Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login o registrazione
Q&A
Question Center →

Yeni siteler için SEO hakkında ne biliyorsunuz?

İşte bu tür web sayfaları daha fazla trafik daha ihtiyaç duyduğu için, haber siteleri için doğru SEO hakkında bazı ipuçları. Arama Motoru Optimizasyonu yardımıyla her haber web sitesi daha yeni okuyucuların ilgisini çekmek ve okuyucuların genişleyen izleyici kitlelerine dönüştürmek için maliyet-etkin bir şekilde uygulayabildikleri için her şey oldukça basit olabilir. Bu şekilde, yalnızca yeni ve güncellenmiş içeriği yayınlamanız önerilir. Metin yazılarınız bilgilendirici olmalı ve her zaman benzersiz olmalıdır; bu, haber siteleri için en çok ihtiyaç duyulan SEO'dur. Ancak herhangi bir şapka tekniği uygulamayın; bunun yanı sıra, metinlerinizin anahtar kelimelerle doldurulmamasını, spam gönderilmesini, çoğaltılan içeriği vb. Engellemesini deneyin.

seo for news sites

Aşağıda, haber siteleri için SEO açısından çok sayıda faydalı ipucu bulunmaktadır. Çoğu, bir gazetenin web sitesinde istihdam edildiğinde deneyimli ve kanıtlanmıştı:

  • Arama motoru algoritmaları, SERP'lerde yüksek sıralamalı kaliteli içeriği takdir ettikleri için, içerik optimizasyonu için başvurun. Bu nedenle, içeriğinizi zengin, tam, alakalı ve her zaman taze olan içeriğe sahip olun, en iyi şekilde her web sayfası içeriğini tanımlayan harika başlıklar ile desteklenir. Gövde metnine anahtar kelimeleri veya anahtar cümleleri eklemeyi ve resim başlığı metnini de ekleme konusunda çekinmeyin. Bu yolla, bütün metin yazılarının yaklaşık yüzde 2'inde doğru anahtar kelime yoğunluğunu korumak için dikkat et. Daha fazla bilgi için, Google'ın resmi yönergelerine her zaman göz atabilirsiniz.
  • Haber siteleri için SEO yapmak, her sayfayı veya yayını oluştururken URL optimizasyonuna özellikle dikkat etmeniz gerekir. Doğru anahtar kelimeleri veya anahtar sözcüklerini, oluşturduğunuz her URL'ye yerleştirmek için daima bir kez daha kontrol edin. Var olanları güncellemek harika bir fikir olabilir - okuyucularınız için yararlıdır ve arama robotlarının aynı anda taranması için de uygun olabilir. Ayrıca, haber siteleri için SEO göz önüne alındığında, her bir URL'nizi kendi uzunluğundaki üç hanenin üzerinde benzersiz bir sayı ile yerleştirmeniz önerilir.

website promotion

Ve burada sadece haber siteleri için SEO için en önemli meta etiketleri yönergesi geliyor, bu nedenle şunları katıştırırken aşağıdakileri göz önünde bulundurun:

  • Her şeyden önce, news_keywords gibi bir meta etiketi, yayıncının (büyük verilerin belirlenmesine ve sınıflandırılmasına izin verilmesinin yanı sıra gerçek okuyuculara yardımcı olur (geri göz atmaya veya bilgiyi paylaşmaya yardımcı olur, örneğin , sosyal bağlantı profilleri aracılığıyla).
  • Unutmayın, URL'lerinizde ve meta etiketlerinde izin verilen tek noktalama işareti virgüldir. Bunları yalnızca anahtar kelimeleri ve anahtar cümleleri ayırmak için kullanın.
  • Buradaki anahtar kelimelerin çoğunun aynı değeri taşıması muhtemel; yani haber siteleri için SEO'ya atıfta bulunulduğunda.

Burada en kullanışlı özellikler arasında, Terimler gibi 10 anahtar kelime, örneğin, yeni yayınlanan makaleniz için yeni bir etiket oluşturmak. Bunu yaptığınızda, her zaman pasif bir tekrar kontrolünüz olur; bireysel bir makalenin konuyla ilgisiz olduğunu kanıtladığında, kullanıcılar hızlı bir şekilde düzeltme yapabiliyorlar.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport