Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login o registrazione
Q&A
Question Center →

Google SEO rehberimi sıralamamı iyileştirebilir mi?

Arama motoru optimizasyonu, arama motorlarında ve ikinci çevrimiçi tüccar gelirindeki bir web sitesinin görünürlüğünü iyileştirmek için tasarlanmış teknik, analitik ve araştırma sürecidir. Sitenizi mevcut tüm arama motoru kurallarına uygun olarak optimize etmeniz gerektiği bilinen bir gerçektir. Google, dijital dünyanın en büyük oyuncusu olduğundan, Google'ın optimizasyon kurallarına uyarak web sitenizi optimize etmeniz gerekir. Bu Google SEO rehberi, sitenize kaliteli trafiği hedeflemenize yardımcı olacak etkili beyaz şapka SEO tekniklerine ayrılmıştır. Google açısından herhangi bir şapka SEO tekniği yok.

google seo guide

Google optimizasyon kuralları

Google, çevrimiçi tüccarların, bu arama sistemi ile kullanıcı deneyimini iyileştirmek için web sitesi optimizasyon kurallarını takip etmesini ısrarla vurguluyor. Google, ortalama kullanıcılara yüksek kaliteli içerik ve kaliteli beyaz şapka optimizasyon teknikleri sunan siteleri ödüllendirir. Üstelik, son Google güncellemeleri, web sitesi sahiplerinin web kaynaklarını mobil cihaz dostu hale getirmelerinde ısrarcı.

Eğer bu standart optimizasyon kurallarına uyuyorsanız, SERP'deki pozisyonlarınızı kaybetme ve Google'dan ceza alma riskinden söz ediyorsunuz. Web sitesi sıralamalarını iyileştirmenin bazı yöntemlerinin aslında yasadışı olduğunu unutmamalısınız. Örneğin, spam ve saldırı, ABD ve İngiltere'de yasadışıdır.

Bu Google kurallarına uyma veya bunlara uyma sorumluluğu size aittir. Bununla birlikte, akıllı ve potansiyel bir web sitesi sahibiyseniz, kara şapka optimizasyon hizmetlerinin sonuçlarını düşünmelisiniz.

Bu Google SEO rehberinde bulacağınız tüm bilgiler mükemmel arama motoru kuralları içindedir ve web sitenizin çevrimiçi varlığını iyileştirmenize ve hedefli trafiği çekmenize yardımcı olacaktır.

Google SEO rehberi: Anahtar Kelime Araştırma

Web sitenizin optimizasyon işlemine başlamadan önce bir anahtar kelime araştırması yapmanız gerekir..Anahtar kelime araştırması, size hedef kitleyi çekmek ve Google'daki sıralama pozisyonlarınızı iyileştirme fırsatı verecek en alakalı ve hedefli arama terimlerini seçmenizi sağlar. Kaliteli bir anahtar kelime araştırması yürütmek ve hangi anahtar sözcüklerin en yüksek rekabetçiliğe sahip olduğunu bulmak için kapsamlı bir pazar niş analizi sağlamanız gerekir. Uzun kuyruklu ve geniş anahtar kelimelerin bir karışımını kullanmanız önerilir. Bir anahtar kelime önerisi sürecini basitleştirmek için, Google'ın Anahtar Kelime Planlayıcı, WordStrem'in Anahtar Kelime Araştırma Aracı ve  Semalt Otomatik SEO Aracı  gibi otomatik otomatik araçları kullanabilirsiniz.

Google SEO rehberi: Yerinde optimizasyon

Eğer zaten Google SEO anahtar kelime araştırmasını tamamladıysanız ve en yüksek sesli arama terimlerinin bir listesini hazırladıysanız, şimdi potansiyel müşterilerinizi hedeflemek için kaliteli ve çekici bir içerik. En hedeflenen anahtar kelimelerin içeriğinizde doğal olarak görünmesi gerekir ve konuyla alakalı olmalıdır. Aksi takdirde, içeriğiniz okunaklı olmayacak ve spam olarak görünecektir. Web sitenize gelen ziyaretçileri hayal kırıklığına uğrattığından ve arama sıralamalarını değiştirmeye çalıştığınız motor arama kavramını verdiği için, içeriğinizi anahtar kelimelerle doldurmaktan kaçınmanız gerekir.

seo guide

Google SEO kılavuzu: Bağlantı Bina

Web sitenizin görünürlüğünü artırmanın en iyi yolu, içeriğinizi sosyal paylaşım ağlarında paylaşmak ve sitenize alakalı bağlantılar oluşturmaktır. . Google, siyah şapka bağlantı kurma tekniklerini uygulayan web yöneticilerini cezalandırmak için sürekli güncellemeler içeren belirli filtrelere sahiptir. Bağlantı satın alarak optimizasyon sürecini hızlandırmaya karar verirseniz, Google cezalarının bir bölümünü almaya hazır olmanız gerekir. Marka tanımınızı iyileştirmek ve tıklama oranını yükseltmek için blog yayınlama tekniğini uygulayın ve kullanıcılar tarafından paylaşılacak yüksek kaliteli içerik oluşturun.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport