Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login o registrazione
Q&A
Question Center →

SEO hizmetleri ile web sitem sıralamamın sürüşüne ne bilmeliyim?

Google arama motorunun, 200'ün üzerinde farklı faktör kullandığı, gerçekten sofistike sıralama algoritmasıyla biliniyor. Hiç açıklanmadığı için, en iyi anlayışımız ve bilgilerimiz esas olarak endüstri uzmanlarının pratik deneyimlerine dayanmaktadır. Bununla birlikte, en önde gelen web yöneticilerinin yanı sıra en iyi dijital ajanslar, en büyük ölçekte ve zorluk derecesinde bile sıralama SEO hizmetleri sunmak için daha az farklı faktörlere odaklanmaktadır.

ranking seo services

Eh, tüm sıralama faktörlerinin eşit güce sahip olmadıklarını ve bu nedenle Google'ın arama algoritmasına etkilerinin oldukça farklı olduğunu görüyoruz. Neyse ki, iki yüzü aşkın bu eşyayı düşünmek zorunda değiliz. Bunun yerine, öncelikle önem vermemiz gereken en önemli işaretleri görelim. İster kendi arama motoru optimizasyonunda çalışmayı tercih etseniz de veya muhtemelen ajans tarafından sunulan SEO hizmetleri ile web sitenizin sıralamasını yönlendirmeye karar verirseniz fark etmez - başka herhangi bir şeyden önce bu üç faktörü daha iyi bilirsiniz: 

 Sayfa İçeriği 

Google'ın algoritması Web'deki her web sayfasında arama sıralaması kararını aldığında, içerik kalitesi, sıralama için en önemli faktör olarak kabul edilmektedir. Ve en son olarak, bir kez daha teyit edildi; bu kez sektörde dev olarak çalışan bazı eski çalışanlar tarafından. Böylece, birincil odak anında anahtar kelime odaklı makina yazılarına taşındığında, o zamanları (yaklaşık iki yıl önce) unutabiliriz. Artık, yüksek kaliteli içeriğin doğal dilde ön plana çıktığı önem geride kaldı! Bu nedenle, çalışmalarınızı yalnızca yüksek bir anahtar kelime yoğunluğunu koruduğunuzdan ziyade, infographics, videolar ve çoklu görüntülerle zengin, değerli, kullanıcı dostu içerik oluşturmaya odaklanmalısınız.

 Kalite Bağlantı Bina 

Web sitenizi mümkün olduğunca diğer ilgili web sayfalarıyla bağlamak için yeterli bağlantıya sahip olmak Google için her zaman en güçlü ikinci sıralama faktörü oldu..Şimdilik göz önünde bulundurmanız gereken tek şey, Google'ın algoritmalarının yıllar geçtikçe gelişmeye ve gelişmeye hiç ara verilmemesidir. Ve karşılaşmamız gereken şey şu: Arama motoru, doğal (organik) bağlantılar ile yapay olanlar arasında hâlâ daha yüksek bir puan elde etmek için nasıl bir fark yarattığını "bilir". Böylelikle, toplu veya diğer siyah şapka ile gri şapka bağlantı oluşturma tekniklerindeki ücretli bağlantıları unutmanızı öneriyorum. Bazı manipülasyonlara gitmek yerine cezalandırılma riskinize sahip olmanızın yanı sıra, yalnızca daha kaliteli bağlantılar olmasına dikkat edin.

ranking seo

 Mobil Duyarlılık 

İlk kez 2016 yılının sonlarında görülen Google şimdi tamamen yeni bir dizin oluşturma yöntemine geçti. Yani, masaüstü tabanlı web sitenizi kullanışlı bir mobil cihaz dostu sürümü ile desteklediğinizde hiç bu kadar mantıklı olmamıştı. Aslında, Google'ın SERP'ler listesindeki en üst sıralamayı elde etmek için, her koşulda mobil optimizasyon üzerinde çalışmanız gerekecek. Sadece bir soğuk olay - en son ankete göre, en iyi 100 arama sonucu arasından en göze çarpan alanlar Google tarafından özellikle web sayfalarını oluşturmak için mobil yanıt veren çözümler kullanmak için verildi. Dolayısıyla şimdi mobil yanıt vermenin önemi var, bu yüzden SEO hizmetleriyle sıralamadaki mevcut büyümenizi korumak için mümkün olan en kısa sürede bu şeyleri yapmayı düşünün. En azından şimdiye kadar ihtiyacınız olan tek şey bu olacaktı.

View more on these topics

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport