Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login o registrazione
Q&A
Question Center →

Yetkili arama motoru optimizasyonu uzmanlarını nasıl bulacaksınız?

E-ticaret işletme sahipleri, web yöneticileri veya acemi çevrimiçi girişimciler - hepsi tek bir amaç etrafında yoğunlaşmıştır. Birincil amacı, web sitesini arama motoru sonuç sayfasının üstünde (SERP'ler) görünür hale getirmektir. Ne yazık ki, herkes, Arama Motoru Optimizasyonu'nun (SEO) gerçekten gelişmiş bir alanından yeterince haberdar olabilir, profesyonel endüstri hizmetleri sunan veya bir takımda çalışan bir arama motoru optimizasyonu uzmanının tam bir yığın dijital ajansı olduğunu söyleyemez. Bu nedenle çoğumuzun, konunun üstesinden gelme ihtimali daha yüksektir, ancak herhangi bir kendiliğindiran çözümlerinizin çoğu için emek yoğun ve zaman alıcı olması iyi bilinmektedir. Yani, nihayet noktaya geliyor - net bir sıralama ilerleme ile sadece verimli SEO hizmetleri olması gerek göz önüne alındığında, burada bazı deneyimli arama motorları optimizasyonu uzmanları işe korkun bir ihtiyaç doğar. İnternetteki ilgili tekliflerin yoğunluğunda güvenilir bir uzman veya şirket nasıl bulunur? Gerçek bir profesyonel, zayıf bir SEO sağlayıcısı veya arama motoru optimizasyonu uzmanı gibi davranan scammers'lar arasında nasıl bir fark yaratabilirim? İnanıyorum ki aşağıdaki soruları sorma ve adayların verdikleri cevapları gözlemleme, kimin kim olduğunu anlamanın harika bir yolu olabilir. Yani, görelim.

search engine optimization experts

  • Övgüye değer SEO danışmanlarına referanslarını, diğer bir deyişle eski ve ayakta duran müşterilerinin listesini göstermelerini isteyin. Gerçek arama motoru optimizasyonu uzmanları, iletişim bilgileri ile birlikte gerekli tüm bilgileri size sunmaktan çekinmeyeceklerdir. Bunu yaparak, hızlı bir şekilde böyle bir SEO sağlayıcı değerli ya da hiçbir şey anlamaya olabilir. Sadece daha iyi arama sıralamasındaki gerçek olumlu sonuçlar için eski projelerinden herhangi birini kontrol edebilirsiniz.
  • SERP'lerde web sitenizin daha iyi sıralamasında ne gibi davranacaklarını sorun. Yetkili bir SEO yetkilisi hiçbir zaman, hatta en derin, konuşma veya soruşturmayı reddetmez. Sonunda genel hedeflerinizi karşılarken SEO çabalarınız sırayla ilerleme aşamalı olarak adım adım ilerleyen doğru bir zaman çizelgesini doğrudan göstermelisiniz.
  • Sana teklif ettikleri şirketin teklifine bir teknik anketin eklendiğinden emin olun. Bu tür bir rapor, web sitenizin şimdilik karşı karşıya kaldığı her teknik sorunun bir açıklamasını içermelidir. Yani, özellikle sitenizin tanıtım sıralamasında hangi konularda, özellikle sitenizi engellediğinizin bir kerede gösterilmesi gerekiyor.
  • Bu arama motoru optimizasyonu uzmanlarının web sitenizin istatistiklerini izlemesi için ne şekilde çalıştıklarını kontrol edin. Aynı zamanda, Google Analytics'ten en doğru verilerle desteklenen, her bir müşteriye doğrudan erişime sahip olmalarını veya bulgularını en azından planlı bir şekilde paylaştıklarından emin olun.

seo experts

Ve burada en kararlı soruya geliyoruz. Onlara SERPS'in üstünde sergilenecek bir garanti verebilir mi diye sormanız yeterli, yani arama sonuçları listesinde bir numaralı pozisyon almak. Olumlu bir cevap aldığınıza göre kısa sürede "profesyonel" olarak ayrılmaktan çekinmeyin. Gerçek arama motoru optimizasyonu uzmanları, müşteriye böyle saçma bir şey söylemeyeceklerdir. Sadece vicdansız olanlar ya da daha da kötüsü, dolandırıcılar basit ve tecrübesiz müşterileri aldatmak için böyle davranıyor olabilirler.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport