Stop guessing what′s working and start seeing it for yourself.
Login o registrazione
Q&A
Question Center →

Web sitenize nasıl geri dönüş yaptınız?

Yüzleşelim - web sitenize geri bağlantı kurmaya başlamak zor bir adım. Kolay bir iş olmayacaktır, ancak isteyerek hazırız ve sürekli çalışmaya hazırsanız, sonuçta oldukça başarılıdır. Size web sitenize geri bağlantı kurmanın en etkili yollarından bazılarını göstereyim. Eski eskiden yepyeni web sitemizi düşünelim. Sahneye fırlatmak için, izleyicilerime değerli bir hediye için biraz zaman ayırmak, rakiplerim için kendi lehimim üzerinde casusluk yapmak ve forum bağlantılarında çalışmak gibi basit bazı adımlar atmak zorundaydım (evet, ölçülebilir değer). Aşağıda mümkün olan her seçenek hakkında kısa bir tartışma yapacağım.

backlinks to your website

Hedef Kitlenize Değerli Hediye Verin

Her şeyden önce, hedef kitlenize bazı faydalı hediyeler vermeye zaman ve çaba harcamaktan çekinmeyin. Yani, web sitenize ilk geri dönüşleri kazanma söz konusu olduğunda, hemen hemen her yeni çevrimiçi projeyle karşılaşılan zorlu bir şey var - kimse Web'de bunları bilmiyor. Dolayısıyla, ziyaretler, abonelikler, paylaşımlar ve potansiyel müşterilerin başlangıç akışını belirlemek için gerçekten faydalı bir şeyler sunmanız gerekecek. Görevi tamamlamanın en iyi yolları arasında şunlar bulunur: konunuzla alakalı, orijinal veri araştırması veya analiz çalıştıran bir fotoğraf galerisi oluşturma (örneğin, yararlı blog yayınları, öğreticiler, kullanıcı yönergeleri, vaka incelemeleri, vb.) Yeterince yetenekli iseniz, anında web trafiğini ton almak için ücretsiz bir çevrimiçi araç oluşturmanın yanı sıra web sitenize organik kalite geri göndermeyi deneyebilirsiniz.

Avantajınız İçin Yakın Rekabet Eden Ülkelere Karşı Spy

Görünüşe göre, en iyi başarılarından ve en kötü hatalarından çok şey öğrenmek için daha başarılı rakiplerinizi çalışmak harika olur. Sonuçta, kim hedef niş üst rakipler casusluk ahlaka aykırı olması gerektiğini söyledi? Dolayısıyla, aşağıdaki basit eylemlerle web sitenize fazladan bazı geri çevirme tutmaktan çekinmeyin: en yakın rakibinizi arayın, en iyi geri bağlantılarını alıp en yenilerini almaya çalışın. Görevi tamamlamak için, Majestic, Ahrefs, Semalt Analyzer veya herhangi bir serbest çerçeve gibi sırt bağlantı analiz araçlarını kullanmanızı öneriyorum - sonuçta karar vermek yalnızca size ait.

Forum Linkler üzerinde çalışmak

Forum bağlantıları sadece değerli olabilir mi? Elbette, biz bunları doğru bir şekilde kullanacağız göz önüne alındığında. Her şeyden önce, karşı karşıya kalalım - en yaygın olarak imza, profil ve geri kalan standart forum bağlantılarının gerçek bir değeri yoktur. Ancak, popüler, kalabalık bir forumda en çok tartışılan konularla web sitenize geri dönmeyi denersen ne olur? Demek istediğim, içeriğinize bir bağlantı eklemeniz her zaman özgürdür - yalnızca forumun geri kalan kısmı tarafından izlenecek ilk satıra yerleştirmeniz yeterlidir. Elbette sadece "daha fazla bilgi edinmek için web sitemizi ziyaret edin" gibi bir şey söylemek için sadece bir bağlantı bırakmakla kalmıyor aynı zamanda her iyi forumun da yayınlanmasını sağlamak için her zaman kuralları olması gerekiyor.

website backlinks

Sonuçta, konu tartışmalarınızın üst sıralara oturup web sitenize kaliteli geri dönüşler kazandırmak için olabildiğince akıllı ve değerli olmanız gerekir. Sonunda, bu forum bağlantılarının, çoğunlukla SEO bakış açısından, en güçlü olanları olmayacağını hatırlayın. Yine de, az ya da çok aktif forum bağlantılarına sahip olmak genellikle bir web sitesi için nispeten güçlü bir temel oluşturmakta, özellikle de yeni olduğunda yardımcı olmaktadır.

Post a comment

Post Your Comment

Skype

semaltcompany

WhatsApp

16468937756

Telegram

Semaltsupport