak için kullanılabilir olmasıdır.Sitenizdeki veya HTML kodundaki bağlantı metni ve bağlantı satırı da nihai sonuçlarda gösterilir.

3. URL Extractor Aracı:

URL Extractor Aracı esas olarak geçici ve sürekli yönlendirmeyi bulmak, yönlendirme döngülerini ve zincirlerini belirlemek ve site geçişinde denetlenecek URL'lerin listesini yüklemek için kullanılır Bu araç, bir siteden birden fazla URL'yi sıyırmamıza izin verir ve uygun olur. webmasterlar için ücretsiz. Lynx adında ünlü ve basit bir komut satırı seçeneği ile oluşturulmuştur ve web sayfalarını bir komut satırından test etmek ve gidermek için kullanılabilir. Tamamen ücretsizdir ve tüm web tarayıcılarında çalışır. Araç, Chrome, Opera, Firefox ve Internet Explorer ile test edilmiştir.

4. Link Klipper:

Bazı web siteleri belirli bir web sayfasına erişimi engeller ve bağlantılarını veya URL'lerini sıradan bir araçla almanız mümkün olmayabilir . Bununla birlikte, Link Klipper işinizi kolaylaştırır ve daha iyi kullanıcı deneyimi sağlar. Bu araç, bir web sayfasını kolayca getirmenize yardımcı olur ve kısa sürede iyi ayıklanmış bağlantılar elde etmenizi sağlar. Bir web sitesindeki tüm bağlantıları kopyalayıp tek tek saklamanıza gerek yok çünkü bu Chrome uzantısı, tüm URL'leri çıkarıp birkaç tıklamayla bir dosyaya ihraç etmenize yardımcı oluyor. SEO endüstrisinde çalışan insanlar için, Link Klipper internet üzerinde mükemmel ve ideal bir hizmettir. Hedef URL'leri sabit disklerine kolayca indirebilirler.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport