Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login o registrazione
Q&A
Question Center →

Giriş optimizasyonunuz için yüksek hacimli Amazon anahtar kelimeler nasıl bulunur?

Amazon bir çevrimiçi mağazadan daha fazla olduğunu düşünüyorsanız, kesinlikle haklısınız. Arama motoru sisteminin öğeleri Google, YouTube, Bing ve diğer çevrimiçi arama devleriyle aynı şekilde çalışmaktadır. Bununla birlikte, Amazon'un A9 olarak adlandırılan benzersiz bir sıralama sistemine sahip olduğunu belirtmek gerekir. Amazon sıralama sistemi yalnızca ürün aramaya dayandığından, standart arama sistemlerinden farklıdır. Amazon A9 algoritmasının mekanizmasını anlamak, arama sonuçları sayfasında yüksek sıralamaya ve daha fazla potansiyel müşteri çekmenize yardımcı olacaktır. Amazon, dünyadaki en büyük çevrimiçi satıcı olduğundan, ürününüz sonuç sayfalarında ortaya çıkıyorsa, ürününüz için değerli poz elde edersiniz.

Amazon da dahil olmak üzere her optimizasyon kampanyası, anahtar kelime araştırmasıyla başlar. Ürünlerinizi başlatmaya başladığınızda, Amazon optimizasyon kampanyanızın ilk aşamasında yapılmalıdır. Alakalı ve yüksek hacimli arama terimleri mağazanızla potansiyel müşterilerinizi birbirine bağlarken Amazon işletme başarınızın anahtarıdır. 

Amazon arama anahtar kelime araştırma ve iş geliştirme rolü

Amazon arama sistemi oldukça basit çalışıyor. Anahtar kelimeler burada birincil rolü oynamaktadır. Amazon Search Box'un öne çıkması, satışların çoğunun arama fonksiyonu tarafından yönlendirildiği gerçeğini vurgular.

Amazon, hedeflenen arama terimlerinizi ekleyebileceğiniz en az beş içerik bölümü sağlar. Bu arama terimleri, Amazon'un ürün listenizi bulmasına ve hedef kitlenizin önüne yerleştirmesine izin veren anahtardır. Seçtiğiniz Amazon kelimeleri işinizin başarısı için gereklidir.

Amazon, tüccarlara belirli bir anahtar kelime önerme işlevi sunar. Amazon arama kutusuna hedeflenen arama teriminizin ilk harflerini yazarken, basitçe çalışır; sık aranan şeylere dayalı olarak bir öneri listesi alırsınız. Daha kesin anahtar kelime araştırma verileri elde etmek isterseniz, Google Kelime Planlayıcı, AMZ Anahtar Kelime Önerileri aracı, Semalt Auto SEO veya Amazon SEO araçları ve diğer profesyonel yazılımlar gibi üçüncü parti Amazon anahtar kelime araştırma araçlarını kullanarak araştırma yapabilirsiniz.

İlk taktikleriniz elde edilen ilgili arama terimlerini listenizde birleştirmek olmalıdır. Bu alıştırmayı varolan anahtar kelimelerinizin her biri için tekrarlayın. Ürün başlıklarına özellikle dikkat edilmelidir ve bu liste bölümleri en çok Amazon satıcıları tarafından kontrol edilir.

Amazon optimizasyon kampanyanızın bir sonraki aşamasında, Amazon'un algoritmasının nasıl işlediğine ilişkin net bir fikir edinmeniz gerekir. Tüm satıcılardan uzakta, TOP'a veya hatta dar bir alt kategoriye giden ürünlerin, daha geniş, yüksek rekabet kategorileri için daha genel aramalarda bulunulduğunu bilmekteyiz. Bu nedenle, daha az rekabetçi seviyede bir alt kategori seçmek mantıklı olacaktır. Burada, öğenizi o küçük listenin baş harfine kadar itme şansını bulacaksınız. Bununla birlikte, TOP'a ulaştığınızda ürünleriniz de daha geniş kapsamlı aramalarda bulacağının farkında olmalısınız. Bu nedenle, geçerli ürün kategorisini seçerken dikkatli olmanız gerekir. Ve son olarak, bu e-ticaret oyununun en üstünde kalmak için, Amazon'da sürekli olarak ayarlandığı için sınıflarındaki tüm değişiklikleri takip etmeniz gerekiyor.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport