Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login o registrazione
Q&A
Question Center →

Süper Web Kazıma Aracı - Semalt Tavsiyesi

WebSite Auditor, arama motoru örümcekleri ve botları gibi, iç ve dış kaynakları bulmak veya denetlemek için tüm site: HTML, JavaScript, CSS, Flash, videolar, PDF dosyaları ve görüntüler. Bu araç, web sayfalarınızı taramanıza veya dizine eklemenize izin verir ve Bing, Yahoo ve Google arama sonuçlarında konumunu daha iyi hale getirmeye yardımcı olur. WebSitesi Denetçi, robots.txt talimatlarını bir web tarayıcısı gibi izler ve web içeriğinizin kalitesini kontrol etmenizi ve analiz etmenizi kolaylaştırır.

WebSite Denetçisinin faydaları:

1. Hızlı sonuçlar sağlar:

WebSite Denetçisi, diğer sıradan SEO araçlarının aksine hızlı ve doğru sonuçlar sağlar. Yinelenen içerik, bozuk iç bağlantılar ve resimler, iç bağlantı sorunları, ağır sayfalar veya komut dosyaları, yönlendirme zincirleri, zayıf mobil kullanılabilirlik, W3C doğrulama hataları gibi sıralamanızı, kullanıcı deneyiminizi ve arama motoru dizinlemenizi etkileyen sitenizin sorunlarını kolayca gösterebilir ve ince içerik. Sadece bu değil, aynı zamanda WebSitesi Denetçisi tüm bu büyük ve küçük hataları düzeltmeye yardımcı olur ve sitenizin arama motoru sıralamalarını iyileştirir. Şaşırtıcı bir şekilde, WebSitesi Denetçisi doğru ve güvenilir sonuçları hızlı bir hızda sunar ve internetteki benzeri diğer servislerden çok daha iyi sonuçlar verir.

2. Site haritaları ve robotlar oluşturun..Bu araç ile txt:

WebSite Denetçi ile robots.txt dosyalarını ve XML site haritalarını yalnızca birkaç tıklama ile kolaylıkla oluşturabilirsiniz. Artı, dosyaların zorlu sözdizimini de rahatsız etmenize gerek yok çünkü tüm bu sorunlar otomatik olarak çözüldü, mümkün olabilmesi için WebSitesi Denetçisi sayesinde. Robot talimatlarına ve site haritasına sahip misin? WebSitesi Denetçisi ile dosyaları kolayca inceleyebilir veya düzenleyebilir ve değişiklikleri etkileşimli bir FTP hesabı aracılığıyla siteye yükleyebilirsiniz.

3. Büyük sayfa SEO denetimi:

WebSitesi Denetçisinin en şaşırtıcı ve en belirgin özelliklerinden biri, arama motoru sıralamalarını temel alarak web sayfalarınızı ve anahtar kelimelerinizi optimize etmenize yardımcı olmasıdır. rakibinizin siteleri ve kendi web sayfalarınız. Üstelik, bu aracı herhangi bir web sayfasının ve anahtar kelimenin optimizasyon oranını ölçmek, anahtar kelimeye ve sayfaya özel optimizasyon ipuçlarını elde etmek veya rakiplerin stratejilerini tersine çevirip, onu arama motoru sonuçlarında yüksek sıralamaya yönlendiren şeyin ne olduğunu tam olarak bilmek için kullanabilirsiniz. Tüm bunlar WebSitesi Denetçisi ile yapılabilir ve bu araç hem web yöneticileri hem de SEO uzmanları için harika.

4. Sadece bir içerik analizcısından daha fazlası:

WebSitesi Denetçisinin web içeriğinizi analiz etmekten fazlasını yaptığı daha iyi şeyler söylemek güvenlidir. Sayfaları kullanıcı dostu bir şekilde optimize etmenizi sağlar ve en iyi kapsamlı arayüzü ile bilinir. Ayrıca, başlıkları, meta açıklamalarını, etiketlerini oluşturabilir veya düzenleyebilir veya Google snippet'ini bu hizmetle önizleyebilirsiniz. Şaşırtıcı bir şekilde, tüm bu görevler kaliteden ödün vermeden yalnızca birkaç tıklama ile gerçekleştirilir.

5. Özel ve otomatik raporlar alın:

Son olarak WebSitesi Denetçisi raporları beyaz etiketli ve özelleştirilebilir. Bu raporları arkadaşlarınız veya müşterilerinizle rahatça paylaşabilir veya bulut veya sosyal medyaya yükleyebilirsiniz. Ayrıca, zamanlanmış görevleri ayarlayarak raporları otomatikleştirebilirsiniz; WebSitesi Denetçisi, otomatik pilot ile ilgili raporu derhal oluşturacak ve arzusunuza göre müşterinize sunacaktır.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport