Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login o registrazione
Q&A
Question Center →

Wat zijn de praktische manieren om de ranglijsten van Amazon-recensenten te verbeteren?

Verre van alle Amazon-verkopers besteden aanzienlijke aandacht aan klantrecensies. Ze weten niet wat de reclasseringsrangschikking van Amazon is en hoe dit werkt. Het is een belangrijke omissie die u omzet en nieuwe klanten kan kosten. In dit artikel ga ik u de informatie geven over hoe de beoordeling van Amazon werkt en wat u moet doen om uw productrang te verbeteren.

Wat is de reclasseringsranglijst van Amazon en hoe kunt u bepalen welke rang u heeft?

Amazon Review Rank is de ranglijst van beoordelaars in vergelijking met andere reviewers in uw niche. Deze rang is gebaseerd op hoe nuttig productbeoordelingen voor Amazon-klanten zijn. De lijst met TOP-recensenten die u kunt vinden op de Amazon-website. Het is een lijst van TOP-recensenten die miljoenen mede-klanten hebben geholpen met het nemen van weloverwogen aankoopbeslissingen op de Amazon-marktplaats met hun consistent behulpzame en hoogwaardige recensies. U kunt uw beoordelingsrangschikking bekijken op Amazon-profiel of op beoordelingspagina's van leden.

Essentiële factoren die van invloed zijn op de reclasseringsgraad van Amazon zijn de volgende:

  • het aantal beoordelingen geschreven door gebruikers;
  • het aantal nuttige stemmen dat is ontvangen over deze beoordelingen;
  • de periode waarin een beoordeling werd gepubliceerd.

Negatieve stemmen zullen uw beoordeling door Amazon-recensenten niet significant schaden. Als u echter een negatieve beoordeling krijgt bij elke tweede beoordeling, stuurt deze een signaal naar Amazon en worden uw beoordelingen grondiger geverifieerd. Positieve stemmen zullen in uw termijn bijdragen aan uw rang en het vertrouwen van klanten in uw producten vergroten. Bovendien zijn uw beoordelingen recenter, meer impact hebben ze op uw rang. De beoordelingen die enkele maanden geleden zijn geplaatst, hebben bijvoorbeeld meer waarde voor uw beoordeling door Amazon-recensenten dan die beoordelingen die enkele dagen of uren eerder hebben plaatsgevonden.

De frequentie van het posten van beoordelingen is ook van belang. Als u een hoge positie als recensent wilt behouden, moet u regelmatig beoordelingen achterlaten. Als je bijvoorbeeld een hoge rang hebt maar een tijdje geen reviews meer plaatst, komt je positie in de nabije toekomst naar beneden. Het is omdat u actief zou moeten zijn in het plaatsen van beoordelingen.

In de regel werkt Amazon de beoordeling van de beoordelaar elke twee of drie dagen bij. In sommige gevallen kan het meer tijd kosten. Daarom hoeft u zich geen zorgen te maken of uw ranglijst niet binnen een korte periode is bijgewerkt.

Wat zijn de voordelen van het verbeteren van de positie van Amazon-recensenten?

Het bereiken van de TOP 1000-ranglijst is een groot probleem voor alle recensenten. Het biedt tal van mogelijkheden, zoals een uitnodiging voor de Vine-stem en een vermogen om samen te werken met grote Amazon-bedrijven. Er zijn veel verkopers en bedrijven op Amazon die zoeken naar TOP-recensenten om hen nieuwe producten te sturen voor testen en beoordelen. Als lid van het Amazone-wijnbouwprogramma, zal je ook gratis producten verstrekken om recensies over te maken.

Je rang speelt daarin een cruciale rol, maar het is niet de enige factor. Recensenten met een lagere rang kunnen bijvoorbeeld terechtkomen in het Amazon Vine-programma, terwijl recensenten met een hogere rang er mogelijk niet in worden uitgenodigd. Dit komt omdat Amazon ook de kwaliteit van beoordelingen beoordeelt die u plaatst en het type producten dat wordt beoordeeld.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport